bunlar gerçek mi ya?

Bence onlar Türk degilde, müslüman düşmanları,
Türkçe bilen ve biz gibi davranıyor lar, yeni neslinin aklini sapikca celiyor olmalilar:27:

Ayni uliminati cetesi gibi bir grub olmalılar.

Doğru olna ihtimali cok düşük. ..

Kims kendi namusunu öyle sergilemez,
Kendini bilen ve allahtan uzaklaşan hic kimse yapmaz canim.
Bu yüzden yabanci olduklarını sanmıştım.

Belki kari koca bile degilerdir.
Zadece öyle bir hava vermişlerdir.

umarım öyledir. inşallah doğru değildir. doğruysa şayet çok feci

cinsellikle boğuşuyorsun cümlesinde ki ince mesajı anla yamadım rica etsem anlatırmısınız

hayatım meşhur manzaram konunda cinsel temalar içeriyordu ordan bağla cümleyi
bu konun dert bölümüne uymamış kabul et
yoruma açmışsan da azıcık sakin ol dövecen beni sanki:10:

Türkçe bilen ve biz gibi davranıyor lar, yeni neslinin aklini sapikca celiyor olmalilar:27:

Doğru olna ihtimali cok düşük. ..

Kims kendi namusunu öyle sergilemez,
Kendini bilen ve allahtan uzaklaşan hic kimse yapmaz canim.

bence değildir yağmurcum, Türklerin hepsi müslüman değil, gerçi böyle eğilimleri olan insanların da dinle pek alakaları yoktur

itiraf sitelerinde okumuştum bir kere ' eşimi başka erkeklerle paylaşmak istiyorum ama ona açılamıyorum ne yapmalıyım ' diyordu birisi :25:

Doğru olma ihtimali cok düşük. ..

Kimse kendi namusunu öyle sergilemez,
Kendini bilen ve allaha yakin olan, hic kimse yapmaz canim.

Yok artik. Herseyin suclusu bu illuminati zaten. :7:

hayatım meşhur manzaram konunda cinsel temalar içeriyordu ordan bağla cümleyi
bu konun dert bölümüne uymamış kabul et
yoruma açmışsan da azıcık sakin ol dövecen beni sanki:10:

yoo ben gayet sakinim. bu benim sorunum veya derdim olmayabilir evet ama toplumun derdi değil mi? o zaman toplum sorunları diye bir bölüm açılsın orada yazayım. kişisel sorunlarımızı paylaşmamız gerekir gibi bir şart varsa şayet eyvallah ama form kurallarında öyle bir şey göremedim.

interneti çok kurcalıyorum ben ama az önce gördüklerime inanamadım. twitterde facede felan erkekler eşlerinin çıplak resimlerini paylamış bir sürü kişide beğenmiş ayrıca videolarda var. çiftiz biz bizle ilişki yaşamak istermisiniz görüşelim vs yazıyor çok şaşırdım ya insan eşinin resimlerini paylaşırmı? gerçek mi bunlar ? alıntı resimler gibi durmuyordu banyoda yatak odasında çekilmiş resimler. bide adam eşimin halleri diye albüm yapmış höööh dedim ya.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ilk defa duydum :52::52::52::52::52:

Allah'ım sen şaşırtma ,yoldan çıkarma Ya Rabbim(AMİN)

kişisel polemiğe döndürmeyelim olayı kabalık etmek istemiyorum. sordunuz bende söyledim bu kadar.. daha da bişey yazmam.. sabırlıyımdır ben hiç ummadığınız kadar..

Sakin olun. Sanirim asiri dert yuklenmesi oldu. Benim devreler yandi. Cift gormeye basladim. Iyi geceler.

bence değildir yağmurcum, Türklerin hepsi müslüman değil, gerçi böyle eğilimleri olan insanların da dinle pek alakaları yoktur

itiraf sitelerinde okumuştum bir kere ' eşimi başka erkeklerle paylaşmak istiyorum ama ona açılamıyorum ne yapmalıyım ' diyordu birisi :25:

Kesinlikle kindarcim.
Ben yurt dışında yaşiyorum, her tür karışık ırklar arasinda.
Yanıma gelip bülbül gibi türkçe konuşan özelikle iki ayri ırkdan olan ermeni ve iran/ ıraklilar.
Nerden ögrendiklerini sordugumda, Uzun süre Turkiyede yaşadiklarini söylerler.

Bu insanlar bize cok benzerler. Ama tam olarak hatırlamıyorum, fakat bir belgeselde, aslinda bu ırklari bir birimizden ayirmanin bir kaç tekniği olduğu aciklamişlardi.

Örnegi Türklerin ve Ermenilerin kafa tasilari cok farklı şekli varmiş.
Ben gerçi kafa tasina hic dikat etmen, suratından bakdigimda hemen anlarim. 100'de 05 % yanildigimda oldu tabiki.

Ama asil demek istedigim, bize benziyorlar,
Onlardada kara saç ve kaş var, bizdede..

Tek fark, onların bir çoğu müslüman degil, böyle bir davranışı nedense onlardan bile beklemiyorum.

Olsa olsa bir tür grub olacağına inana bilirim..

Kesinlikle kindarcim.
Ben yurt dışında yaşiyorum, her tür karışık ırklar arasinda.
Yanıma gelip bülbül gibi türkçe konuşan özelikle iki ayri ırkdan olan ermeni ve iran/ ıraklilar.
Nerden ögrendiklerini sordugumda, Uzun süre Turkiyede yaşadiklarini söylerler.

Bu insanlar bize cok benzerler. Ama tam olarak hatırlamıyorum, fakat bir belgeselde, aslinda bu ırklari bir birimizden ayirmanin bir kaç tekniği olduğu aciklamişlardi.

Örnegi Türklerin ve Ermenilerin kafa tasilari cok farklı şekli varmiş.
Ben gerçi kafa tasina hic dikat etmen, suratından bakdigimda hemen anlarim. 100'de 05 % yanildigimda oldu tabiki.

Ama asil demek istedigim, bize benziyorlar,
Onlardada kara saç ve kaş var, bizdede..

Tek fark, onların bir çoğu müslüman degil, böyle bir davranışı nedense onlardan bile beklemiyorum.

Olsa olsa bir tür grub olacağına inana bilirim..

başında yemenisi olan kadını gördüm içime dert oldu haberi varmı yok mu Allah bilir kadının okuması yazması var mı acaba internetten belkide bihaber yaşıyor ama kocası ondan habersiz resimlerini çekmiş internette paylaşıyor nasıl kötü bir durum ya.

Illuminati demiyorum, o tür grublardan birileri ola bilecegini diyorum...
Ama aslinda illuminati diyecekdimde, zadece tepkilerden korktum ve ona benzer bir grub dedim artik:1:

az önce baktım bahsettiğiniz gruba. tek bir devlet kurmak istiyorlarmış. bu yüzden ülkelerde bazı faaliyetlerde bulunuyorlarmış. bu durumda böyle olabilir mi bilemem ama amaçlarına ve izledikleri yollara bakılırsa olma ihtimali var

Back
X