Bunlar ayrılmak için yeter mi sizce yoksa tamamen benim hüsnükuruntukarım mı?

Dolar düşüşte ama ocaktan sonra yine yükselecek hemen sinirlenmesin :KK70: şaka bir yana tekrar güzelce gözden geçirmelisiniz ilişkinizi.
Bugün konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim çok ufak meselelere takılıyosun yine de sen bilirsin bi düşün falan dedi ama içim çekiliyor artık bu konu aklıma geldikçe. Tahammülüm bitti

Sevgilim demesen evlisiniz sanardim bu ne ya evilkkte zaman zaman ,surekli birbirini gormekten bole sorunlar monotonlasmalar yasanabiliyorda sevgiliyken bu kadari fazla.bence....bu adamla.evlensen ilerde ",monoton evliligim ve odun kocam "diye konu acarsin benden söylemesi.

Bugün konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim çok ufak meselelere takılıyosun yine de sen bilirsin bi düşün falan dedi ama içim çekiliyor artık bu konu aklıma geldikçe. Tahammülüm bitti

Bana bu adam sıfır empati kuruyor, sana sürekli suçlu hissettiriyor gibi gelmeye başladı.

Ayrıca, o ufak meseleler senin için büyük demek ki. Yarın öbür gün o ufak meselelerde uyuştuğun birini bulur güzel güzel yaşarsın. Mutlu olmadığın bir şeyi niye sürdüresin ki?

Amcaya güle güle. Artık yeni birini kafalayana kadar bayağı gezmek zorunda kalır, onun adına üzüldüm.:cry::cry:

Bana bu adam sıfır empati kuruyor, sana sürekli suçlu hissettiriyor gibi gelmeye başladı.

Ayrıca, o ufak meseleler senin için büyük demek ki. Yarın öbür gün o ufak meselelerde uyuştuğun birini bulur güzel güzel yaşarsın. Mutlu olmadığın bir şeyi niye sürdüresin ki?
Bana “20 yaş tripleri çekemem” dedi
Ben de 55 yaş andropozlu tribi çekemem:anne:

Back
X