- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Ben de daha sık mola verip daha fazla dikkat edeyim o zaman canım. TeşekkürlerValla ben ilk 3 ay cok dikkat ettim cok fazla yormadım kendimi yavaş yavaş yaptım işlerimi eğilip kalkmama dikkat ettim ilk aylar önemli canım
Aynn iyi edersin canm ilk 3 ay ve son aylar çok önemli tedbiri bizden tevekkülü Allahtan inşallahBen de daha sık mola verip daha fazla dikkat edeyim o zaman canım. Teşekkürler
Ben evde test yapmıştım bat da 4 gün geçtikten sonra dr a gittim. Karından bakıldı ve tahlil yapıldı. Dr kanama ağrı gibi şikayetlerin yoksa ve bekleyebilirsen 1 hafta sonra gel hem keseyi de görebiliriz belki dedi.
Sıkıntım yok tamam ama ev temizliği yaparken, sil süpür işlerini yani, çabuk yoruluyorum artık. Eğilip kalkmalı bi iş yaparken de. Ayakta yarım saatten fazla kalınca hafiften batma başlıyo. Bunlar normal midir? Bir dahaki randevuda sorcam ama deneyimli hamileler siz de böyle miydiniz?
Bu kadar yoracağını düşünmemiştimCanım eşin yapsin sen niye yapiyosun. Bana doktorum kesinlikle yapmicaksin demişti
Senin de mi yeniCanım bende de adet sancısı gibi ağrılar var kanama felan yok baya kişiye sordum normal diyorlar bende dikkat ediyorum baya 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende canm
Evet canm 3 haftlkSenin de mi yeni
Aynı benim gibiEvet canm 3 haftlk
A ne güzel senin değerin kaç çıktı canm ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kontroleAynı benim gibiÇok heyecanlıyım kese kalp atışı zamanları için biraz da tedirginlik var
A ne güzel senin değerin kaç çıktı canm ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kontrole
[/QUOT1
1 hafta sonra gidicem ben de. 730 çıkmıştı. Senin kaçtı?A ne güzel senin değerin kaç çıktı canm ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kontrole
Benim adetim geçmeden gittim adet günü 55 ti herkeste farklı oluyor seninki 3 haftadan fazladır canm1 hafta sonra gidicem ben de. 730 çıkmıştı. Senin kaçtı?
Benim bat tan sonra 4.gündü tahlil yapıldığındaBenim adetim geçmeden gittim adet günü 55 ti herkeste farklı oluyor seninki 3 haftadan fazladır canm
Anladım canımBenim bat tan sonra 4.gündü tahlil yapıldığında
Haftasını söylemedi gerçi ama çizelgede 3.hafta olarak görünüyo o değer. Bilemedim ki.Benim adetim geçmeden gittim adet günü 55 ti herkeste farklı oluyor seninki 3 haftadan fazladır canm
Bu kadar yoracağını düşünmemiştim
Tutunmamış mıCanım daha cok küçük en tehlikeli zamanların bebek daha tutunmamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?