Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Erkek arkadaşımın hödüklüklerinden artık midem bulanıyo. Şu an henüz kavga ettik ondan mı bilmiyorum ama gerçekten midem bulanıyo. Dolar alır aldıktan sonra düşer, beni azarlar
“ya ne var zaten dolar düştü ne!!”
Bi şey okur okuduğu yeri anlamaz beni azarlar
“Ya ne var zaten anlamıyorum bi de sen gelip bölüyosun ne var!”
Elimde kahveyle arkasından gelirken kapıyı tutmaz
Dışarı çıkalım derim(özellikle son 1 aydır) şunları der:
Çok soğuk
Çok soğuk hasta olurum
Hasta oldum çok soğuk
Evden çıkmak istemiyorum
Dışarı çıkmak istemiyorum
Soğuk
Ama kendi arkadaşlarıyla zıkkımlandığı barlara topuklarını kıçına vura vura gider.
Olurrrr da eğer baş başa dışarı çıkabilirsek olanlar;
Susmak
Telefonda doları kontrol etmek
Dolarla ilgili beni ilgilendirmeyen açıklamalar yapmak
Susmak
Yarım saat dolar dolmaz kalkalım mı demek.
Ve ben bunlar yüzünden sesimi yükseltip söylendiğim zaman da şunları duyuyorum:
Tamam
Haklısın
Abartıyosun
30 yaşındayım ben 30. Sen de 30 yaşına gel anlarsın
Evden çıkmak istemiyor olabilirim
Ee ne var bunda

Ya artık midemi bulandırıyor. Ve bana sürekli çocukluk ediyorsun diyor kendimden şüphe ediyorum. Yani bunlar normal mi allah aşkına?
Resmen beni hor görüyo, hakir görüyo. Haksız mıyım abartıyo muyum nolur söyleyin hiçbi şekilde kendinde hata kabul etmiyo çünkü. Yıldım bu kaba saba tavırlardan

Trauma adamın içi geçmiş resmen.:uykucu: aslında evliliğin fragmanını görmüş gibisin bence :KK37:
Ya valla evlenirsem ilerdeki konu başlıklarım:
Kocam beni gezdirmiyor
Kocam içki içiyor
Kocam arkadaşlarını önemsiyor
Kocam hakaret etti

Allahım ya rabbim sinirden gülüyorum resmen :D

Beraber mi yaşıyorsunuz? Erkekler eve getiriyorsa dışarı çıkmak istemiyorlar bi daha evde takılmak istiyorlar. 30 yaş değil içi ölmüş onun okurken darlandım siz onun bakıcısı değilsiniz bu ne böyle. Ayrılın bence aşk da yok henüz sevgiliyken böyle hiç çekilmez peh.

Şöyle bir sarsıp "30 yaşındasın 30 " diyin. O ne öyle 50 yıllık evli 70 yaşındaki emekli amca havaları?
Baktınız sarsınca kendine gelmiyor bir içlik alıp ayrılık hediyesi diye verip kaçın.
Ya bu böyle emekli dayı modunda konuşuyor bana ama arkadaşlarıyla sabaha kadar alem yapar yani.

Beraber mi yaşıyorsunuz? Erkekler eve getiriyorsa dışarı çıkmak istemiyorlar bi daha evde takılmak istiyorlar. 30 yaş değil içi ölmüş onun okurken darlandım siz onun bakıcısı değilsiniz bu ne böyle. Ayrılın bence aşk da yok henüz sevgiliyken böyle hiç çekilmez peh.
Zaten şimdiye kadar ayrılmama sebebim nankörlük etmemekti. Yani zor zamanımda çok çok destek oldu hastalığımda çok baktı bana ama resmen beni hakir görmeye başladı

30 yasinda olunca noluyormus. Benimki 33 yasinda daha bugun bisiklet kiraladik surmeye ciktik. Havalar soguyunca benimde fildir fildir gezesim gelmez ama daha o kadar sogumadi.
Bir ara dolu yagarken biz motosiklet tepsindeydik :D

Back
X