• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar hislerim sadece

Allah sabrını veriyorr bende bir sürü tedavilerden geçtimm 2.5 yıldır olmuyor bebek ne yapalım herşeyde bir hayırr vardırr.Ne zamansa o zaman gelicekkk..aLLAHA DUA et bak nasıl sabrını veriyor sanaa ..

Eğerki böyle düşünmeye devam edersee benimde eski halim senin gibiydii ama sonradan kafama dank ettisağlıgım elden gıtt bır bebe sevdasııı yüzünden artıkk öğğğ geliyorr bana bebek istemiyorumm olmazsa olmasınn diyorummm.rabbim sağlık ver diyorumm..

bence de bıraz dınlen ,hem daha yasın küçük ki..

stres yaptıkca sorun daha da büyür

nerdeyse bir cok actigin konuyla karsilastim

neden bu kadar israr ediyorsun

neden birseyleri Allaha birakmiyorsun ?

sen bunu kafaya cok takmissin,sanirim hatirlaman gereken seyler var ,ve bunlari anca sen bilirsin !

Allah muhafaza sagligindan daha mi önemli bebek ?hersey bebek demek degildir

benim bebegim olmasi ihtimali yüzde sadece 20ydi esim kanser oldugundan dolayi

ama hic ummadigim anda hemde hic birsey yapmamisken bana geldi

sagligin yoksa cocuk olmus neye yarar ?

Allah çok isteyenin dileğini ergeç kabul eder, bunu düşün ve için rahat olsun canım...
Annemin 5 yıl sonra çocuğu olmuş hep dua etmiş yalvarmış...
Şuan 3 kardeşiz :))
Allah doğru zamanı biliyordur, yaşın genç daha üzülme demicem ama kalbine söz geçiremezsin, ama için kısmende olsa rahat olsun er geç evladın olur, inşallah hayırlısıyla bir evladın olur canım...

Cenab_ı Allah, senin kalbindeki evlat hasretini görmüyor mu?
Görüyor..

Vardır bildiği, böyle düşün, hikmetinden sual olunmaz arkadaşım..

Sabır sabırr......

Daha önce de böyle bir konun vardı senin için dua da etmiştim inş..tez zamanda kavuşursun yavruna..

Yeterki bu hayatta sağlığım iyi olsunn ..bebek olmasada umrumda değilll:delphin:

ımzandan belli oluyor, ben çok gülüyorum imzana.kaydirigubbakcemile3
ınşallah tez zamanda sen de kavuşursun yavruna.:Saruboceq:

Ama eskiye göre gerçekten sen daha iyisin..

ınşallah Bebegem de biraz rahat olur bu süreçte..

yaşın daha genç.. dualarına devam et ama isyan noktasına getirme sakın kendini. hayat yalvartıyor deme mesela. Allah ın sevgili kulusun ki belli sıkıntılar yaşıyorsun. sabret dua et Allah mutlaka kapılar açacaktır.. herşeyin bebeğin de bir zamanı var. en hayırlı zamanda versin Rabbim sana. her zorlukla beraber kolaylık vardır..a.s.

İmzandan belli oluyor, ben çok gülüyorum imzana.kaydirigubbakcemile3
İnşallah tez zamanda sen de kavuşursun yavruna.:Saruboceq:

İnşallah Bebegem de biraz rahat olur bu süreçte..
Amin canım inşallahhhihoyyyt

İmzammı bende bayılıyorumm ve gülüyorumm artık bebe işini ben espriye döktüm valla:))) geçenlerde ablama dıyorum ben bir kısır döngüyüm hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırrkaydirigubbakcemile3

bazen istediklerimizin zamanı değildir
ALLAHA çok yalvarırız duamız neden kabul olmadı deriz ama aslında RABİM kimseyi boş çevirmez her duayı kabul eder ama zamanı var demeki sakın isyan etme
doğru zamanda mutlaka bebeğini kucağına alacaksındır
mesajını okuyunca bir arkadaşımı hatırlatı bana yıllar önce doğu gürevindeyken
çok yakın bir arkadaşımın çocuğu olmuyordu benim çocuklarıma bakmamda bana çok yardım eti
bir gün olsun isyan etmedi hep şükür dedi demeki zamanı değilmiş dedi
enson doktorlar çocuğun olmaz dediler tedaviyi kestiler arkadaşım evlatlık almık için uğraşıyordu beklenmedik bir anda hamile keldı şimdi 6 aylık hamile 15 yıl tedaviden sonra ve arkadaşım 37 yaşında sen dehe çok gençsin önönde uzun yılar var
morelini bozma hayatta herşey ünümüze gelmiyor mutlaka bazı sınavlardan geçmemiz gerek

