Bunlar ne? (Resimli)

Ben de arada bi aa hadi alayim diye tek tuk ince ve acik renkli killari cimbizla yoluyorum. Cok killi biri degilim ama boyle oluyor sonra .. :/ niye ki ben de sinir oluuorum ama su an care dusuncek zamanim da yok.. :/

5 yıldır kullanmıyorum lazer yaptırmıştım
Hamilelikte karardı kilo aldığım için sanırım

Kilodan değil hormonlardandır.

Tamam tatlım... O üç madde de işe yarar fakat bunlar tahriş edici şeylerdir bu yüzden koltuk altı ve genital bölgede kullanmak hoş neticeler yaratmaz. Limon+Karbonat ve çinko oksit içeren bir krem dene. Krem sera iyi bir seçenektir. Her akşam koltuk altını yıkayıp kremi sür, sabah yıka. Limon ve karbonatı ise haftada 2 defa kullan. 2 ay dene bakalım hafifte olsa değişim varsa yaza kadar devam, yok hayır değişiklik yoksa mecburen hafif kimyasallara geçmek gerekir.

Bu arada sen arkadaşımıza sormuşsun ama görünce dayanamadım

Bende jilet kullandım gerçi üstüne lumea yapıyorum hiç böyle sorunla karşılaşmadım. Cilt tipiyle alakalı ya da jilete agdaya alerjiniz var.
Bugün lumea ile ilgili konu acacaktım görmüşken sorayım memnun musunuz? Gerçekten ciddi azalma oluyor mu? Bir de sizdeki hangi model?

Konuya gelince batik gibi değil onlar ya alerjik bi şey gibi olmuş. Kıl kökleri iltihap olmuş bir süre kesinlikle hiçbir şey yapmayın bence zaten kış. Hatta bi dermatologa gidin tedavi olmazsa iz de kalabilir. Bacağın alt kısmı mi orası?

Bugün lumea ile ilgili konu acacaktım görmüşken sorayım memnun musunuz? Gerçekten ciddi azalma oluyor mu? Bir de sizdeki hangi model?
Memnunum gerçekten ben düzenli kullanmıyorum bi de bazen aksatıyorum ona ragmen ciddi azalma oldu.
Model: SC2007/00

Korka korka indim aşağıya. O kadar da kötü değil ama bir sorun olduğu belli. Bence bir doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…