bunlar ne kadar doğru?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
internet sitelerinde terkeden eski erkek arkadaşımızı geri döndürebilmemiz için yapmamız gerekenler yazıyor. hatta bunlar için bir sürü kitaplar falan yazılmıs. bu yöntemler ne kdar dğru sizce? bu yöntemleri kullanıp eski sevgilisini döndürebilen var mı? bana saçma geliyor biraz gideni nasıl döndürelim değil mi?

ben geçenlerde bayağ, ilişkiyi canlandırmanın yolları falan diye baktım, uyguladım, 3 te 1 nin faydası olmuştur. adamına bağlı yani bence

ben inanmıyorum ya taktiklere
aşk gönül işi biraz da kader işi
sen taktik yaparsın yanlışlıkla bir laf edersin adam soğur gider

sevıyorsa döner..sevmeyen adam bır yerlerını parcalasan dönmez. kıtaplar, taktıkler hıkaye..kalp işinin taktıgı olmaz bence. ayrıca şunu da unuma; gıttıyse dönmesıne asla ızın verme
kendıne baska kürkçü dükkanı bulsun
seven kalp gıderse, diger kalp cok kırılır ve bunun tamıırı gerı dönüşü degıldır.

ne kadar sürede döner seven biri. bunalmış ayrılmış biri seviyorsa ne kadar sürede döner. arkadası sevdiğini söyledi ama neden dönmüyor.

ben inanmıyorum ya taktiklere
aşk gönül işi biraz da kader işi
sen taktik yaparsın yanlışlıkla bir laf edersin adam soğur gider
ya karşılıklı sevgi varken yaptığım davranıslarla biraz onu uzaklastırdım kendimden cok saygısızca bitmedi ilişkimiz. kitaplarda artık ne taktikler varsa yeniden içindeki umudu arttırabilirim diye düşünüyorum. sonuçta su an duyguları azalmıssa bile bir zamanlar sevdiği insanı ben. yeniden alevlendirmek kolay olmaz mı ?

evet terketmedi noldu beklediğin yorumu yapamadım galiba?
beklediğim yorum değil. sonuçta burada herkes düşüncelerini söyleyebilir. aöa diyorsun ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diye. çok değer verdiğin ve uğruna herşeyi karşına alabileceğin birisi seni terk etseydi aynı düşünce de olabilir miydin acaba?

arkadaşım bazı özel sebeplerden dolayı ben kendi öz kardeşimle 10 yıldır görüşmüyorum. daha doğrusu o görüşmemeyi tercih ediyor. kendi canımdan kanımdan birinden bahsediyorum dikkat et. ona bile katlanılıyo.
anlatabiliyor muyum?
burda senin istediğin gibi yorum yapmak zorunda değilim ben. hakaret etmemişim bişey dememişim. bana sen anlamazsın demeye getiremezsin.

katlanılır elbet herşeye insan ölüme bile katlanıyor. istediğim gibi yorum yap demedim elbette sana. ben sadece bir umut arıyorum ilişkimiz saygısızca bitmediği için. bu arada Allah sabır versin öz kardeşle küs olmak zor durum elbette umarım eski güzel günlerinize dönersiniz

ne gibi taktikler olduğunu bilsem yorum yapıcam da işe yarar ya da yaramaz diye merak ediyorum acıkcası. saygısızca bitmedi bizim ilişkimiz. belki dönüş olabilir
o zaman deneyin ...seviyorsanız denemeye değer :)
taktik olarak ne diyebilirim bilmiyorum ama bence kafa karıştırmak iyi yöntem; bir ileri bir geri
hala mı beni seviyor diyecek, sonra duracak diyecek ki ama yok sevse şöyle yapardı bunu düşündürmeniz lazım bence...kafası karışacak ki ilgisi yeniden üzerinize yönelsin..

Hayat senin,sen bilirsin tabii de ben olsam boşa yormam kendimi.
Hayat gerçekten çok kısa,bizi istemeyen,sevmeyen insanlarla uğraşmak boşa vakit kaybı gibime geliyor.
Belki de seni gerçekten çok seven ve senin de sevebileceğin biriyle karşılaşacaksın çok yakında,böyle taktiklerle önünü göremiyorsundur.

4 ay oldu ama ayrılalı

haklısın gerçekten.. hayat çok kısa ve hayatımın en güzel yıllarını biri için üzülüp harcayamayacağım. sevse zaten ayrılmazdı. ayrıldı diyelim en fazla 1 ay içinde dönerdi dayanamazdı. 4 ay oldu gideli

ya gideni zaten döndürmeye çalışmak hata... adamın içine zaten bi defa gitmek yerleşmiş... :) bırak dönerse senindir, dönmemişse senin olmamıştır mantığını seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…