bunlar dogum sancisimi

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar dun nstde sancilarim cikti. Adet agrisi gbi agrilarim var bunlar mi sanci bir de hani bunlar 5 dkda bire fln dusuyomus ya nasil oluyo yani benm agrim giriyo 4 5 dk oyle hafif bi agri cekiyorum oyle 5 dakikada gelio 1 dakika falan surmuyo benim agri suresi daha uzun oluyo neden acaba

Doktora gitsen. Daha cok zamanin var. riskli olabilir.

son 3 haftalarda felan baslayan yalanci dogum sancisi denen bisey var.vucudun kendini doguma hazirlamasi gibi birsey.ama tabiki ihmal edilecek bisey degil ne olur olmaz doktora gidin o zaten soyler size.saglikla kucaginiza alirsiniz insallh

Canm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin . Benim kizim da sancim su şekilde oldu. 40 hafta dolmasına tam bir gün varken temizlik yapttik ettik derken baktım aa belim ağrıyor. Oturdum kronometre tuttum. 7-8 dk da bir gayet düzenli sancıların var sonra emin olamadım. Bir banyo yaptım ne olur ne olmaz. Yine kurdum saati . Bu kez 5-6 dk ya bir sancıların geliyor ama dediğin gibi adet ağrısı gibi. Dr 'umu aradım. 5-6 dk ya bir gelen düzenli sancilarin varsa hemen hastaneye gel dedi. Gittm. Nst ye bağladılar. Sancim evet doğum sancısı. Tam da 5-6 dk ya bir geliyor. Yatışım verildi. Dr boyleysen çok iyi sancıları hafif atlatiyorsun dedi. Açılmam çok yavaş ilerledi. Akşama doğru sancm arttı ama bebeğimin kalb atışı düşüp durduğu için hiç kalkıp edemedim. O yüzden dogumum çok çok yavasti. Ertesi gün öğlen doğru şükür.
Ama bence sancin 5-6 dk ya birse dr unu arama nda fayda var.

Doktora gitsen. Daha cok zamanin var. riskli olabilir.
Dun gittim. Ikiz gebelik benimki. Zaten 36 37.haftada alicakti. Ama dunku kontrolde sancilarim cikti acilmam olsaydi alcakti hemen ama acilmam yokmus. Kizima benden giden kan akisida yavaslamis 2 gunde bir nstye girmemi soyledi onumuzdeki haftaya kdr goturmek istiyo

Peki sizin sancinizin suresi ne kdr suruyodu 1 dakika icinde kesiliyomuydu

Acilman dun yoktu ama belki bugun var? Nolucak o zaman? Sendeki rahatligi anlamadim birde ikizmis. Evde dogurmak niyetinde misin?

Acilma hemen de olabilir 3 hafta da surebilir. Bunu kimse bilemez.

Hiç vakt kaybetmeyin burda dr unuzu arayın. İkiz gebelikmis zaten. Kimi doğum farkında olmadan çok hızlı ilerler. O yüzden çok şiddetli sancı beklmeyin. Duzenliyse gecikmeyin

sonlara doğru çok heyecanlandım
doğurmuş mudur acaba
Allah hakkında hayırlsını versin

Sancı düzenliyse gitmelisin diye biliyorum.

Benim doktor günde 10 kasılma normal mi demişti, 10u bulursa gel mi demişti hatırlayamadım.

kendımden ornek vereyım kasıklarımdan bele yayılan adet agrısının bır tık ustu bır agrı ıle basladı , sıcak dus al egerkı gecmezse ve agrı sıklıgı 1-2 dk gıbı kısa surelere ınerse acılman baslamıs demektır , ben 4-5 cm açıklıkla hastaneye gıttım sancılarım gece 1 cıvarı baslamıstı 6 da hastanede ıdım ve 9:20 de dogum gerceklestı normal yolla yalnız son bır saat falan gıren agrılar resmen kıtlıyordu hareket edemıyordum ama hemen gecıyordu cunku suresı kısalmıstı...

ntsden sonra birşey demediler mi

Doğum sancısını anlarsın canım. Ben de korkuyordum yalancı sancıyla hastaneye giderim diye öyle olmadı farklı Bi şey. Mesela bir anda kasılıyorsun ve inkkk falan diyorsun en fazla 3-5 saniye sürüyor sonra rahatlıyorsun sanki bir şey yokmuş gibi. Bu 5 dk da bire düşünce hemen git.son anı bekleme acı çekersin demişlerdi bana. Ben 8 de gittim hastaneye 10 da doğurmuştum. 2-3 gün evvelinde de belden ağrı yayılmıştı. Doğum yaptığım gün sağ bacağım kasılmıştı sabah uyandığımda. 1-2 saatte geçmişti masajla. Valla benim belirtilerim bunlardı. Allah kurtarsın sağlı sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…