- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Doktora gitsen. Daha cok zamanin var. riskli olabilir.Kizlar dun nstde sancilarim cikti. Adet agrisi gbi agrilarim var bunlar mi sanci bir de hani bunlar 5 dkda bire fln dusuyomus ya nasil oluyo yani benm agrim giriyo 4 5 dk oyle hafif bi agri cekiyorum oyle 5 dakikada gelio 1 dakika falan surmuyo benim agri suresi daha uzun oluyo neden acaba
Canm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin . Benim kizim da sancim su şekilde oldu. 40 hafta dolmasına tam bir gün varken temizlik yapttik ettik derken baktım aa belim ağrıyor. Oturdum kronometre tuttum. 7-8 dk da bir gayet düzenli sancıların var sonra emin olamadım. Bir banyo yaptım ne olur ne olmaz. Yine kurdum saati . Bu kez 5-6 dk ya bir sancıların geliyor ama dediğin gibi adet ağrısı gibi. Dr 'umu aradım. 5-6 dk ya bir gelen düzenli sancilarin varsa hemen hastaneye gel dedi. Gittm. Nst ye bağladılar. Sancim evet doğum sancısı. Tam da 5-6 dk ya bir geliyor. Yatışım verildi. Dr boyleysen çok iyi sancıları hafif atlatiyorsun dedi. Açılmam çok yavaş ilerledi. Akşama doğru sancm arttı ama bebeğimin kalb atışı düşüp durduğu için hiç kalkıp edemedim. O yüzden dogumum çok çok yavasti. Ertesi gün öğlen doğru şükür.Kizlar dun nstde sancilarim cikti. Adet agrisi gbi agrilarim var bunlar mi sanci bir de hani bunlar 5 dkda bire fln dusuyomus ya nasil oluyo yani benm agrim giriyo 4 5 dk oyle hafif bi agri cekiyorum oyle 5 dakikada gelio 1 dakika falan surmuyo benim agri suresi daha uzun oluyo neden acaba
Dun gittim. Ikiz gebelik benimki. Zaten 36 37.haftada alicakti. Ama dunku kontrolde sancilarim cikti acilmam olsaydi alcakti hemen ama acilmam yokmus. Kizima benden giden kan akisida yavaslamis 2 gunde bir nstye girmemi soyledi onumuzdeki haftaya kdr goturmek istiyoDoktora gitsen. Daha cok zamanin var. riskli olabilir.
Peki sizin sancinizin suresi ne kdr suruyodu 1 dakika icinde kesiliyomuyduCanm hayırlı olsun öncelikle hamileliğin . Benim kizim da sancim su şekilde oldu. 40 hafta dolmasına tam bir gün varken temizlik yapttik ettik derken baktım aa belim ağrıyor. Oturdum kronometre tuttum. 7-8 dk da bir gayet düzenli sancıların var sonra emin olamadım. Bir banyo yaptım ne olur ne olmaz. Yine kurdum saati . Bu kez 5-6 dk ya bir sancıların geliyor ama dediğin gibi adet ağrısı gibi. Dr 'umu aradım. 5-6 dk ya bir gelen düzenli sancilarin varsa hemen hastaneye gel dedi. Gittm. Nst ye bağladılar. Sancim evet doğum sancısı. Tam da 5-6 dk ya bir geliyor. Yatışım verildi. Dr boyleysen çok iyi sancıları hafif atlatiyorsun dedi. Açılmam çok yavaş ilerledi. Akşama doğru sancm arttı ama bebeğimin kalb atışı düşüp durduğu için hiç kalkıp edemedim. O yüzden dogumum çok çok yavasti. Ertesi gün öğlen doğru şükür.
Ama bence sancin 5-6 dk ya birse dr unu arama nda fayda var.
Acilman dun yoktu ama belki bugun var? Nolucak o zaman? Sendeki rahatligi anlamadim birde ikizmis. Evde dogurmak niyetinde misin?Dun gittim. Ikiz gebelik benimki. Zaten 36 37.haftada alicakti. Ama dunku kontrolde sancilarim cikti acilmam olsaydi alcakti hemen ama acilmam yokmus. Kizima benden giden kan akisida yavaslamis 2 gunde bir nstye girmemi soyledi onumuzdeki haftaya kdr goturmek istiyo
Evet yaklaşık o kadardı. Bence dr unuzu aramalisiniz. O sizi daha iyi yönlendirir. Bahsettiğin gibiyse doğum sancısı bu sancılar. Yalancı sancılar düzenli gelmez.Peki sizin sancinizin suresi ne kdr suruyodu 1 dakika icinde kesiliyomuydu
kendımden ornek vereyım kasıklarımdan bele yayılan adet agrısının bır tık ustu bır agrı ıle basladı , sıcak dus al egerkı gecmezse ve agrı sıklıgı 1-2 dk gıbı kısa surelere ınerse acılman baslamıs demektır , ben 4-5 cm açıklıkla hastaneye gıttım sancılarım gece 1 cıvarı baslamıstı 6 da hastanede ıdım ve 9:20 de dogum gerceklestı normal yolla yalnız son bır saat falan gıren agrılar resmen kıtlıyordu hareket edemıyordum ama hemen gecıyordu cunku suresı kısalmıstı...Kizlar dun nstde sancilarim cikti. Adet agrisi gbi agrilarim var bunlar mi sanci bir de hani bunlar 5 dkda bire fln dusuyomus ya nasil oluyo yani benm agrim giriyo 4 5 dk oyle hafif bi agri cekiyorum oyle 5 dakikada gelio 1 dakika falan surmuyo benim agri suresi daha uzun oluyo neden acaba
ntsden sonra birşey demediler miKizlar dun nstde sancilarim cikti. Adet agrisi gbi agrilarim var bunlar mi sanci bir de hani bunlar 5 dkda bire fln dusuyomus ya nasil oluyo yani benm agrim giriyo 4 5 dk oyle hafif bi agri cekiyorum oyle 5 dakikada gelio 1 dakika falan surmuyo benim agri suresi daha uzun oluyo neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?