Bunlar nasıl cocuk?

Herkes benim cocuguma kimse diyemez benim cocugum en özel mantiginda.oturduğum yerlerde bizzat gördüm.hatta bi arkadasim misafirlige gitmis çocuğu durmamis aglamis ev sahibi kiz aglama bakalim annene bi yemek yedirmedin demis normal bi sekilde.vayy bunu benim cocuguma nasil der bi daha o eve asla gitmem !!! Hi örnek daha başka bi arkadasimim evine misagir gelmis kadin tirnagini yemis arada vayy benim cocugumda tirnak yemeyi ogrenecek bi daha evime gelsin istemem mantik bu arkadaslar #!
Gormemisin cocugu olmus tutmuş koparmis hesabı

O cocuklar buyunce ne olacak peki bemcil sadece kendini düşünen alaycı bi nesil yestiriyor sonra onlar komsu es v.olacak bu kadar basit degil bence
Sacmalamayin yaaa:) birine tukurdu diye mi bencil olcak:)) kucukken tukurmusumdur bende eminim:) ha karsimdaki baslatmistir kesin ama.. hicte asosyal degilim... komsularima onem veririm kurallara uyarim yere cop atmam insanlara saygiliyimdir yani:))

Yaw ugramadigini kim dedi:) aynisini benim cocugumda yapabilir. Kendilerinj savunmayi ogrencekler bole bole..cocuk bunlar cocuk:)
Kendini savunmayi ogrenmeli evet ama benim cocugum olduğunda birine böyle seyler yapmanin terbiyesizlik oldugunu ona ogretirim boyle cocuklar okulda da genelde zorba oluyorlar

Kendini savunmayi ogrenmeli evet ama benim cocugum olduğunda birine böyle seyler yapmanin terbiyesizlik oldugunu ona ogretirim boyle cocuklar okulda da genelde zorba oluyorlar
Anne baba yanindamiydi? Gore gorede yapiyo olabilirler. 3 yasindaki ogluma kreste cocugun biri vurmus, napiim cocugumu keseyim? Ogluma dedimki yavrum ogretmene sole kendini savun:) simdi cok daha iyi.. yani pespembe bi dunyada yasiyozda haberim mi yok?

Anne baba yanindamiydi? Gore gorede yapiyo olabilirler. 3 yasindaki ogluma kreste cocugun biri vurmus, napiim cocugumu keseyim? Ogluma dedimki yavrum ogretmene sole kendini savun:) simdi cok daha iyi.. yani pespembe bi dunyada yasiyozda haberim mi yok?
Evet balkondan izliyorlardi

Dünya varoldukça bu değişmeyecek konu sahibi
Bundan 30 sene öncede vardı 30 sene sonrada olacak
Bu davranışı onayladığım anlamına gelmesin ama çocuk bunlar ;)

Benim çocuğum bir yaşındaydı bir akrabamin ki de 3 yaşında falandı heralde. Bunlar birlikte oynuyordu ikimizde göz ucuyla takip ediyoz benimkinin aklı kesmiyor tabi çok huyu değil ama çocuk iste oyuncak mi attı ne. Ben hemen uyardım çocuğumu. Kadın bana göz daği vermeye başladı işte benimkinin huyu çok kötüdür geçen buna vurdular diye bı vurdu bayiltti falan. Yani çocuğuna da öğrettiğini duydum o vurursa sende vur o yaparsa sende yap. Ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum.

saygıda edepte parayla satilio saniyolar ve paralarina guveniyorlar.

Evet cocuklari davranışı yanlis ama sizin taniminiz da fazla abartili sanki.
Cocukken hangimiz sacma sapan hareketler yapmadik ki?
Apartmanin ziline basip kaçmayan, bayramda torpil patltmayan, arkadasinin terligini cope atmayan cocuk mu vardi bizim kusakta? Ustelik dayagi yer yine yapardik. 90 larin sonu 2000 lerin basinda dogan nesil biraz tv internet basinda buyudugu icin fazla izole oldular sokaktan. Ama onlarin oncesi de sonrasi da kuduruktu. Hangisi daha dogru o da tartisilir.

Benim çocuğum bir yaşındaydı bir akrabamin ki de 3 yaşında falandı heralde. Bunlar birlikte oynuyordu ikimizde göz ucuyla takip ediyoz benimkinin aklı kesmiyor tabi çok huyu değil ama çocuk iste oyuncak mi attı ne. Ben hemen uyardım çocuğumu. Kadın bana göz daği vermeye başladı işte benimkinin huyu çok kötüdür geçen buna vurdular diye bı vurdu bayiltti falan. Yani çocuğuna da öğrettiğini duydum o vurursa sende vur o yaparsa sende yap. Ben aileden kaynaklandığını düşünüyorum.
Sana vururlarsa sende vur olayi baska bence.. ben hep diorum cocuklarima. Asla vuran taraf baslatan taraf olmayin ama biri vurursada armut toplamayin:)) bunda garip bi durum yok.. etki tepki meselesi bence

Sana vururlarsa sende vur olayi baska bence.. ben hep diorum cocuklarima. Asla vuran taraf baslatan taraf olmayin ama biri vurursada armut toplamayin:)) bunda garip bi durum yok.. etki tepki meselesi bence
Kendini savunması ayrı bisey. Onlar bayağı hep sen uste çık derdinde. Kadın benim gozumude korkuttu :)

Çocuk ailelerin yansımasıdır üzgünüm ama öyle. Ha çocuk yaramaz olabilir, rahat durmuyor olabilir ama kalkıp da gidip milletin çocuğuna karışıp üstelik bizi dövdüler diye kolaylıkla yalan söylüyorlarsa kimse kusura bakmasın da ailede bulurum ben suçu.

Daha bugun gördüğümü söyliyim sitede oturuyorum 2.kat evim ve parka bakıyor tüm çocuklara hakimim
hepsini tanıyorum ikide benim oğlum var içlerinde küçüğü 5 yaşını yeni bitirdi
park kalabalık çocukların hepsi sağa sola koşuşturuyor bir tane haylaz var mimli
elinde jelibon çocuklar istiyor vermiyor benimkide istedi
benimkine vermedi yere attı yerden alsın diye birde bakın bakın ne yapıyorum hahaha diye gülüyor
yerdeki jelibona salıncaktaki çocuk atladı kaptı yerden benimkide onun indiği salıncağı kaptı
sonra çocuk 2 tane daha attı bir yandanda gülüyor
bu sefer benimkide atıldı almak için tabi bunlar saniyelik oluyor
o kadar sinirlendim ki balkondan atlıcam nerdeyse
sonra çok ayıp bir daha görmicem diye müdahale ettim ama
bu tarz davranışları var zaten çocuğun vurma vs ağzı da biraz bozuk şimdiden
sonumuz hayır olsun diyorum kendi çocuklarımda dahil hiç iyiye gitmiyoruz

Back
X