Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karın kasılması bu kadar erken olmaz karın büyüdükçe olur ama 7 gün gecikme çok değil mi nasıl beklediniz bu kadar test yapmadanKızlar reglim 7 gün gecikti, eşimle düzenli cinsel hayatımız var korunmuyoruz 4 aydır. Bugün test yapacağım inşallah ama sizin belirtilerinizde karın gerginliği vsr mıydı sanki karnım çok gergin çatşayacak gibi
7 gün iyi sabretmişsiniz gerçekten ben olsam çatlardım meraktan. Bence test yapın kesin çıkarKızlar reglim 7 gün gecikti, eşimle düzenli cinsel hayatımız var korunmuyoruz 4 aydır. Bugün test yapacağım inşallah ama sizin belirtilerinizde karın gerginliği vsr mıydı sanki karnım çok gergin çatşayacak gibi
Ay valla hevesim kursağımda kalacak diye yapamıyorum, negatif çıkarsa diye ama bu gece yapacağım bakalıım7 gün iyi sabretmişsiniz gerçekten ben olsam çatlardım meraktan. Bence test yapın kesin çıkar
Ben de öyleydim 1 gün geciksin hemen yapıuordım ama işte heveslenince kursakta kalıyor negatif çıkınca ister istemez üzülüyorsunKarın kasılması bu kadar erken olmaz karın büyüdükçe olur ama 7 gün gecikme çok değil mi nasıl beklediniz bu kadar test yapmadanben adet tarihim gelmeden test yapmaya başlıyordum
ay inşallah hayırlısı olur çok sağolunCanım inşallah güzel haber alırsın ♥ heyecanla haberini bekliyoruz!"
Evet tabi ben de 1 sene boyunca bunu yaşadım ama sonunda sevindim de bence siz de yapın 1 hafta gecikme çok fazlaBen de öyleydim 1 gün geciksin hemen yapıuordım ama işte heveslenince kursakta kalıyor negatif çıkınca ister istemez üzülüyorsun
Ayy yapın ama yine negatif çıkarsa bence üzülmeyin kan verin 7 gün gecikme normal değil çünkü. İdrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var.Ay valla hevesim kursağımda kalacak diye yapamıyorum, negatif çıkarsa diye ama bu gece yapacağım bakalıım![]()
belirti aramayın belirti aramaya başladığınız an vucut belirti veriyor her kadın farklı ve farklı belirtiler yaşıyor bak 1,5 senedir deneyen birisi olarak yazıyorum eğer kendinizi hamile olduğuna inandırırsanız vucutta inanıyor ve hamile gibi davranıp gecikme de yapabiliyor inşallah vardır bebeğinizKızlar reglim 7 gün gecikti, eşimle düzenli cinsel hayatımız var korunmuyoruz 4 aydır. Bugün test yapacağım inşallah ama sizin belirtilerinizde karın gerginliği vsr mıydı sanki karnım çok gergin çatşayacak gibi
Aslında bu erken belirtiler arasında bende de çok erken karın gerginliği şişliği oldu, en kesin sonucu testler verir tabi ki ama kişiden kişiye belirtiler değişiyor benceKarın kasılması bu kadar erken olmaz karın büyüdükçe olur ama 7 gün gecikme çok değil mi nasıl beklediniz bu kadar test yapmadanben adet tarihim gelmeden test yapmaya başlıyordum
Şiş hissetme durumu adet öncesi olduğu gibi hormonlardan kaynaklı oluyor ama kasılma olur mu daha yeni yerleşirken bilmiyorumAslında bu erken belirtiler arasında bende de çok erken karın gerginliği şişliği oldu, en kesin sonucu testler verir tabi ki ama kişiden kişiye belirtiler değişiyor bence
Evet bende sanmıyorum ama adet öncesinden farklı bir şişlik olmuştu bende , farklı belirtiler olabiliyor sanırımŞiş hissetme durumu adet öncesi olduğu gibi hormonlardan kaynaklı oluyor ama kasılma olur mu daha yeni yerleşirken bilmiyorum![]()
Tabi olabilir herkesin vücudu farklı demek kiEvet bende sanmıyorum ama adet öncesinden farklı bir şişlik olmuştu bende , farklı belirtiler olabiliyor sanırım
Yapmadin mi test yazmamissinay inşallah hayırlısı olur çok sağolun![]()