bunlar nasıl oyunlar çocuklarımıza yazık...

olay o zaten kadiş.. kocasına yapamadığı atarı yapıyor buradakilere.. bunun onda birini kocasına yapsa sonuç belli çünkü.. aslında görmemezlikten gelmek gerek..
ya işte halen aynısınız. nerden biliyorsunuz yapmadığımı? ben sizin boşan demenize takılmadığımı ben sadece dalga geçmenize takıldığımı bunun hoş olmadığını belirtiyorum ama sizz halen aynısınız neyse Allah sizleri iyi etsin. HOŞÇAKALIN..

Aynen hangi akılla konu geziyorsa yanına almış iki kişi erkektir dovercileri sayfa sayfa gezmenin mantığı nerde hani yoruma geldiği konuma bak daha malzemelileri dururken :)))) @Mune
benim yanımda kimse yok ama siz almışsınız bir iki kişi sizin yetişemediğiniz yerde onlar devreye giriyor.

Bak mutsuz, kocam beni dövdü sürekli evden kovuyor diyorsun ama boşanmam ne yapayım diye soruyorsun? sence nasıl cevap verilmeliydi sana...

Bak mutsuz, kocam beni dövdü sürekli evden kovuyor diyorsun ama boşanmam ne yapayım diye soruyorsun? sence nasıl cevap verilmeliydi sana...
cevap vermemeliydi mesela buda bir seçenek ki ben bir çok yorumunda bana yorum yazmamalarını belirttim kişisel olarak sadece onlara yönetilen bir soru değildi.

benim yanımda kimse yok ama siz almışsınız bir iki kişi sizin yetişemediğiniz yerde onlar devreye giriyor.

yahu milletin konularını gezip hortlatıyorsun, hep birden tepki verince de "siz birsiniz ben tek" moduna giriyorsun.. bir de bana gelip "sana sıra gelmemişti daha" diyorsun :) şaka mısın arkadaşım?

yahu milletin konularını gezip hortlatıyorsun, hep birden tepki verince de "siz birsiniz ben tek" moduna giriyorsun.. bir de bana gelip "sana sıra gelmemişti daha" diyorsun :) şaka mısın arkadaşım?
ya sen sana yapılan yorumlara cevap ver bence gerisi seni bağlamaz..

cevap vermemeliydi mesela buda bir seçenek ki ben bir çok yorumunda bana yorum yazmamalarını belirttim kişisel olarak sadece onlara yönetilen bir soru değildi.

Konu açtıysan üyelere cevap verme diyemezsin ki. Kimse de sana kişisel garezinden cevap yazmıyor zaten. Konuna yorum yapıyorlar...

evet o insanlar egolarını tatmin etmek için başkalarının acılarıyla dalga geçiyorlar garezlerinden değil
Eğer gerçekse durumu ben kendisi adına üzüldüm, çektiklerinin acısını konusuna istediği tarzda cevap vermeyenlerden çıkarıyor...
eğer siz gerçekten konunun tamamını okumuş olsaydınız sadece bir kaç kişi dışında hiç kimsenin yorumuna takılmadığımı görürdünüz

olur uyar bana ilk emriniz o zaman insanlarla dalga geçmemek!!

o zaman benim de size tavsiyem biraz kitap okuyun, geliştirin kendinizi.. kendinize saygı duymayı öğrenin ki kocanız da size saygı duysun.. bir gün kocanız olacak insan ters bir yerinize vurursa hayatınızdan olursunuz.. bu uyarımı da ciddiye alın, ne eğitimi aldığınızı bilmiyorum ama belli ki yetmemiş.. kendini geliştir arkadaşım, bu hayat küt- pat ile geçmez..

ahaahhahhh buna çok gülerim işte senin okuduğun kitaplar sana bir fayda sağlamış olsaydı ön yargılarından kurtarırdı seni.. eğitim seviyem senden çoook çokk yüksekte buna emin olabilirsin.

ahaahhahhh buna çok gülerim işte senin okuduğun kitaplar sana bir fayda sağlamış olsaydı ön yargılarından kurtarırdı seni.. eğitim seviyem senden çoook çokk yüksekte buna emin olabilirsin.
öğleden beri ne için sürekli tartışıyoruz beni eğitim seviyem yetti ama baksana seninki pek yetmemiş halen anlayamamışsın. ben söyleyeyim sana SAYGISIZLIKTAN dolayı tartışıyorum.

eğitim cehaleti alır, geri kalanlar baki derlerdi de inanmazdım.. sen ayaklı kanıtsın.. allah eşine yardım etsin :) o eğitimi yapmışsın ama olmamış arkadaşım, pls try again..

eğitim cehaleti alır, geri kalanlar baki derlerdi de inanmazdım.. sen ayaklı kanıtsın.. allah eşine yardım etsin :) o eğitimi yapmışsın ama olmamış arkadaşım, pls try again..
senin ki bayağı olmuşş inan kiii. özellikle ahlaki eğitimin:)

Maşallah eski konular bir bir hortlamış
Sırada hangi konu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…