Selam hanimlar.. Anlatabildigim kadar anlatmak istiyorum.. Benim annem normalde univ mezunu bankaci bir meslegi olan kadin ama maalesef bazi seylerin okumakla ilgisi olmadigini anladim.. Maalesef annem cok diktator bir uvey baba elinde buyumus, sanirim bu yuzden.. Anlatayim, siz karar verin.. Annemin bazi inanislari var, mesela ben yirmili yaslardayim, annemin gorusune gore bir erkek arkadasim oldugunda ciddilesene kadar (yani evlilik karari gibi seyler alana kadar) bunu cevreden gizli tutmam gerekiyor anneme gore.. Daha once erkek arkadaslarim oldugunda bana hep bu baskiyi yapti, surekli aglayip tehdit ettigi icin de boyun egmek zorunda kaldim.. Hayir mesela ben bekar bir insanim, karsimdaki erkek de bekar, niye evliyken iliski yasiyormusuz gibi gizlemek zorundaydik, kendimizi kotu hissediyorduk ki diyorum.. Su an bir iliskim yok ve bunlar gecti gitti simdilik ama surekli aklima geliyor ve sacma sapan bir seye boyun egmek zorunda kaldigim icin kendimi ezik gibi hissediyorum

Surekli aklima geliyor ve cok ciddi anlamda rahatsizlik duyuyorum bu durumdan, bu durumu asamiyorum.. Anlayabilmissiniz umarim.. Ayrica sadece iliski konularinda boyle degil annem, baska konularda da boyle.. Mesela babam bir motor alacakti, ama alacagi daha kesin degildi.. Annem babama baski yapti hep, sakin motoru kesin almadan kimseye bir sey deme, bir sey kesinlesmeden kimseye belli edilmez diye.. Hep bunun gibi inanislari var.. Ozellikle gecmiste yasadigim iliski sorunlari beni cok rahatsiz ediyor, kendimi ezik gibi hissediyorum ve asamiyorum dedigim gibi.. Buna benzer seyler yasayanlar var mi ve yorumlarinizla yardimci olabilirseniz cok sevinirim..