Bunlar sorun mu???

kk-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
8
1
1
Yaklaşık üç senelik evliyiz cinsel olarak başta vajinismus tedavisi gördüm halen de bir kadın olarak cinsellik çok aradığım bir durum değil.esimde yaş 40.ben 35.misal belki oluyor üç ay cinsel birlikteligimiz olmuyor.bunu dediğimde yeni evli insanlar haftada iki birliktelik yaşıyormuş en az.bizimki anormal degılmı dediğimde tr de bunlar yalan haberler ya millet inan bizden farksız dediğin şeyler inan filmlerde.haftada iki üç yok diyor.sen bence istemiyorsun dediğimde alakası yok ben Hergun isterim diyor.her başına gectigimzde yaklaşık iki üç hafta bazen bir ay bir daha denemiyoruz.zaten bende çok meraklı olmadığım için iyi bari diyorum.ama sürekli operiz sariliriz birbirimize bunlarda sorun yok.bizim başka sorunumuzda yok
Eşim beni çok seven bir kadını güzel seven bir adam aile maddiyat bunlarda da büyük büyük sorunlarımız yok normal rutin şeyler
Burda bı kaç konu görünce dedim sanki ben.yorumlariniz için teşekkür ederim şimdiden.

Milletin düzeninden size ne ki, alan memnun veren memnunsa sıkıntı yok, ayda üç olur beş olur, hergun olur olmaz kime ne, bu düzenden memnunsaniz normaldir.

2. 3 ayda bir cinsellik olacağına hiç yapmayın daha iyi ya ne gereyi var

Ben anlayamadım ayda 2-3 kere mi yoksa 2-3 ayda bir kere mi? İlki bence normal ama ikincisi az gerçekten. Ama siz ben de istemiyorum diyorsunuz, başka bir sorunumuz da yok, ilişkimiz iyi diyorsunuz o zaman kafanıza takılan ne?

Sürekli öpüp koklaşıp sarılıyormuşsunuz ama ilişki üç ayda bir. Eşinizin sağlık problemi var bence. Ben eşime selam versem borçlu çıkıyorum aagshgdhdh. Adam yalan söylüyor. Her gün isteyen insan bir ay dayanamaz. Ama bu sorun evliliğinizde bir sorun oluşturmaz. Önemli olan uyum. İkiniz de isteksizmişsiniz.

Ben anlayamadım ayda 2-3 kere mi yoksa 2-3 ayda bir kere mi? İlki bence normal ama ikincisi az gerçekten. Ama siz ben de istemiyorum diyorsunuz, başka bir sorunumuz da yok, ilişkimiz iyi diyorsunuz o zaman kafanıza takılan ne?
Takılan şuydu.bi anormallik mi var.icimde bı karmaşa yaşıyordum.yani olabilir normal mi demek cevap.yoksa eşimin cevaplar mi anormal:))

Bildiğiniz şeyler doğru.sizde bir sorun var.bence daha sevip sevmediğinizi bile anlayamamişsiniz seksi.yaş olmuş 35.yazik günah valla.

Yanı her cıftın dengesı farklı sanırım. Esınız kandırmak ıstıyor kendını de sızı de galıba. Lıbıdosu dusuk bı cıftsınız sanırım olabılır herkes aynı olacak dıye bı kural yok

Reactions: kk-
Takılan şuydu.bi anormallik mi var.icimde bı karmaşa yaşıyordum.yani olabilir normal mi demek cevap.yoksa eşimin cevaplar mi anormal:))
Eşinin cevapları anormal.daha yaşlar genç.hatta genç olmayanlarda bile daha fazla.millet ölüm döşeğinde falan bu kadar yapar.şikayetçiysen üzerine eğilmelisin bu durumun.sıkıntısı var.orasi kesin.zaten farkında olduğu için manipüslasyon yapıyor.

Bildiğiniz şeyler doğru.sizde bir sorun var.bence daha sevip sevmediğinizi bile anlayamamişsiniz seksi.yaş olmuş 35.yazik günah valla.
Evet ben birde seksi anlamlandiramiyorum.vajinusmjs geçirdim.hala Zor geliyor.ne yapmak gerek inanın bilmiyorum

Sabah ereksiyonu oluyor mu öpüşüp koklaşınca onda hiçbir şey olmuyor mu nasıl rahatlıyormuş

Sanırım mast.yapiyor
Eee desene ben varken niye böyle yapıyorsun? Seks aramıyorum demişsin ama belki dediğin gibi ne olduğunu bile tam anlayamadın.işin içine girip ona göre kendini tanıman gerekiyor.bana kalırsa işin üstüne git.bu şekilde doğru dürüst cinsellik nedir bilmeden yaşlanmanı istemem.manipülasyona gelme.çocuk gibi seni kandırmaya çalışıyor.

Evet ben yıllardır kaçtım o da etkili.anlamlandiramadim.zaten bir şeyin çözümü nedir? Üzerine gitmek.ertelememek.ben hemen pes ettim
Karşıda da ısrarcı biri olmayinca yaaa zaten bende hevesli değilim diyip geçtim kenara.yoksa genelde denilen bu aslında bı sevsen kendin istersin ama.ben daha isteme evresine gelemedim ki üç senedir.seks hep yorucu acı veren sıkıcı amann yaaa kim uğraşacak diye başına gectigim bir şey haline getirdim

Bizde şöyle bi durumda oldu başına gectim of tamam yeter bitsin yetmezmi.diye mast bende itekledim belkide

Yeni evliler haftada bir değil her gün hatta günde bir kaç kez yapar bence, ilerleyen yıllarda da diyelim on yıl sonra haftada iki olur. Filmlerde değil yani ama mutluyuz hayatımızda eksik kalan bir şey yok diyorsanız sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…