- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi HassasPanda
Bence de misafir görse ne ayıp olur yaaaKonuyu cok anlamadim bacim ama hic giden misafirin peşine "yalnizlik cok guzel" diye story atilir mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de misafir görse ne ayıp olur yaaaKonuyu cok anlamadim bacim ama hic giden misafirin peşine "yalnizlik cok guzel" diye story atilir mi??
2 yıldır tanışıyoruz. çok uzun bir ayrılıktan sonra bir araya gelerek evlenme kararı aldık.
Yalnizken keyfiniz yerinde olsaydi sosyal mecralarda paylasmaya ihtiyaç hissetmez tadini cikarirdiniz bir köşede. Kendinizi kandirmayi bırakın kâfi.Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Aynen belli art niyet değil ama yanlış düşünür kim olsa bari öyle şeyler yazmasaydıKonuyu cok anlamadim bacim ama hic giden misafirin peşine "yalnizlik cok guzel" diye story atilir mi??
Nişanlinizla olan kismi neden sildiniz?Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
2 yıldır tanışıyoruz. çok uzun bir ayrılıktan sonra bir araya gelerek evlenme kararı aldık.
Muhtemelen misafirler onun tarafındandı böyle bir tavra girdiğine göreBugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Yok deve afedersiniz de. Adama bak kız hastayken bile ilgiyi kendi bekliyor kapris yapıyor falan... konu sahibinin eski konularını okumadınız sanırım. bence sabah akşam arayıp gönlünü hoş etmesi, kendisi gibi dağ ayısının böyle saf temiz kızı bulduğu için kurban kesmesi, şımartması gerekiyor. Sinir geldiBelki nişanlınız ilgi bekleyen biri olabilir iletişimsizlik var şuan aranızda . Hastalığı bir kenara bırakıp Onun penceresinden bakmanız mümkünse eğer yalnızlıktan bahsetmişsiniz ve nişanlınız tarafından yanlış anlaşılmaya müsait madem öyle yanlız kal demiş haklı olarak sinirlenmiş. Öfkesine sahip çıkamayan biri ise anlık sinirle mazeret diye de eklemiş . Hastalığını öne atmaktan öte bence kırılan bir kalp var bugün de belki onun alınganlık günüdür ? Hep kadınlar duygusal ve tribal davrancak değil
Mesafe koy öküz e kendisi olsa öldüm bitiyorum diye yatarBugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.