Evet canım çok saolun gerçekten monzilladan dolayıymış sorun
Makyaj malzemelerinee baaayıılldımmm...
Tam eşyaların o kadar güzel ki banyo takımım herşeyin çok ama çok güzel...
Mutlulukla kullanırsın inşallah herşeyini...
Birşey sorucam ... set var ya canım loreal onları ne kadara aldın
Çok hoşuma gittiler
Çok acemice bir soru olacak ama bornoz takımından sonraki işlemeli şeyler nedir acaba ? :)
2 tane yastık
seccade tesbih vs koymak için kılıf
havlular
birde 6 parçalı yemek odası takımı..
Bunlarda benim yavaş yavaş tamamladığım çeyizlerim
Resimleri çekmeye devam ettikçe ekleyeceğim...
Çeyiz hazırlamak sabır isteyen,emek isteyen bir işmiş Allah'ın izniyle tamamlamaya çalışacağım..
Rabbim bu güzel ve heyecanlı günleri tüm güzellikleriyle herkese nasip etsin
Aldıklarımızı gülerek kullanmayı göstersin inşallah..
Bunlarda toparlanmış hali çeyizlerimin...
bayıldımm bn bunlaraa çok qüzell evin nasıl kimbilirrr ... allah herkeze bölee çeyiz nasip etsin amin
masa örtümü kendim diktirdim masa örtüsü,12 peçete,runner ve 12 peçete yüzüğü 125 lira tuttu
dikiş kutumu japon veya uzucuzluk gibi yerlerde bulabilirsin ben ordan almıştım
fincan takımımıda züccaciyede denk gelmişti ordan aldım oralara bak ya da uzucluk pazarlarına mutlaka vardır..
iyi fikir diktirmek. kendi isteğine göre olmuştur. bende kupayı ucuzluk pazarından aldım ama dikiş kutusu çok güzelmiş hiç görmedim. bölmeli olması çok iyi yani. güle güle kullan hepsini
senınkılerde cok guzller kurabıye kalıblarına bayıldım çeşitcok ama ilk sayfanın yarısından ıtıbaren resımlerı goremedım ben
Topiğimi yenilrken farkettim nesrincim, bir sayfaya fazla resim ekleyince diğerleri gözükmüyor.. bikaç sayfaya bölmek gerekiyor rahatça gözükmesi için..:44:
bu arada canım cekmece icine kaşıklık alcak mısın? onu eksik gördüm sanki..
canım nesrinimmm gözün aydınnn nişanlın dönmek üzere bugün itibariylede yasa resmi gazete de çıkmışş mutluluğunu paylaşıyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?