Bunlar hamilelik belirtisi mi

ozlem3342

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
19
4
1
23
Kızlar reglim 7 gün gecikti, eşimle düzenli cinsel hayatımız var korunmuyoruz 4 aydır. Bugün test yapacağım inşallah ama sizin belirtilerinizde karın gerginliği vsr mıydı sanki karnım çok gergin çatşayacak gibi

Kızlar reglim 7 gün gecikti, eşimle düzenli cinsel hayatımız var korunmuyoruz 4 aydır. Bugün test yapacağım inşallah ama sizin belirtilerinizde karın gerginliği vsr mıydı sanki karnım çok gergin çatşayacak gibi
Karın kasılması bu kadar erken olmaz karın büyüdükçe olur ama 7 gün gecikme çok değil mi nasıl beklediniz bu kadar test yapmadan 😂😂 ben adet tarihim gelmeden test yapmaya başlıyordum

7 gün iyi sabretmişsiniz gerçekten ben olsam çatlardım meraktan. Bence test yapın kesin çıkar

Karın kasılması bu kadar erken olmaz karın büyüdükçe olur ama 7 gün gecikme çok değil mi nasıl beklediniz bu kadar test yapmadan 😂😂 ben adet tarihim gelmeden test yapmaya başlıyordum
Ben de öyleydim 1 gün geciksin hemen yapıuordım ama işte heveslenince kursakta kalıyor negatif çıkınca ister istemez üzülüyorsun

Ben de öyleydim 1 gün geciksin hemen yapıuordım ama işte heveslenince kursakta kalıyor negatif çıkınca ister istemez üzülüyorsun
Evet tabi ben de 1 sene boyunca bunu yaşadım ama sonunda sevindim de bence siz de yapın 1 hafta gecikme çok fazla

Ay valla hevesim kursağımda kalacak diye yapamıyorum, negatif çıkarsa diye ama bu gece yapacağım bakalıım 😬
Ayy yapın ama yine negatif çıkarsa bence üzülmeyin kan verin 7 gün gecikme normal değil çünkü. İdrarda çıkmayıp kanda çıkan çok insan var.

belirti aramayın belirti aramaya başladığınız an vucut belirti veriyor her kadın farklı ve farklı belirtiler yaşıyor bak 1,5 senedir deneyen birisi olarak yazıyorum eğer kendinizi hamile olduğuna inandırırsanız vucutta inanıyor ve hamile gibi davranıp gecikme de yapabiliyor inşallah vardır bebeğiniz

Aslında bu erken belirtiler arasında bende de çok erken karın gerginliği şişliği oldu, en kesin sonucu testler verir tabi ki ama kişiden kişiye belirtiler değişiyor bence

Aslında bu erken belirtiler arasında bende de çok erken karın gerginliği şişliği oldu, en kesin sonucu testler verir tabi ki ama kişiden kişiye belirtiler değişiyor bence
Şiş hissetme durumu adet öncesi olduğu gibi hormonlardan kaynaklı oluyor ama kasılma olur mu daha yeni yerleşirken bilmiyorum 🫠

Sizce hamilelik varmı

Eklentiler

• IMG_20250529_155616.webp
    IMG_20250529_155616.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X