Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

çok cici şeyler almışsın...sende benim gibi taçtan almışsın bir çok şeyi umarım güle güle kullanırsın:))

çok güzel tatlım herşeyin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah nevresim takımların harika zevkli birisin güle güle kullan sekermmm

Bende 290'a aldım çok tesekkür ederim evet pasabahcenin camı ama işlemesini aydoğan diye bir firma yapıyormuş nete yazarsan orda daha cok ceşit var canım

hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan bende böyle bir takım alacağım fiyatlar 250 den başlıyor akannehir ne kadara aldığını öğrenebilir miyim paşabahçenin mi acaba bu takımCADIARZU

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun...

gule gule kullanin hepsini cok guseller...alkisalkisalkis

hepsini güle güle kullan canım mutfak aksesuarlarımız aynı bend e çok severek almıştım...

hepsi çok güzel güle güle kullan canıım zemuszemus

güle güle kullan hepsi çok güzel bayıldım..

gülle gülle kullan canim...

özelikle mutfak aksesuarlarin bayildim cok sekerler....

hepsi çok hoş canım güle güle kullan

güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

çok cici şeyler almışsın...sende benim gibi taçtan almışsın bir çok şeyi umarım güle güle kullanırsın:))

çok güzel tatlım herşeyin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah nevresim takımların harika zevkli birisin güle güle kullan sekermmm

Allahım tez vakitte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepsi çok güzeller güle güle kullan

hepsi çok hoş güle güle kullan canım beyaz salata servis tabaklarını mudodan mı aldın bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…