Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

Allah ım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok ama çok mutlu olursun hepsi birbirinden güzel kullanırken yüzünde gülücük hiç eksik olmasın

allah güle güle kullanmayi nasip etsin sana tatlm
bukadar ceyizi nekadar zamanda aldin ??
ben simdiye kadar ceyizimie bir igne dahi almadim :) nisanlanirsam herseyimi bi kac hafta icinde alirim diye düsündüm :))

Amin inşallah
Ben geçen yıl temmuzda nişanlandım
Ve nişanlanana kadar benimde hiç bir şeyim yoktu
Burda gördüğün herşeyi 13 ay içinde aldım canım

allah güle güle kullanmayi nasip etsin sana tatlm
bukadar ceyizi nekadar zamanda aldin ??
ben simdiye kadar ceyizimie bir igne dahi almadim :) nisanlanirsam herseyimi bi kac hafta icinde alirim diye düsündüm :))

slm canım abartısız söylüyorum bunu bugüne kadar gördüğüm en güzel çeyiz seninki oldu. senin zevkine hayran kaldım ve sade renkleri seçmene hayran kaldım. aşrıya kaçmamışsın çeyizinde en çok
Sahan Takımlarımı ve Pilav Tencerelerimi Bir Farklı Modelle Değiştirerek Oluşturduğum Teflon Setim. dediğin seti beğendim ama şunuda söylemeden edemeyeceğim klozet takımını açık renk alsan daha hoş olurdu. mutlu günlerde kullanman dileğiyle

yürekten teşekkür ederim
bu mübarek günlerde bende içimden gelerek söylüyorum rabbim sana daha iyi ve güzellerini nasip etsin...

cnm benim baktıkca bakasım geliyo hala fikir ediniyrm :))))) ceyiz hazırlıkların bittimi herşeyin tam gibi gözüküyor benim daha okadar cokki napıcam bakalım öpüyrm seni :)

şebnemcim yazdım mı daha önce bilemedim.
ama gerçekten arada açığ açıp bakıyorum cicilerine.
hepsi çok güzel .
ben bişiy sorcam sana 3 lü saklama kapların varya verdalar onları nerden ve ne kadara almıştın
acaba...

Son düzenleme:
Çok sağol canım
Beğenmene gerçekten çok sevindim
Verdaları Konya'da kadınlar pazarı denen bir yer vardı ordan almıştım
3'lü setini 20'ye aldım
Ama her züccaciyede vardır canım mutlakaopuyorumnanaktan

Teşekkürler
Banyo takımını Samsun aktifden aldım
O zaman ürünlerde parça başına %10 indirim vardı
Hepsi havluluları ile beraber 76'ya mal oldu
hepsi cok güzeller güle güle kullan insallah
ama en cok banyo takimina bayildim, acaba nerden aldin kaca aldin sorabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…