Kızlar günaydın. Sevgilimle geçen hafta ayrıldık. Ben yaşadığının sadece bir bunalım olduğunu düşünürken ki hala öyle düşünüyorum. O ilişkimizi bitirmeyi tercih etti. Sevgilimin hem akrabası hem patronu hemde en yakın arkadaşı olan kişiye bu durumdan bahsettiğimde aldığım cvp " nasıl olur sen yanlış anlamışsındır bana sürekli senden bahsedip seni nasıl sevdiğini, ciddi olduğunu anlatan birisi bitirmiş olamaz " dedi. Ve sevgilim şehir dışındayken hala bende daha fazla gururumu ezdiremeyip ilişkiyi bitirdiğimi, benimle oynadığını düşündüğümü belirten bi mail attım kendiisine. Ertesi gün şehir dışından döndü ve ilk işe buraya gelmek oldu. Normalde dükkandan içeriye kabadayı gibi yüzü asık giren adam, yüzüme gülerek girdi ki bu seferde ben yüzümü astım. Yüzüne dahi bakmadım. O da yanaşamadı bana. Ve bana ayrılırken dediğide şu oldu. " üzgünmüsün dedim, üzgünüm dedi. Sonrada 1 haftaya unuturum dedi neşeli numarası yaptı. Şehir dışından döndüğünden beri face de oynadığımız oyunda bana yardım ediyo ve ben onun üzgün olduğunu hissediyorum ama gerçekten hissediyorum. Hani derler ya bi insan çok sevince hisseder diye. hissettim bende. hissediyorum. kızlar bundan sonrası için nasıl davranmalıyım?