Bunlar ne? (Resimli)

Eger sadece kirmizi benekler varsa peeling yapabilirsin. Zeytinyagi ve sekerle. Keseledikten sonra peeling yap yarim saat sonra yika. Cok etkili...

Hamilelikten kaynaklı mide bulantısı yaşıyorum. Mide bulandırıcı deyince aşırı bir merak uyandırdı gözümün birini kapattım birini de kısarak baktım görünce gözlerim fal taşı gibi oldu bumuymuş yaa dedim :KK48:

Ten rengine göre kullanıyorlar.Ben evde kendim yapıyorum.Azalıyor tabi ama çok çok ince tüy oluyor.Agdaya göre falan daha iyi Tabiki.
Alt bacak da Alex görürmüş bikini ve kol altı dahil ama üst bacağı göremezmiş yüzüme gittim faul ve çene fauller gitti ama çene de sıçrama yaptı bıraktım bende şimdi cesaret edemiyorum vücut için birde bu batık görüntüsü gider mi diye

Bana göre mide bulandırıcı:)) bakınca bile içim bi gıcıklanıyor..

Kızlar bir dönem epilatör kullandım, sonra bunlar türedi. Bir ara düzeldi. Şimdi çok acil durumlarda jiletle alıyorum ama normalde sürekli ağdayla..
Ben bugün elilatörle aldım tavuğun derisi gibi kabardılar sonra duşa grip kese yaptım şuanda geçmiş durumda seninkide geçer diye umuyorum kalıcı degildir

Kolunuzun ust arka kisimlarindada varsa a vitamini eksikliginde benzer seyler oluyor duzgun bir cildiyeye giderseniz kil koku ve epilaayon kaynakliysa krem veriyor ecz hazirlanan ust deriyi tahris etmeden kurutup soyup duzeltiyor ama kesin cozum lazer jilet vb kullaniyorsaniz dvm eder gecmis olsun
Ayrica igrenc degil hepimizin donem donem olmustur

Bende testte bise cikmayinca kremi hazirlatip kullandim )bir kaba hazirlayip vermisti eczane beyaz bir krem kutusunda sabah aksam surmustum bir hafta sonra etki etmeye basladi kesede yapinca gecti
Gecenlerde kolda yine olunca (kilda yok niye oluyorsa) yine receteyi alip gittim bir maddeyi kaldirmislar muadilini yazmasi lazim dedi eczane kaldi oyle gidemedim azalincada pesine dusmedim

Son düzenleme:
Epilasyon 3 yıldır kullanıyorum böyle olmadı. Daha çok traş bıçağı ile tüyler alınmış ve sonrası bu hale gelmiş gibi görünüyor.

Epilasyon cihazının marifeti canım benimki de böyle yapıyordu ağda yapıyorum o yüzden lakin kalıcı çözüm imkanın varsa kökten hallet

Epilasyon cihazının marifeti canım benimki de böyle yapıyordu ağda yapıyorum o yüzden lakin kalıcı çözüm imkanın varsa kökten hallet

Bende iğrenç deyince kötü şeyler hayal etmiştim .. Bi çok insanın başına gelebilcek şey .. Cildiyeciye gidin yada ağda yönteminizi değiştirin .. Ben plastik eldivenle alıyorum .. Zahmetli ama böyle şeyler olmuyor

Kıl kökü iltihabı gibi duruyor. Kaşınıyor mu yada kaşiyinca acıyo mu. Hepsinde olmasa da?

Jiletle aldığımda bende de böyle oluyor hatta bir seferinde çok fena olmuştu doktora gostermistim tahriş olmuş dedi..

1- %20 salisilik asit karışımı haftada bir bacaklara sürülecek. Sürülen sıvı beyazlaştıktan sonra bacaklar yıkanacak.Uzun süre bekletme toplam 3 dakika kalması makul.(karışımı eczanede yaptır)

2-İnce çekilmiş deniz tuzu ile sıkı kıvamlı bir duş jelini karıştırıp haftada 1 kuru bacaklara peeling yapacaksın.Duş jeli çok az, deniz tuzu çok olacak.

3-Epilasyondan önce bacaklarını %50 alkol ile silip işlemden sonra ise antibiyotik içerikli bir pomad süreceksin 3 gün her gece.

Epilasyon yöntemin nedir bilemiyorum ama kullandığın yöntem tüylerin tamamen alınamamasına sebep oluyor. Makine ise mümkünse başlığını değiştir körleşmiş olabilir.Jiletse lütfen kullanma alerjin olabilir.

Mide bulandırıcı, kötü bir görüntü var. Şimdiden uyarıyorum, bakmak istemeyenler aşağıya inmesin:)) yada hemen kapatsın..

Kızlar bacaklarım bir ara tamamen düzeldi. Pürüzsüzdü. Şimdi yine böyle oldu. Bunlar batık mı, sivilce mi nedir anlamıyorum? İğrenç bir görüntü. Kese yapıyorum hep, nemlendiriyorum tık yok... Epeydir yine bu çirkin hale döndü..

Eki Görüntüle 2089142

Üst üste jilet ile almakta böyle yapabilir.

Kese ve yagsiz beslenme diyorum ben. Ne alakasi var epilasyon yöntemiyle. Suyu artir bi de. Herkeste oluyor bu zaman zaman.

Back
X