- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar öncelikle 20 haftalık hamileyim ve bir kaç zamandır hatta biraz fazla ara ara karnıma ağırılar giriyordu böyle çok yemek yemişimde sonra dapdar belimi sıkan pantolon giymişim gibi ağırı vardı en çokta gece yatarken anneme söylemiştim karnın büyüdüğü için öyle oluyor dedi ve rahatladım fakat son zamanlarda karnıma sancı giriyor geçen gün hiçbir şeyim yoktu normalde tv izliyoruz yatmaya kalkarken çok fena ağırı girdi eğilirken falan 3-4 dakika sonra geçti ara ara oluyor dün gecede aynısını oldu tam dönerken bir şey saplanırmış gibi karnıma ağırı girdi bunlar normal mi? Doktoruma gitmeme iki hafta falan var fakat yarın iğme olmak için sağlık ocağına gidicem oradaki ebelerede sorucam... sizde de oluyor mu öyle? Normal bir mi?
Birde bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum yada ben anlamıyorum arada böyle midemde gaz patlaması olurmuş gibi bir his oluyor bu o mu bilemiyorum eğer o değilse hissetmiyorum..
Birde bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum yada ben anlamıyorum arada böyle midemde gaz patlaması olurmuş gibi bir his oluyor bu o mu bilemiyorum eğer o değilse hissetmiyorum..
Son düzenleme: