Bunlar dert değil, mazeret !

Tekrar edeyim, misafirlerin görebileceği bir mecra değil ve misafirler için yazılmadı, genel bir şekilde yazdım arkadaşlar.

2 yıldır tanışıyoruz. çok uzun bir ayrılıktan sonra bir araya gelerek evlenme kararı aldık.

Nişanlınızın 3 kez sizi ekmesi ve hazırlıklarda olmayışı ile ilgili kısmı sildiğiniz için, bu evlilik ile ilgili gerçekleri duymak istemediğiniz anlaşılıyor. Yine de fikrimi söyleyeyim, ilişkiniz iki kişilik değil. Adam kaprisli ve bencil. Siz de mağdur olmayı sevenlerdensiniz. O kişi bunu çok iyi karşılıyor. Evliliğiniz boyunca siz kurban rolünde olacaksınız.

Siz iyi niyetlerle yazmışsınız ama yanlış anlaşılmaya çok müsait. Ancak size itiraz eden kişi nişanlınızsa sizin niyetinizi anlayıp ona göre değerlendirmesi lazımdı. Anladığım kadarıyla anlayışsız ve kaba bir insan. Bence bu nişanlılık ve evlilik konusunu iyice tartın.

Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Yalnizken keyfiniz yerinde olsaydi sosyal mecralarda paylasmaya ihtiyaç hissetmez tadini cikarirdiniz bir köşede. Kendinizi kandirmayi bırakın kâfi.

Bugün misafirlerim vardı, akşam üzeri gittiler, ben de çay resmi paylaşıp, huzurlu sakin günler başlıyor, yalnızlık güzel yazıp gülücükler ve kalp attım. ama bunu art niyetle yapmadım, sınavlarım bitti, misafirlerim gitti, bir haftalık yoğunluğum vs derken daha bu akşam çayımı elime alıp sessizce oturma imkanı bulmuştum sadece.Kavga edebilme yeteneğim yok, sesimi yükseltemem kolay kolay, çok kırılırsam susarım. Huyum bu maalesef.
Bu paylaşımımı görmüş, geldiği gibi hesap sordu, yalnızlık güzelse yalnız kal vs. dedi. Ben güzel güzel anlattım şurda yazdıklarımı, ek olarak bir rahatsızlığım var ay sonunda ameliyat olup olmayacağım belli olacak, koşuşturmalar var kafam yoğun, bugün de sessiz sakin kalınca bu paylaşımı yaptım, seninle ilgili değil dedim aslında belki de kendimce biraz anlayış bekledim.
Hiçbiri önemli değil de hastalığım için bunlar dert değil, mazeret dedi. Ve ben çok incindim, yine de birşey demedim, peki diyebildim sadece. Çok kırıldım kızlar, çok incindim, gecelerce uyumadığımı, yemek yiyemediğimi, sürekli kilo verdiğimi, devamlı ilaç kullandığımı, hepsini biliyor, bunları yaşarken benimleydi. Şimdi bu mazeret, dert değil demesi beni mahvetti.. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Nişanlinizla olan kismi neden sildiniz?
Evlendikten sonra pismanim diye konu acirsaniz şaşirmam.

Belki nişanlınız ilgi bekleyen biri olabilir iletişimsizlik var şuan aranızda . Hastalığı bir kenara bırakıp Onun penceresinden bakmanız mümkünse eğer yalnızlıktan bahsetmişsiniz ve nişanlınız tarafından yanlış anlaşılmaya müsait madem öyle yanlız kal demiş haklı olarak sinirlenmiş. Öfkesine sahip çıkamayan biri ise anlık sinirle mazeret diye de eklemiş . Hastalığını öne atmaktan öte bence kırılan bir kalp var bugün de belki onun alınganlık günüdür ? Hep kadınlar duygusal ve tribal davrancak değil

2 yıldır tanışıyoruz. çok uzun bir ayrılıktan sonra bir araya gelerek evlenme kararı aldık.

Yanlış bir karar almışsınız. Birşey bittiyse bitmiştir. Daha sonra böyle oluyor işte. Hastalığınızda bile yanında olmayan, ota çöpe üstüne alınan bir tiple başbaşa kalıyorsunuz.
Bence siz sadece sağlığınıza odaklanın. İyileşincede koyun kapının önüne gitsin 😉

7DD841A3-D91A-4E1E-AD79-7DABF6CC27F0.jpeg:KK53::KK53:

Muhtemelen misafirler onun tarafındandı böyle bir tavra girdiğine göre

Net yazmamışsınız. Misafirlerin göreceği şekilde paylaşmadım, konu başka demişsiniz...ben tam anlamadım anladığım içinizde kötü niyet yokmuş ve bunu söylemişsiniz açıklama yaptığınız halde nişanlınızın böyle bir şey için, şuan ki hastalık durumunuzuda hiçe sayarak kırıcı davranması hiç hoş değil. Ben olsam açıklama yapardım, hala daha üstüme geliyorsa ne inancı ne saygısı kalmadığını gördüğümde; evet kasıtlı paylaştım var mı bir diyeceğin defol derdim. Sesiniz çıksın. Pasif olmayın. Değmiyor inanın. Hele ki böyle biri için hiç değmez eski konularınıza baktım atın nişanı gitsin ciddi söylüyorum ya ciddi bir tepki koyacaksınız nişanlınıza aklı başına gelecek ya da atın gitsin. Ben şimdi evliyim bazı şeyler yeni yeni kafama dank etti çaba sonucu şuan daha iyi. Ama çok yıpranıyor insan. Geri dönüp baktığımda keşke diyorum keşke en baştan biraz kendi değerimi bilseymişim... lütfen en ufak bir şey de bile susmayın. Belki değişir belki değişmez ama zerre değmez bu insan için. Sizin göreviniz onu adam etmekte değil annesi değilsiniz uğraşmayın

mısafırınız kımdı ?
mısafırınız arkadas lıstenızde bu paylasımı gorebılecek bırı mıydı yani?
eger oyleyse ondan kızmıs sıze sanırım acıkcası cok anlasılır degıl konunuz
sahsen ben mısafırlıge gıttıgım evden cıktıktan sonra boyle story gorsem bırdaha gorusmezdım. hanı zorla cagırmıs gıbı yanlıs anlasılabılırsınız

Belki nişanlınız ilgi bekleyen biri olabilir iletişimsizlik var şuan aranızda . Hastalığı bir kenara bırakıp Onun penceresinden bakmanız mümkünse eğer yalnızlıktan bahsetmişsiniz ve nişanlınız tarafından yanlış anlaşılmaya müsait madem öyle yanlız kal demiş haklı olarak sinirlenmiş. Öfkesine sahip çıkamayan biri ise anlık sinirle mazeret diye de eklemiş . Hastalığını öne atmaktan öte bence kırılan bir kalp var bugün de belki onun alınganlık günüdür ? Hep kadınlar duygusal ve tribal davrancak değil
Yok deve afedersiniz de. Adama bak kız hastayken bile ilgiyi kendi bekliyor kapris yapıyor falan... konu sahibinin eski konularını okumadınız sanırım. bence sabah akşam arayıp gönlünü hoş etmesi, kendisi gibi dağ ayısının böyle saf temiz kızı bulduğu için kurban kesmesi, şımartması gerekiyor. Sinir geldi

Mesafe koy öküz e kendisi olsa öldüm bitiyorum diye yatar

Back
X