- 17 Aralık 2015
- 27.018
- 49.349
- 598
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
kaç gündür kısır günlerine gitmiyosundur dur sana bir kısır yapayım hemen deseydiniz ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bişey dememe gerek kalmadı kendisi açtı ağzını yumdu gözünüKesin oyledir deseydin... kimsenin gozu kendisini gormuyor ama herkesi de yargilamakta ustlerine yok
Pardon mesajlarimi begenmemeye devam edebilirsiniz ama diger cocuklarin da ailesi calisiyor bilmem farkinda misiniz. Kimisinin anne babasi polis kimisinin hemsire ya da ogretmen. Yani cok steril bi ortamdan gelmiyorlar. Bunu niye direk dert edip beni mesajlarimi begenmeyerek taslamaya calisiyorsinuz anlam veremedim. Isinize gelmediyse okumazsiniz konumdan cikarsiniz bu kadar basitBu bakış açısıyla oğlunuzu göndererek vebal almış oluyorsunuz değil mi?
Yani eşiniz eve taşıyabilir, oğlunuz da taşıyıcı olabilir okuldakilere.
Konu açıyorsunuz yorum yapma hakkına sahibim. Sizin işinize gelmeyen yorumumu beğenmemeniz gibi bende bakış açınızı beğenmedim.Pardon mesajlarimi begenmemeye devam edebilirsiniz ama diger cocuklarin da ailesi calisiyor bilmem farkinda misiniz. Kimisinin anne babasi polis kimisinin hemsire ya da ogretmen. Yani cok steril bi ortamdan gelmiyorlar. Bunu niye direk dert edip beni mesajlarimi begenmeyerek taslamaya calisiyorsinuz anlam veremedim. Isinize gelmediyse okumazsiniz konumdan cikarsiniz bu kadar basit
Ciddi anlamda oturup butun mesajlari begenmedim yaptiniz ya size guluyorum. Farkli bakis acisi derkende bunlari dusunmeyecek kadar cahil degilim ama durum bunu gerektiriyor neticede esimin de benim de isimiz belli. Napalim yani is mi degistirelim bizden daha riskli olan insanlar varken bu tutumu direk bana sergilmeniz hos degil. Siz bi yorum yaptiniz begenip begenmemek bana kalmis ama diger butun mesajlarimi da begenmeyerek elinize ne geciyor anlamiyorum keyfiniz bilir ister yazin, ister silin ,ister begenin ,ister begenmeyin polemik icin konu acmadim. Iyi gunlerKonu açıyorsunuz yorum yapma hakkına sahibim. Sizin işinize gelmeyen yorumumu beğenmemeniz gibi bende bakış açınızı beğenmedim.
Konumdan çıkarsınız demek gibi bir hakkınız yok. Destekleyen mesajlar hoşunuza gidiyor, olumsuz eleştiri yapan zorunuza gitmesin, farklı açıdan bakmış olursunuz.
Bütün mesajlarınızı beğenmedim miCiddi anlamda oturup butun mesajlari begenmedim yaptiniz ya size guluyorum. Farkli bakis acisi derkende bunlari dusunmeyecek kadar cahil degilim ama durum bunu gerektiriyor neticede esimin de benim de isimiz belli. Napalim yani is mi degistirelim bizden daha riskli olan insanlar varken bu tutumu direk bana sergilmeniz hos degil. Siz bi yorum yaptiniz begenip begenmemek bana kalmis ama diger butun mesajlarimi da begenmeyerek elinize ne geciyor anlamiyorum keyfiniz bilir ister yazin, ister silin ,ister begenin ,ister begenmeyin polemik icin konu acmadim. Iyi gunler