Bundan Sonrası Hayat Mı?

Ben de kendimden 6 yas kucuklerle okudum. Nasilsa mezun olup gitcem. Hicbirini gormiycem bi daha diyip yoluma devam ettim. Bunun icin uzulmenize gerek yok. Yasiniz coook genc. Ne firsatlar acilir önünüzde daha cok yillar var. Tedavinizi olun. Yardim alin. Neler düzelmiyorki. Bu da gecer

Aylar önce konuştuğumuzda aynen böyle söylüyordun. Aylar sonra yeniden aynı şeyleri söylüyorsun. Geçen zamana hayıflanarak boşa zaman eklemek yerine silkelenip önündeki maçlara bakman gerek.

98liyim ve çok değer verdiğim bir insan var sınıfta 31 yaşında. Bir ablamız var annem yaşında :D hiçbir şey imkansız değildir

Canim benim daha 22 yasindasin sen 62 degil :)
Heba olan en guzel yillarindan bahsediyosun ama topu topu bilincli/ kendini bilerek yasadigin yillar en fazla 4 yildir, ancak 18 yasinda oturuyor karakterin. Hatta o bile erken.

Dogrudur annenden ailenden yana yuzun gulmemis. Uzuldum bunun icin, ama uzulup oturmak yerine silkelen.
Annene ofkelendikcede biyere varamazsin. Annen iyi bi anne olmamis olabilir, ama memlekette annesi hasta olan/ annesi vefat eden kizlarimizda var. Onlar nasil okuyup didinip meslek sahibi oluyor?
Bende ailemden para almadim hic okulum icin, hem okudum hem calistim.
Cok sukur bu sene bitirdim okulumu.
Demem oki ofkeni kenara koy, gormezden gel. Kendi cabalarinla biyere gel.
Ve 22 yas cooookk erken.
Okulda belkide buyuk olabilirsin digerlerie gore ama is hayatinda yasin hiiiic onemi yok. 3 sene disini sık sonrasi ferahlik.
Bizim sinifimizda 33 yasinda bi ogrenci vardim

Ben de kendimden 6 yas kucuklerle okudum. Nasilsa mezun olup gitcem. Hicbirini gormiycem bi daha diyip yoluma devam ettim. Bunun icin uzulmenize gerek yok. Yasiniz coook genc. Ne firsatlar acilir önünüzde daha cok yillar var. Tedavinizi olun. Yardim alin. Neler düzelmiyorki. Bu da gecer
çok teşekkür ederim evet geçer gider ama yaşıtlarım ile birlikte okuyamamanın acısı hep içimde olacak yani herşey vaktinde güzel

Canim benim daha 22 yasindasin sen 62 degil :)
Heba olan en guzel yillarindan bahsediyosun ama topu topu bilincli/ kendini bilerek yasadigin yillar en fazla 4 yildir, ancak 18 yasinda oturuyor karakterin. Hatta o bile erken.

Dogrudur annenden ailenden yana yuzun gulmemis. Uzuldum bunun icin, ama uzulup oturmak yerine silkelen.
Annene ofkelendikcede biyere varamazsin. Annen iyi bi anne olmamis olabilir, ama memlekette annesi hasta olan/ annesi vefat eden kizlarimizda var. Onlar nasil okuyup didinip meslek sahibi oluyor?
Bende ailemden para almadim hic okulum icin, hem okudum hem calistim.
Cok sukur bu sene bitirdim okulumu.
Demem oki ofkeni kenara koy, gormezden gel. Kendi cabalarinla biyere gel.
Ve 22 yas cooookk erken.
Okulda belkide buyuk olabilirsin digerlerie gore ama is hayatinda yasin hiiiic onemi yok. 3 sene disini sık sonrasi ferahlik.
Bizim sinifimizda 33 yasinda bi ogrenci vardim
çok teşekkür ediyorum kendimi biraz toparladım ama içimde hep bir acı olacak zamanında okumadım diye yada hayatım neden böyle oldu bu yaşımma kadar iyi bir dönem yaşamadım baskılarla mobbinglerle akran zorbalıklarıyla geçti

Back
X