benim sizle paylaşmaktaki amacım böyle birşey var başımda ve bende ayrılmak için karar aldım onada söyledim kendisi kabullenmesede, o beni arkadaşlarımla dahi görüştürmüyor sizlerle paylaşmak istedim, yerinde ama geç alınmış kararımı ve yaşadıklarımı anlatmak istedim, bazılarınıza çok teşekkür ediyorum uslübunca cevap verdiğiniz için, böylece aldığım kararın çok daha öncelerden alınmasını gerektiğini geç bile kaldığımı bir kez daha görmüş oldum.
hastasınız diyen hanımefendi, eğer hasta olsaydım burdaki yorumlarım şöyle olurdu, böyle yapıyor ama ben seviyorum aşığım ne yapıcam nasıl vazgeçicem ondan yazardım. İlk yazılarımı okursanız sevgi kalmadı kullanıldığımı anladım ayrılcağımı söyledim yazdım.. Rica edicem üçüncüye tekrarlamayın aynı mesajınızı
hastasınız diyen hanımefendi, eğer hasta olsaydım burdaki yorumlarım şöyle olurdu, böyle yapıyor ama ben seviyorum aşığım ne yapıcam nasıl vazgeçicem ondan yazardım. İlk yazılarımı okursanız sevgi kalmadı kullanıldığımı anladım ayrılcağımı söyledim yazdım.. Rica edicem üçüncüye tekrarlamayın aynı mesajınızı