Bunlar da benim ayakkabılarım! :) (resimli)

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
53
163
İstanbul
$p8.webp ......................................................................:31:

kızlar ayakkabılarımı ne tür kıyafetler ve çantalarla kombin etmem gerektiği konusunda fikirler de verebilirseniz çok sevinirim,kadınlar kulübü kadınlarının zevkine güveniyorum ;)

Son düzenleme:
sağol canım :32: eylül gibi almıştım,1 kere giyme fırsatım olmuştu. krem bir çantayla düşünüyorum hmmm ya da aynı tonda bi pembe bulursam iyi olur :31:

dün bi arkadaşım böyle fuşya pembe giyinmişti çok hoşuma gitti
sende pebme bir çanta ile kullanabilirsin yine benzer renkte bir bluz yada tişörtle güzel olur :34:

sağol canım,güzel fikir. ben bunu kot görünümlü bi tayt üstüne de açık renkli ve kayık yakalı bi tşörtle giymiştim,fikrine kulak vericem ,mevsimi geldi ufaktan.:31:

$p6.webp bu ayakkabılarımı da çok seviyorum,herşeye uyuyor :31:

$p5.webp bunları alalı aylar oldu daha giymedim,artık giyilir sanırım. sizce neyle kombin etmeliyim ?

Son düzenleme:
$p3.webp $p4.webp bunlar da abiye tarzı,ilkini bir kere giydim,ikinciyi hiç giymedim daha,ama alalı epey oluyor ikisini de :31:

Son düzenleme:
$babet.webp topuksuz ayakkabıları hiç sevmiyorum,bunlar da ilk ve tek babetlerim,bi çarşı dönüşünde topuklular artık iyice ayağımı acıtmıştı diye alıp, hemen giyip rahatlamıştım :9:

Back
X