Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alt bacak da Alex görürmüş bikini ve kol altı dahil ama üst bacağı göremezmiş yüzüme gittim faul ve çene fauller gitti ama çene de sıçrama yaptı bıraktım bende şimdi cesaret edemiyorum vücut için birde bu batık görüntüsü gider mi diyeTen rengine göre kullanıyorlar.Ben evde kendim yapıyorum.Azalıyor tabi ama çok çok ince tüy oluyor.Agdaya göre falan daha iyi Tabiki.
Ben bugün elilatörle aldım tavuğun derisi gibi kabardılar sonra duşa grip kese yaptım şuanda geçmiş durumda seninkide geçer diye umuyorum kalıcı degildirBana göre mide bulandırıcı:)) bakınca bile içim bi gıcıklanıyor..
Kızlar bir dönem epilatör kullandım, sonra bunlar türedi. Bir ara düzeldi. Şimdi çok acil durumlarda jiletle alıyorum ama normalde sürekli ağdayla..
Ketorasis plaris.
Salisilik asit, glikolik asit ya da retinoid uygulayın.
Nereden alınır nasıl uygulanırKetorasis plaris.
Salisilik asit, glikolik asit ya da retinoid uygulayın.
Koltuk altı için sir ağda mı uyguluyorsun?Nereden alınır nasıl uygulanır
Kol altı kararmalarında işe yarar mı ?
Üst üste jilet ile almakta böyle yapabilir.Mide bulandırıcı, kötü bir görüntü var. Şimdiden uyarıyorum, bakmak istemeyenler aşağıya inmesin:)) yada hemen kapatsın..
Kızlar bacaklarım bir ara tamamen düzeldi. Pürüzsüzdü. Şimdi yine böyle oldu. Bunlar batık mı, sivilce mi nedir anlamıyorum? İğrenç bir görüntü. Kese yapıyorum hep, nemlendiriyorum tık yok... Epeydir yine bu çirkin hale döndü..
Eki Görüntüle 2089142