Rabbim tez zamanda sana bebek nasip etsin inşallah
daha çok gençsin hayırlı zamanda gelsin bebişin

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun öncelikle

sanki yazınızı okudukça kendimi gördüm
benimde hep öyle olmuştur
hep sınavlar, üzüntüler yaşadıktan sonra güneş doğmuştur
hayran oluyorum bazı insanlara hayat onlara o kadar bonkör davranıyorki
bazen diyorum acaba benim bir hatammı var diye
sanırım bende bugün hassas bigünümdeyim, içlendim şimdi

diyeceğim o ki tatlım herşeyin yeri ve zamanı var muhakkak
olmadımı olmuyor işte
yada olacaksa da zamanından önce olmuyor
sende nurtopu gibi hayırlı bir evlat sahibi olacaksındır elbet ama sanırım biraz sabır gerekiyor
bazı insanlar balına yaşıyor bazılarıda sabrederek
sanırım bizler ikinci kısımda yeralıyoruz
Ama ne olursa olsun büyük Allahım hiç bir kulunu unutmazmış
elbet seninde gönlüne göre vercektir
ama herşeyden önemlisi hepimizin hakkında hayırlısı olması

ben kk da strawberry35 balım ıle gorusmeyı reelde okadar ıstemısdım okadar ıstemısdımkı..
canı gonulden kalbımden onu gormek ıcın herseyı yapabılırdım resmen..
ve gercek oldu kendısı sag olsun ıstanbula geldı gorustuk hıslerımde yanılmamısımkı onu kazandım..
bazen gercekdende cok ısteyınce oluyo...
ama ınsan ıcın hayırlı ıse gercekdende oluyo..

canım benım allahım butun dualarını duyar ısalllahhh o kadar cokk uzuldumkı durumuna cok ıstıyorsun herhalınden bellı ama 22 yasındasın daha yasında cok gencc borclarınızı bıtırın oncee rabbın her ıstedıgını gonlunee gore verır ısallahh ısaaaaalllllahhhhhhhhhhhhhhhhh allahım sana nur topu gıbı saglıkla hayırlısı ıle gelen bı bebek nasıp ederrr uzme guzel canını allahım cok ıstıyene herseyıı verırr opuyorumnanaktan

canım hayat daha doğrusu allah bize isteklerimizi verir.
muhakkak veriri.
geç gibi görünür ama bilmeyizki o geç vermesinin hikmeti nedir.
o yüzden isyan etme. sen allahın kulusun. ve istemek dua etmek bize vermek kabul etmek ise allaha aittir.
sen duanı yap . Rabbimin bir bildiği vardır muhakkak.
kaldıki sorularının en güzel cevabını kendin veriyorsun aslında.
eger görmek istersen.
zira senin hayatında olan herşey senin dualarının sonucu ve allahımın lutfuyla olmuş birşey.
sen dua etmene devam et.
allahu taala bazen duaları geciktirirmiş .çünkü o insanın dua edişinin yakarışını sevdiği için.
o yuzden kalbını bozma.
Hem yaşın daha genç.
borçlar ödenir gider.
çocuğa gelincede benım tanıdıklarımında çok öyle mucizeleri oldu.
sende bekle ve gör..

ah canım benim,allahım dermansız dert vermesin..o kadar gençsin ki bunu yıllar geçtikçe daha iyi anlayacaksın,22 yaşındaymışsın ne güzel bir ünv eğitimi almışsın aşık olduğun adamla evlenmişsin.bebeğe de sıra anca gelecektir.herşey pat diye olmaz ki.27 yaşındayım ben de işim anca rayına oturuyor birsürü borç harç ben de var ve karşıma adam gibi çıkmadı.isyan edesim gelse de arada yine de allaha dua ediyorum.sıkıntı stres de hamile kalamamanın en önemli nedenlerinden birymiş.aklına bunu takarak yaşama kafanı rahatlatmaya çalış,bugünlerinin keyfini çıkar giden zaman bir daha geri gelmiyor,ömürden gidiyor güzelim. :hulya:

yanlış anlama ama neden bu kadar aceleci davranıyorsunki allaha dua et,şükret haline bence

canım benım..inan çok üzüldüm..senin sağlığın için üzüldüm..bir çok hastalık gecırmıssın sıkıntıdan..yasın daha 22 bunu dusun..onunde daha kocaman bır hayat var..tedavıye ara veremem demıssın verme ama bu kadar da yıpratma kendını..ben herseyı morale baglarım..derler ya kanserı bıle moral sayesınde yenıyorlar dıye..bence cok dogru..sende moralını yuksek tut..yasım daha 22,daha cok uzun bır hayatım var de kendı kendıne..emınım yasadıgın sey cok zordur ama dedıgım gıbı sukur kı daha cok gencsın..moralını yuksek tut,kendını bu kadar yıpratma nolur..

Bence otur kalk halinee şükrett.Bebe sevdası yüzünden bambaşka şeyler karşına çıkaarr..Bence haline şükret allahın gücünee gider..Herşey bebe değill bu hayattaaa.Yeterkii sağlık olsunn.Sağlık olmadıktan sonra bu hayatta herşey booşş bence bir an önce toparlannn dua ett allahaaa.

Allah sabrını veriyorr bende bir sürü tedavilerden geçtimm 2.5 yıldır olmuyor bebek ne yapalım herşeyde bir hayırr vardırr.Ne zamansa o zaman gelicekkk..aLLAHA DUA et bak nasıl sabrını veriyor sanaa ..

Eğerki böyle düşünmeye devam edersee benimde eski halim senin gibiydii ama sonradan kafama dank ettisağlıgım elden gıtt bır bebe sevdasııı yüzünden artıkk öğğğ geliyorr bana bebek istemiyorumm olmazsa olmasınn diyorummm.rabbim sağlık ver diyorumm..

bence de bıraz dınlen ,hem daha yasın küçük ki..

stres yaptıkca sorun daha da büyür

nerdeyse bir cok actigin konuyla karsilastim

neden bu kadar israr ediyorsun

neden birseyleri Allaha birakmiyorsun ?

sen bunu kafaya cok takmissin,sanirim hatirlaman gereken seyler var ,ve bunlari anca sen bilirsin !

Allah muhafaza sagligindan daha mi önemli bebek ?hersey bebek demek degildir

benim bebegim olmasi ihtimali yüzde sadece 20ydi esim kanser oldugundan dolayi

ama hic ummadigim anda hemde hic birsey yapmamisken bana geldi

sagligin yoksa cocuk olmus neye yarar ?

Yeterki bu hayatta sağlığım iyi olsunn ..bebek olmasada umrumda değilll:delphin:

Allah çok isteyenin dileğini ergeç kabul eder, bunu düşün ve için rahat olsun canım...
Annemin 5 yıl sonra çocuğu olmuş hep dua etmiş yalvarmış...
Şuan 3 kardeşiz :))
Allah doğru zamanı biliyordur, yaşın genç daha üzülme demicem ama kalbine söz geçiremezsin, ama için kısmende olsa rahat olsun er geç evladın olur, inşallah hayırlısıyla bir evladın olur canım...

Cenab_ı Allah, senin kalbindeki evlat hasretini görmüyor mu?
Görüyor..

Vardır bildiği, böyle düşün, hikmetinden sual olunmaz arkadaşım..

Sabır sabırr......

Daha önce de böyle bir konun vardı senin için dua da etmiştim inş..tez zamanda kavuşursun yavruna..

İmzandan belli oluyor, ben çok gülüyorum imzana.kaydirigubbakcemile3
İnşallah tez zamanda sen de kavuşursun yavruna.:Saruboceq:

İnşallah Bebegem de biraz rahat olur bu süreçte..

yaşın daha genç.. dualarına devam et ama isyan noktasına getirme sakın kendini. hayat yalvartıyor deme mesela. Allah ın sevgili kulusun ki belli sıkıntılar yaşıyorsun. sabret dua et Allah mutlaka kapılar açacaktır.. herşeyin bebeğin de bir zamanı var. en hayırlı zamanda versin Rabbim sana. her zorlukla beraber kolaylık vardır..a.s.

Amin canım inşallahhhihoyyyt

İmzammı bende bayılıyorumm ve gülüyorumm artık bebe işini ben espriye döktüm valla:))) geçenlerde ablama dıyorum ben bir kısır döngüyüm hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırrkaydirigubbakcemile3

kızlar demek istemiyorum sizlere

sizler benim canlarımsınız ve kardeşten ötesinizz en zor anlarımda buraya her konu açtığımda

sizlerin yorumlarınız okumak beni çok rahatlatıyor....

belki derdimi kimseye anlatamıyorum ama şu laptopumda ben bir dünya arkadaş gizliyorum..

hepinize çok teşeküürler

umarım rabbim benim dualarımı duyar ve evladımı sağ salim kucağıma almayı nasip eder.....

