Bunlar ne? (Resimli)

Imkaniniz varsa lazer yaptirin ve uzun vadeli kurtulun bende de boyle oluyordu cildim cok hassas.4 seans gittim%70 azaldi dogumdan sonra kalan %30 icin gidecegim.

Hi hi :KK48: Kızlar gerçekten hayata küstüm. Benim böyle şeylerde çok midem kalkıyor. Eşofmanım veya pantolonum hafif sıyrılıp bacağım gözüktüğü an hayata küsüyorum. Yolunmuş tavuk derisi gibi.. Daha da fotoğraf koyardım da sizi düşündüğümden koymuyorum :p

Çok çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için:))

Jilet filan demişsiniz bence bir daha ne epilatör ne jilet vurun teninize. Ayrıca bu herkeste olan bir şey birde kış mevsimindeyiz çık takılmayın :)

Lazere gidin pürüzsüz gezin. Gerçekten görsel olarak kötü.

Tuylerini aldigin yontemle hic alakasi oldugunu dusunmuyorum. Ben tuysuz bir insanim, bacaklarimi senede iki sefer aliyorum o da oylesine. Elim degmisken sur surayi da alayim diyorum. Ama benim bacaklarim da boyle :) hic rahatsizlik duymadim bugune kadar ama. Yani neden kaynaklaniyor bilemiyorum. Hatta benim ust bacagim daha cok boyle. Ust bacagimi desen hicnalmadim cunku tuy yok.

Bana göre mide bulandırıcı:)) bakınca bile içim bi gıcıklanıyor..

Kızlar bir dönem epilatör kullandım, sonra bunlar türedi. Bir ara düzeldi. Şimdi çok acil durumlarda jiletle alıyorum ama normalde sürekli ağdayla..
Lazer epilasyonla duzelir.

Kil koku iltihabi da var sanirim sizde. O yuzden boyle batik olmus. Malesef lazerden baska hic bisey kesin cozum olmuyor.

Benim de böyle lazer yaptırıp da bunların yüzde kacindan kurtuldunuz kızlar ne kadar azaldı hepsimi gitti güvenip bir lazere başlayamadım yöntem olarak Alex mi önerirsiniz bizde faydalanalim

Valla bu görüntü Bi jilette oluyor gibi geliyor bana.Eger öyleyse sebep o.Ben eskiden makine ve kese ile birlikte yapardım esmer olduğum halde bu görüntü olmadı.Kanamış yara olmuş bir de.

Benim de böyle lazer yaptırıp da bunların yüzde kacindan kurtuldunuz kızlar ne kadar azaldı hepsimi gitti güvenip bir lazere başlayamadım yöntem olarak Alex mi önerirsiniz bizde faydalanalim
Ten rengine göre kullanıyorlar.Ben evde kendim yapıyorum.Azalıyor tabi ama çok çok ince tüy oluyor.Agdaya göre falan daha iyi Tabiki.

Bende kurt murt cikicak sandim :) bencede tahris olmus gibi

Jilet kullanmışsın galiba o da tahriş yapmış, bende de olmuştu.

Bir şey soracağım.2017 de üye olup nasıl popüler üye oldunuz?Bacaklarınız dakiler batık.Bir süre jilet yapın.Geçmiş olsun.

Tek bir çözümü var başkaları geçici çözüm maalesef çünkü benim de aynı şekildeydi, şimdi pürüzsüz çok şükür
Lazer epilasyon

benımde vardı 2-2.5 ay falan alma bacaklarını düzeliyor

Back
X