Takılan şuydu.bi anormallik mi var.icimde bı karmaşa yaşıyordum.yani olabilir normal mi demek cevap.yoksa eşimin cevaplar mi anormal:))Ben anlayamadım ayda 2-3 kere mi yoksa 2-3 ayda bir kere mi? İlki bence normal ama ikincisi az gerçekten. Ama siz ben de istemiyorum diyorsunuz, başka bir sorunumuz da yok, ilişkimiz iyi diyorsunuz o zaman kafanıza takılan ne?
Öyle mi diyorsunuz:)Ne duymak istiyorsun kocan seni aldatiyormu diyelim yani
Bildiğiniz şeyler doğru.sizde bir sorun var.bence daha sevip sevmediğinizi bile anlayamamişsiniz seksi.yaş olmuş 35.yazik günah valla.Yaklaşık üç senelik evliyiz cinsel olarak başta vajinismus tedavisi gördüm halen de bir kadın olarak cinsellik çok aradığım bir durum değil.esimde yaş 40.ben 35.misal belki oluyor üç ay cinsel birlikteligimiz olmuyor.bunu dediğimde yeni evli insanlar haftada iki birliktelik yaşıyormuş en az.bizimki anormal degılmı dediğimde tr de bunlar yalan haberler ya millet inan bizden farksız dediğin şeyler inan filmlerde.haftada iki üç yok diyor.sen bence istemiyorsun dediğimde alakası yok ben Hergun isterim diyor.her başına gectigimzde yaklaşık iki üç hafta bazen bir ay bir daha denemiyoruz.zaten bende çok meraklı olmadığım için iyi bari diyorum.ama sürekli operiz sariliriz birbirimize bunlarda sorun yok.bizim başka sorunumuzda yok
Eşim beni çok seven bir kadını güzel seven bir adam aile maddiyat bunlarda da büyük büyük sorunlarımız yok normal rutin şeyler
Burda bı kaç konu görünce dedim sanki ben.yorumlariniz için teşekkür ederim şimdiden.
Eşinin cevapları anormal.daha yaşlar genç.hatta genç olmayanlarda bile daha fazla.millet ölüm döşeğinde falan bu kadar yapar.şikayetçiysen üzerine eğilmelisin bu durumun.sıkıntısı var.orasi kesin.zaten farkında olduğu için manipüslasyon yapıyor.Takılan şuydu.bi anormallik mi var.icimde bı karmaşa yaşıyordum.yani olabilir normal mi demek cevap.yoksa eşimin cevaplar mi anormal:))
Evet ben birde seksi anlamlandiramiyorum.vajinusmjs geçirdim.hala Zor geliyor.ne yapmak gerek inanın bilmiyorumBildiğiniz şeyler doğru.sizde bir sorun var.bence daha sevip sevmediğinizi bile anlayamamişsiniz seksi.yaş olmuş 35.yazik günah valla.
Sanırım mast.yapiyorSabah ereksiyonu oluyor mu öpüşüp koklaşınca onda hiçbir şey olmuyor mu nasıl rahatlıyormuş
Eee desene ben varken niye böyle yapıyorsun? Seks aramıyorum demişsin ama belki dediğin gibi ne olduğunu bile tam anlayamadın.işin içine girip ona göre kendini tanıman gerekiyor.bana kalırsa işin üstüne git.bu şekilde doğru dürüst cinsellik nedir bilmeden yaşlanmanı istemem.manipülasyona gelme.çocuk gibi seni kandırmaya çalışıyor.Sanırım mast.yapiyor
Evet ben yıllardır kaçtım o da etkili.anlamlandiramadim.zaten bir şeyin çözümü nedir? Üzerine gitmek.ertelememek.ben hemen pes ettimEee desene ben varken niye böyle yapıyorsun? Seks aramıyorum demişsin ama belki dediğin gibi ne olduğunu bile tam anlayamadın.işin içine girip ona göre kendini tanıman gerekiyor.bana kalırsa işin üstüne git.bu şekilde doğru dürüst cinsellik nedir bilmeden yaşlanmanı istemem.manipülasyona gelme.çocuk gibi seni kandırmaya çalışıyor.
Bizde şöyle bi durumda oldu başına gectim of tamam yeter bitsin yetmezmi.diye mast bende itekledim belkideEee desene ben varken niye böyle yapıyorsun? Seks aramıyorum demişsin ama belki dediğin gibi ne olduğunu bile tam anlayamadın.işin içine girip ona göre kendini tanıman gerekiyor.bana kalırsa işin üstüne git.bu şekilde doğru dürüst cinsellik nedir bilmeden yaşlanmanı istemem.manipülasyona gelme.çocuk gibi seni kandırmaya çalışıyor.
Niye öyle dedin ki? Vaijinismus olduğun için mi? Çok yanlış olmuş yani.Bizde şöyle bi durumda oldu başına gectim of tamam yeter bitsin yetmezmi.diye mast bende itekledim belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?