Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

görebildiğine çok sevindim
güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim
amin inşallah
loreal o setini 45'e almıştık canım...

Kızlar bugün bir kaç havlu,süt şisesi,makarna saklama kabı falan aldım ama çekmeye eriniyorum resimlerini yakında çekeceğim inşallah..

bir kaç zaman gelemedim sayfam en arkalara düşmüş :)
kızlar yeni çeyizler alıyorum ama makinam serviste gelmesini bekliyorum
internetten bulup eklemek istemiyorum kendim çekeceğim inşallah

Çok acemice bir soru olacak ama bornoz takımından sonraki işlemeli şeyler nedir acaba ? :)

tüm bu aldıkların kaç lira tuttu sorması ayıp bende çeyiz almaya başlıcamda korktum böyle görünce asgari ücret neye yeter acaba die soruyorum kendime off : :97:

tek tek hesaplamadım ne kadar tuttu diye
ama bunun maaşla alakası yok
istek olmalı hepsi olur
indirimli zamanları dikkat et cok acele etmeden al buda cok önemli..

canım iyi günlerde kullan özellikle şu resimlerdekileri nerden aldın söylermisin lütfen bayıldım...bu fincanların kupası var bende bunu da bulursam süper olur:))

Son düzenleme:
masa örtümü kendim diktirdim masa örtüsü,12 peçete,runner ve 12 peçete yüzüğü 125 lira tuttu
dikiş kutumu japon veya uzucuzluk gibi yerlerde bulabilirsin ben ordan almıştım
fincan takımımıda züccaciyede denk gelmişti ordan aldım oralara bak ya da uzucluk pazarlarına mutlaka vardır..

iyi fikir diktirmek. kendi isteğine göre olmuştur. bende kupayı ucuzluk pazarından aldım ama dikiş kutusu çok güzelmiş hiç görmedim. bölmeli olması çok iyi yani. güle güle kullan hepsini

senınkılerde cok guzller kurabıye kalıblarına bayıldım çeşitcok ama ilk sayfanın yarısından ıtıbaren resımlerı goremedım ben

Topiğimi yenilrken farkettim nesrincim, bir sayfaya fazla resim ekleyince diğerleri gözükmüyor.. bikaç sayfaya bölmek gerekiyor rahatça gözükmesi için..:44:
bu arada canım cekmece icine kaşıklık alcak mısın? onu eksik gördüm sanki..

evet canım alıcam onuda yeni şeyler arada alıyorum
fırsat bulursam eklicem..

canım nesrinimmm gözün aydınnn nişanlın dönmek üzere bugün itibariylede yasa resmi gazete de çıkmışş mutluluğunu paylaşıyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…