Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarın adam sizin hastalıklı halinizden bıkıp gerçekten aldatıp boşanınca ben onun donlarını bile kontrol ediyodum nası bıraktı diye konu açacaksınız
başka işiniz yok mu gerçekten
yarın adam sizin hastalıklı halinizden bıkıp gerçekten aldatıp boşanınca ben onun donlarını bile kontrol ediyodum nası bıraktı diye konu açacaksınız
başka işiniz yok mu gerçekten
Senin de hoşlanman ile ilgiliydi. Neden bir ara bekar olduğunu düşündük sanıyorsun? Normal adamın kaldıracağı şeyler yaşanmamış. Kısaca, elle tutulur bir delil bulmadıktan sonra, adamı darlamaya hakkın yok. Makinen kötü yıkıyor, misafirden kalan çorap, saç da sen ve kızının.
Ama konu adamın benden hoşlanması ile ilgiliydi. Zaten o zamanlık bir durumdu. Hoşlansam konuşmaya devam ederdim. Şu an hiç bir şekilde konuşmuyorum. O konuşmaya çalıştığı zamanda konulmayı kesiyorum
Senin bu yazdığın ihtimalleri düşünerek görmezden geliyorum. Saç ve çorap meselesini ama aklımdan çıkmıyor
Geçen kardeşimin isyanını söyleyeyim size afedersiniz ama bu ne ya her yerde saçın var totomun arasından bile saçın çıktı diye bağırıyordu saçımın sık dökülmesinden mütevelli