- 27 Ekim 2011
- 714
- 232
- 323
çok mutsuzum boşanmayı düşünüyorum artık çünkü yaklaşık 4 yıldır cinsel ilişkiimz ayda bir..eşim tam bir obsesif .paylaştığımız hiçbirşey yok denecek kadar az evleneli 7 yıl oldu bir kez sinemaya gitmedik adamın yaşama sevinci yok hayattan zevk almıyor bence tek zevki temizlik yapmak gezmek için babasına gider annesine gider ev gezmesi yani
veya alışveriş merkezine gideriz..herşeyi< parasılığa bağlar ama insan yılda bir sinemaya gidebilir değilmi yılda bir güzel bir restorantta yemek yiyebilir değil mi hergün hergün atraksiyon yapmak istemiyorum bende ayda bir bile değişik bir şey yapmak yeter bana..haa ben gitsem arkadaşlarımla yapsam bişi demez karışmaz ama kocamla neden sinemaya yemeğe gidemiyorum bence içinden gelmiyor biraz eli de sıkı
evet bunlar boşanma nedenimidir en önemlisi dra gitmeyeceğini söylüyor dr gelsin ben onu tedavi ederim diyor.kendinin çok ama çok normal olduğunu söylüyor ben böyleyim diyor beğenmiyorsam babanın evine git diyor...dövmesi yok aldatması yok bildiğim kadarıyla evine bağlı aşırı derece evet bunlar boşanma nedenimi siz söyleyin..4 yıldır dr diyorum gitmiyor en sonundada kati bir şekilde gitmicem ben gayet iyiyim dedi................