Bunlar düşük belirtisi mi korkuyorum:(

Mahidevrann

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
31
5
16
Merhaba ben 10+5 haftalık hamileyim iki gün önce damla şeklinde bi kanamam olmuştu bidaha olmadı göğsüm çok hassastı daha iki güne kadar şimdi hiç bir hassasiyet kalmadı sırtım çok ağrıyordu ve halsizlik çok fazlaydı şimdi sadece mide bulantısı var birde bu gün pıhtı şeklinde bi akıntı oldu ama kan değildi çok korkuyorum bunlar düşük belirtisi olabilir mi :((((

Benim de ilk gün damla şeklinde kahverengi oldu sonrası pıhtı şeklinde kahverengi oldu ve kırmızıya döndü hastaneye yattım ve kürtaj olmak zorunda kaldım inşAllah sende yoktur

Hemen sabah doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi bana düşük ilacı yazdı inşallah bi sıkıntı olmaz ilk hamileliğin olduğu için biraz acemiyim ve herseyde tedirgin oluyorum
Ben 31 haftalık oldum, hala o ilacı kullanıyorum. Kötü düşünme canım, inşallah hiçbir şey olmaz.

Bende kahverengimsi leke oldu.hastanede kalbinin durduğunu öğrendim.kürtaj oldum maalesef.ilacınızı için we kendinize dikkat edin.inşaallah sağlıklı şekilde kucuğınıza alırsınız

Bende kahverengimsi leke oldu.hastanede kalbinin durduğunu öğrendim.kürtaj oldum maalesef.ilacınızı için we kendinize dikkat edin.inşaallah sağlıklı şekilde kucuğınıza alırsınız
Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor olmalı teşekkür ederim aminn. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲💜

Back
X