hepinizi öptümm

bazen istediklerimizin zamanı değildir
ALLAHA çok yalvarırız duamız neden kabul olmadı deriz ama aslında RABİM kimseyi boş çevirmez her duayı kabul eder ama zamanı var demeki sakın isyan etme
doğru zamanda mutlaka bebeğini kucağına alacaksındır
mesajını okuyunca bir arkadaşımı hatırlatı bana yıllar önce doğu gürevindeyken
çok yakın bir arkadaşımın çocuğu olmuyordu benim çocuklarıma bakmamda bana çok yardım eti
bir gün olsun isyan etmedi hep şükür dedi demeki zamanı değilmiş dedi
enson doktorlar çocuğun olmaz dediler tedaviyi kestiler arkadaşım evlatlık almık için uğraşıyordu beklenmedik bir anda hamile keldı şimdi 6 aylık hamile 15 yıl tedaviden sonra ve arkadaşım 37 yaşında sen dehe çok gençsin önönde uzun yılar var
morelini bozma hayatta herşey ünümüze gelmiyor mutlaka bazı sınavlardan geçmemiz gerek

Rabbim tez zamanda sana bebek nasip etsin inşallah
daha çok gençsin hayırlı zamanda gelsin bebişin

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun öncelikle

sanki yazınızı okudukça kendimi gördüm
benimde hep öyle olmuştur
hep sınavlar, üzüntüler yaşadıktan sonra güneş doğmuştur
hayran oluyorum bazı insanlara hayat onlara o kadar bonkör davranıyorki
bazen diyorum acaba benim bir hatammı var diye
sanırım bende bugün hassas bigünümdeyim, içlendim şimdi

diyeceğim o ki tatlım herşeyin yeri ve zamanı var muhakkak
olmadımı olmuyor işte
yada olacaksa da zamanından önce olmuyor
sende nurtopu gibi hayırlı bir evlat sahibi olacaksındır elbet ama sanırım biraz sabır gerekiyor
bazı insanlar balına yaşıyor bazılarıda sabrederek
sanırım bizler ikinci kısımda yeralıyoruz
Ama ne olursa olsun büyük Allahım hiç bir kulunu unutmazmış
elbet seninde gönlüne göre vercektir
ama herşeyden önemlisi hepimizin hakkında hayırlısı olması

ben kk da strawberry35 balım ıle gorusmeyı reelde okadar ıstemısdım okadar ıstemısdımkı..
canı gonulden kalbımden onu gormek ıcın herseyı yapabılırdım resmen..
ve gercek oldu kendısı sag olsun ıstanbula geldı gorustuk hıslerımde yanılmamısımkı onu kazandım..
bazen gercekdende cok ısteyınce oluyo...
ama ınsan ıcın hayırlı ıse gercekdende oluyo..

canım benım allahım butun dualarını duyar ısalllahhh o kadar cokk uzuldumkı durumuna cok ıstıyorsun herhalınden bellı ama 22 yasındasın daha yasında cok gencc borclarınızı bıtırın oncee rabbın her ıstedıgını gonlunee gore verır ısallahh ısaaaaalllllahhhhhhhhhhhhhhhhh allahım sana nur topu gıbı saglıkla hayırlısı ıle gelen bı bebek nasıp ederrr uzme guzel canını allahım cok ıstıyene herseyıı verırr opuyorumnanaktan

az öncede yazdığım gibi sizler benim canlarımsınız kızkardeşten öte anne sıcaklığında bazen uyarıcı hataları gösterici olarak hep yanımdasınız..

sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok çok mutluyum inşallah bir gün burdan hamile olduğumuda yazarım inşallah bana nasip olurrr

yazini okuyunca kendimi gordum... Rabbim herseyin hayirlisini versin canim.Eminim tum isteyenler hepimiz birgun meleklerimize kavusacagiz.. sabretmek gerekiyo evet sabir ediyoruzda Rabbimize sukurler olsunki baska sorunlarimiz yok... En yakin zamanda melegine kavusman dilegiyle canim...

sabredince herşeyin üstesinden gelirsin merak etme... biraz zamana ihtiyacın var benim de çoçuğum olma ihtimali çok düşük hatta yok bile . yumurtalığımda kist vardı aldırdım doktor zor olur diyor ama benim hep bir umudum var olmassa da ALLAH tan mafoldumben çok sinir krizleri geçirdim ama sonra baktım ki kendime ediyorum bir kere dünyaya geliyoruz tıp çok ilerledi o yüzden canını böyle şeylere sıkıpta günlerini boşa geçirme ayrıca senden bir ricam var isyan etme Allah isyan edenlerin kapısını hep kapatırmış ve buyüzden başına daha olmadık şeyler gelebilir. şükretmesini bil bence a.s

Canım benim, bu kaçıncı açtığın konu, inşallah Rabbim en kısa zamanda size bebek verir hemde ikiz.

Back
X