Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

amanda amann cok güzeller cnm :) halletin gibi işallah eksikleride gönlüne göre tamlarsın iyi günlerde kullan hepsini...

ayy ne çok şey lazım ya nasıl tamamlanacak bilmiyorum allah güzel günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin

şebnemcim yeni ciciler yok mu? gelip döndürme şu topikten beni:lepi:

ay canım bu aralar yok görevlerim çok yoğundu
bir iki bişey aldım onlarında resimlerini çekmeye fırsatım olmadı
inşallah bir kaç gün içinde eklicem
çok teşekkür ediyorum her zaman uğradığın içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şebnemcim yeni ciciler yok mu? gelip döndürme şu topikten beni:lepi:

Misafir için çift kişilik nevresim takımım..

Ve diğer tüm nevresim takımlarım..

Bunlardan hariç iki tane saten nevresim takımım var
2 tane battaniyem var
1 tane hazır pike takımım var
Birde annemin yaptırdığı pike takımlarım bu nedenle artık nevresim takımı almayı düşünmüyorum

Bugün akşam üzeri elimde ulaşan görümcemin hediyeleri görümce demeye bile dilim varmıyor ablamdan hediyeler çok ama çok beğendim sizlerlede paylaşıyorumboshayallersmile

hepsi harika gerçekten güle güle kullan canım..ama görümcenin hediyelerini ayrı bi harika:) çok tatlılar nerden almış acaba....?

teşekkür ederim
valla canım ilk başta bende anlayamadım
kahvaltı takımı gibide değil çay takımı gibide değil
tepsisi sadece üst demliği 2 li fincanı 6 lı fincanı ve tabağı şekerlik tuzluk yumurtalık var çerezliği falan var ben onu karışık birşeyler yapar kullanırım canım
derin tavada çorbaların üstüne sos yapmak için kullanıcam birde yumurta haşlamak için çok aradım aylarca ancak buldum
sebnemcim hepsi yine harika.ablanin aldiklarida kahvalti takimi mi canim onlar.birde bi derin tavayi nerde kullanacaksin cok seker:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…