Bunlar Da Benim Masalımdan Bazı Kareler :)

Çok çok güzel yaaaa allah mutlu etsin bir ömür boyu ayrılmayın inşallah
Tebrikler
Bi de bi de darısı başıma nolurzemuszemus

saçını çok beğendim sanada çok yakışmış ömür boyu mutluluklar dilerim

CANIM ÖNCELİKLE MUTLULUKLAR....SAÇ MODELİNE BAYILDIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ VE ÇOK YAKIŞMIŞ BENDE BÖYLE Bİ MODEL YAPTIRMAYI İSTİYORUM AMA NERDE ÖYLE HAMARAT Bİ KUAFÖRsempatiksalakcinni

teşekkür ederim arkadşlar güzel dilekleriniz için...kesinlikle hamarat kuaför bulmak zorkaydirigubbakcemile3
çewreni iyi araŞTIR bence kim nerede yaptırmış nasıl olmuş benim önceden gittiğim biryerdi ama yinede arastırmasını yaptım öyle karar werdim

çok tatlı bir gelin olmuşsun canım gelin saçın çok güzel omuşşş bende bu tarz yaptırmayı düşünüyorum topuz bana yakışmadığı için...
allah mutluluğunuzu bozmasın canım..

çok tatlı bir gelin olmuşsun canım gelin saçın çok güzel omuşşş bende bu tarz yaptırmayı düşünüyorum topuz bana yakışmadığı için...
allah mutluluğunuzu bozmasın canım..
tşekkürler canım bende kendime topuz yakışmicanı düşündüğüm için böyle yaptırdım

saçın süper olmuş canım gelinliğinde öyle farklı... mutluluklarının devamını dilerim.

gelinliğinde saçında kafamda tasarladığımla aynı... hayalimin gerçekleşmiş halini görmek mutlu etti... Canım çok harika olmuşsun... mutluluklar...

herşeyinle mükemmel bi gelin olmuşsun tatlım ama açık saç modeli olarak saçların şu ana kadar gördüğüm en güzel gelin saçı sanada çok yakışmış maşallah

Ay ne kadar güzel olmussun... Sacina bittim, bende böyle düsünüyorum..
Görünce iyice imrendim..

Ya o kadar yakışmışsınız ki.. Maşallah suphanallah... Sarışın halinde kumral halinde çok güzelmiş.. Dilerim bu güzel mutluluk tablosu hiççç bozulmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…