Allah ım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok ama çok mutlu olursun hepsi birbirinden güzel kullanırken yüzünde gülücük hiç eksik olmasın
allah güle güle kullanmayi nasip etsin sana tatlm
bukadar ceyizi nekadar zamanda aldin ??
ben simdiye kadar ceyizimie bir igne dahi almadim :) nisanlanirsam herseyimi bi kac hafta icinde alirim diye düsündüm :))
takipteyim canım :):1hug:yeni resimler ekliyorum arkadaşlar bakmak isteyen olursa buyursun
hepinize canı gönülden teşekkürler...
takipteyim canım :):1hug:
teşekkürler canım
aldıklarımın eğer sana ufakda bir faydası oluyorsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan
olmaz olur mu canım oluyor tabi..boshayallersmile
slm canım abartısız söylüyorum bunu bugüne kadar gördüğüm en güzel çeyiz seninki oldu. senin zevkine hayran kaldım ve sade renkleri seçmene hayran kaldım. aşrıya kaçmamışsın çeyizinde en çok
Sahan Takımlarımı ve Pilav Tencerelerimi Bir Farklı Modelle Değiştirerek Oluşturduğum Teflon Setim. dediğin seti beğendim ama şunuda söylemeden edemeyeceğim klozet takımını açık renk alsan daha hoş olurdu. mutlu günlerde kullanman dileğiyle
hepsi cok gzuel canım.iyi günlrede kullanman dileğiyle..
şebnemcim yazdım mı daha önce bilemedim.
ama gerçekten arada açığ açıp bakıyorum cicilerine.
hepsi çok güzel .
ben bişiy sorcam sana 3 lü saklama kapların varya verdalar onları nerden ve ne kadara almıştın acaba...
hepsi cok güzeller güle güle kullan insallah
ama en cok banyo takimina bayildim, acaba nerden aldin kaca aldin sorabilirmiyim
hepsi çok güzel çok beğendim allah güle güle kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?