İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Bunlar nasıl sizce?

seksı karı gecelıgıde gıymıs durus zaten tamam benım kocam benı bole gorse napar bılemıyorum

her evli kadına şart bence böyle iç çamaşırları
ben turkuvaz olanınıda çok beğendim içlerinden ay maşallah kadınlarda pek hoşmuş
kocan kalp krizi geçirirdi geçici olarak bence

Hepsı cok guzelde anacım bunlar gıymek ıcınde zayıf bır vucut lazım guzel fızık lazım mankenlerde guzel duruyor

ben de var 5-6 tane de bunlar gıbı degıl normal seksılıkte

sexilik göreceli bişi aslında sana hiç sexi gelmeyen bir kıyafet erkeğe çok sexi gelebilir
mesela bunların yerine derin yırtmaçlı bir kalem etek ve eşliğinde beyaz bluz eminim ki daha sexi gelicek erkeğe,ya da salaş bir tshirt ve altına dar bir boxer gibi

tabı canım zaten erkeklere gore bunların hepsı seksıdır yeter kı dekoltesı olsun

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Yaza kadar biraz daha kilo verirsem çeşit çeşit alacağım bunlardan. Bilgisayarımda daha seksi olanlar da vardı bilmiyorum burada paylaşmak sıkıntı olur mu? Uçuk modeller var. Erkeklerin tercihleri konusunda ben bazı arkadaşlardan farklı düşünüyorum. Sonuçta gecelikler ve iç çamaşırları yatak odasında giyiliyor. Salonda mutfakta vs. yerlerde tabi ki etek ve bluz olabilir. Sevgiyle kalın..

cok dogru bazı arkadaslar sevmıyo boyle seylerı saygı duyarım onların dusuncelerıne ama senın dedıgın gıbı bunları sadece yatak odasında kocalarımıza gıyıyoruz tabı her erkegın hosuna gıder boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…