- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi mavihayall
Tatlım biliyor musun 97 nedir kuzum toparlan 92liyim. Benim de istediğim bölüm olmadı başka bir bölüm okudum sonra yine hazırlandım yine olmadı, keşke yine de çabalasaydım inan ki bundan 5 sene önce olsa hiç düşünmeden yine çabalardım 22 yaş en güzel yaş. Hem biliyor musun üniv.de büyük yaşı olanlar daha çok itibar görüyor sözünü dinlerler ben 18 yaşımda okurken 25 yaş olanlara özenir keşke bende 25ken gelseydim çok küçük geldim diyordum liseden yeni çıkmışları pek takmaz kimsehepinize merhaba daha önce de konu açmıştım .Biraz kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım annem bana bakmak istemediği için anneannem ve teyzem baktı ama ezip horlayarak baktı yani iyi bir çocukluk geçirmedim özgüvenim olmadığı için okul hayatım çok sıkıntılı geçti berbat bir ortaokul ve lise hayatı geçirdim.Sınıf arkadaşlarımın lakap takması canları sıkılınca kızların beni tokatlaması fiiziksel özelliklerimle dalga geçmeler vs bir sürü şey yaşadım ama pes etmedim hiç hep çabaladım umut ettim 2 yıl önce mühendislik kazandım okumaya gittim bir dönem okudum ikinci dönem hayatımın en yanlış kararını alarak okula gitmedim yurt sorunum vardı ve ailem yurdumu değiştirmedi evde kal dedi ve eylülde başka bir şehire yatay geçiş yaptım ve psikolojim bozuk olduğu için ordada duramadım eve döndüm major depresyon geçiriyordum ağır ilaçlar vs kullandım.Sınava hazırlandım ailem şehir dışı bırakmadı 2 yıllık boş bir bölüm okuyorum siirtte.Ama genel olarak 2000 liler var ben 97liyim ve hiç kafa dengi kimse yok bunu geçtim canım yanıyor yaşıtlarım mezun oldu ben daha 2 yıllık üniversiteye yeni başlıyorum ve mühendislik bırakmış biri olarak.Hayallerım vardı benim herşeye rağmen hayatımı düzene koyacaktım mutlu olacaktım başka bir şehirde mühendisliğe geçen yıl devam edecektim güçlü olacaktım insanlara karşı ama olmadı ve artık olsa bile bi önemi yok herşey zamanında güzel benden 4 yaş küçük insanlarla okumak değil.Hiçbir hayalim gerçek olmadı battıkça en dibe battım ne aileden güldü yüzüm ne eğitim hayatından ne arkadaşlardan bugün kuzenim dedi ki annenin hatalarıni sen hayatınla ödedin eğitimsiz kaldın.Doğru çünkü yatay geçiş yaptığımı söylemiştim özel üniversiteye yapacaktım istanbula ama annem o parayı dayıma verdi onun borcunu kapatmak için .Umarım anlatabilmişimdir canım çok yanıyor aldığım her bir nefes azap gibi günlerdir ağlıyorum artık hiç umudum kalmadı hiçbir konuda umarım en kısa zamanda gelir ölüm çünkü ben çabaladım uğraştım ama hayatım istediğim gibi olmadı bundan sonra olmasının ne önemi var ki?