Bunlara Nasıl Tahammül Edilir

Ben ilk başlarda bu tarz sorulara sinirlenen ani çıkışlar yapan bir insandım, zamanla politik davranmayı öğreniyor insan. Genelde gülerek salağa yatarak geçiştiriyor sonra bildiğimi okuyorum, misal bir tane Allah bağışlasın bebeğim var doğumu cok zor oldu gerek lohusalık gerek bebegimin sarılık dönemindeki hastane anılarım bende derin izler bıraktı hic geriye bakıp hatırlamak dahi istemiyorum o derece, kv de bunu gayet iyi biliyor ve ikinci çocuğu uzuuuunnnn bir süre düşünmedigimin farkında ama yine de sacma salak muhabbetler acip konuyu buraya getiriyor ben ikincisi kiz olursa ismini düşündüm Hira olsun diyor, içimden "b.k koyarsın o ismi, hem sen benim neler yasadigimi bilmiyor musun saka mısın, git kendi kizin ilk cocugu yapsin diye uğraş" deyip dışımdan ehehe hayırlısı kısmet diyorum. Yapacak bir sey yok evlilik müessesi böyle

Kendiniz yönetilmekten bu kadar rahatsızken nasıl başka birine diğer konunuzda anlattığınız gibi davranabiliyorsunuz...???

Konu başlığınızdaki soruyu nişanlınıza sormak gerek..

Eşimin nişanlı iken annem evlenince ufak tefek şeylere karisirsa , ( mesela şu vazo burda güzel durur gibi) tamam de al koy sonra yine istedigin yere koy sonuç senin dedigin gibi olsun dediginden beri ne boşuna geriliyorum nede sorun yaşıyorum kimseyle.

Az önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Mesela kayınvalideniz sizin şartlarınızı düşünmeden 3 4 çocuk yap hemen yap diyince nasıl sakin kalıyorsunuz? Ben kalamıyorum çünkü hayatımda görmedim nasıl karışır nasıl böyle der diyorum anlayışlı olamıyorum sanki zorla bana çocuk yaptıracak gibi düşünüyorum bunalıyorum. Siz nasıl bu tür şeylerle baş ediyorsunuz Sinirlenmiyorsunuz?
He he diyip kendı bildiğini oku

bazı konuların ve insanların şaka olmasını diliyorum ya..
buna mı takıldınız gerçekten
kafanıza silah dayayıp yatağa mı sokuyor sizi ?
töbe töbe....

Ben katlanamam sürekli işime karışılmasına, alışkın değilim hiç. Allahtan az görüyorum. Kayınvalidem bize gelince kuruyan çamaşırımı toplayıp katlıyor diye çamaşır atmadım makineye 1 hafta düşünün o kadar sinir oluyorum.

Az önce bir konu açtım ama çok yanlış anlaşıldı. Kısacası sormak istiyorum mesela kayınvalideniz hayatınızı çok merak edince ne yapiyorsunuz eşiniz ailesine çok şey anlatıyorsa ne yapiyorsunuz güzellikle. Benim gibi zorla değil bunaltarak değil. Ben yanlış yaptığımı biliyorum.
Mesela kayınvalideniz sizin şartlarınızı düşünmeden 3 4 çocuk yap hemen yap diyince nasıl sakin kalıyorsunuz? Ben kalamıyorum çünkü hayatımda görmedim nasıl karışır nasıl böyle der diyorum anlayışlı olamıyorum sanki zorla bana çocuk yaptıracak gibi düşünüyorum bunalıyorum. Siz nasıl bu tür şeylerle baş ediyorsunuz Sinirlenmiyorsunuz?
nasıl sakin kalınır canım kalamıyorum hemen üstüne atlıyorum, saç baş dalıyorum mu demeliyiz bu durumda? yani karşımda eşimin annesi varsa, o bile değil yaşca benden büyük biri varsa ben edebimden ödün vermem. illa ki bir şey söylecekseniz, ben bu konuları konuşmak istemiyorum der kenara geçersiniz. zorla çocuk yaptırmak da ne demek nasıl bir hayal dünyanız var? benim de kayınvalidem tam tersi çocuk sayıma karışıyor, birinci oldu ikinciyi sakın yapma dedi,ikinci oldu üçüncüyü yapma dedi ,üçüncü de oldu bak sakın daha yapma diyor da o benim bileceğim iş, o yüz kere de söyler bin kere de,hiç kırmadım kırmam da kayınvalideme sevgim de saygım da sonsuz annem kadar seviyorum. kinle beslemiyorum ruhumu çünkü

İki yolu var: kayınvalide dindarsa ah annecim ben de çocuk severim de bu işler pazarlıkla olmaz. Yüce rabbim ne zaman kaç tane yazdıysa o olur, kula laf düşmez haşa. Rabbim hayırlısını nasip etsin dersin.

Veya aaa doğru dur hemen yapalım, getir telefonu da arayayım oğlunu hemen gelsin de yapalım dersin.

Nişanlın ailesinde olan her şeyi sana anlatınca sorun olmuyor da,seninle olanları ailesine anlatınca mı sorun o_O
Bence ayrıl bu böyle gitmez :KK66:

Sana nasıl zorla çocuk yaptırabilir ki. Çocuk yapma şekli mi değişti, ben mi yanlış hatırlıyorum 😊😊 sakın kalmak zorunda tabii ki değilsiniz ama sizin uyguladığınız yöntem de çok yanlış. Hatta şikayet ettiğiniz insanların davranışlarından bile yanlış.

Back
X