Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

çok beğendim eşyaların çeyizin her şey çok güzel çok para ve emek verilmiş her şeyi düşünmüşşünüz umarım evlilğinde tüm hersey eşyalar kadar güzel olur mutluluk diliyorummm

canım maşallah ellerıne sdaglık harıka bı ceyız yapmıssın ya benım merak ettıgım konuysa ceyızını boylesı hiç eksıksız yapman ne kadar zamanını aldı benımde bırıkımımım var ama senın kadar degıl bende sanırsam bıraz asılmam lazım bu ceyız mevzusuna nede olsa evın eksıgı bıtmez

herseyını gonlune gore zevkıne gore almıssın bellı güle gülede kullan boylesıde herkesede nasıp olmaz maşallah herseyın cok guzel inş bızı dugunundende mahrum bırakmazsın düğün tarıhı bellımı bugun ıtıbarıyle ne zaman bu arada çeyızındede maşallah mıllete alacak hedıye bırakmamıssın :))

öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim
ben 2009 temmuzda nişanlandım ve o sene eylül ayından itibaren almaya başladım
cok zor oldu bunları yapmak
ama isteyip emek verince oluyor
genelde birikim güzel yaptım kendime değil evimize harcadık
nasılsa evlenince alacağız diyerek eşimde çok destek verdi
maaşım biraz iyi onunda etkisi oldu tabi
ama azda olsa maasın elin sıkıysa yaparsın

düğünüm belli haziran 10 da benim memleketimde kına gecesi var
11inde gelin gideceğim
17si eşimin tarafında kına gecesi
ve 18inde düğünüm var
hediylere gelince bizim burda gelen hediylerin hepsini
kardeşime bırakacağım onunda düğünü olucak
benim durumum vardı aldım ama nişanlısının yok
elinden geldiğince yapıyor
bende gelen tüm hediyleri ona vereceğim
nasip olursa..

Son düzenleme:
düğünüm belli haziran 10 da benim memleketimde kına gecesi var11inde gelin gideceğim17si eşimin tarafında kına gecesive 18inde düğünüm varhediylere gelince bizim burda gelen hediylerin hepsinikardeşime bırakacağım onunda düğünü olucakbenim durumum vardı aldım ama nişanlısının yok elinden geldiğince yapıyorbende gelen tüm hediyleri ona vereceğim nasip olursa..****************

vay be böyle ablalarda varmıydı ya maşallah ne kadar güzel bı duygu bı kendını degılde kardesınıde dusunmen sana gelen hedıyelerınden feragat etmen tebrık edıyorum senı elı acık gönlü hoş ınsansın emın olkı sen boyle oldukca allahım sana daha cok daha guzelını nasıp eder
dugunede bıseyde kalmamıs aman dugun resımlerınden o guzel gunun anlarından dahası mutlulugundanda bizi mahrum bırakma rabbım mutlu mesut etsın seni inş ceyızınde ellerıne saglık gule gule huzurla mutlulukla kullan ıns allah anzardan esırgesın

Teşekkür ederim
İnşallah nasip olursa koyacağım
Düğüne az kaldı heyecan çoğaldı tabi
Allah'ım tüm dileyen isteyen herkese bol bol versin..

rabbim huzurlu sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah çoooooooook beğendim hepsine insan özeniyor şimdilik sadece resimlere baktım önce okul iş sonra 1 de kocişş bulduk mu topıgının hepsını bastan sona okuyacagım inş ayrıca ilk sayfada gözükmeyen resimler mevcut

o görünmeyen resimler zaten ilk sayfada gördüklerin
zamanla siliyor site çarpı oluyor
o yüzden ben ilk sayfaya taşıdım

teşekkür ederim
darısı sana olsun...

Gelinliği Altına Giyeceğim Çorabım..

Kına Gecemde Bindallımın Altına Giyeceğim Çorabım...

Bunlarda Cici Coraplarım..

Son düzenleme:
daha önce gelinliğini de görmüştüm ve çok beğenmiştim. takılarını da çok beğendim.umarım çooook mutlu olursun

tam olarak inceleyemedim ama daha geniş bi zamanınmda iyice inceleyeceğim . fikir almam gereken o kadar çok şey var ki. emeğinize sağlık. mutluluklar dilerim

öncelikle seçimlerinden dolayı seni kutluyorum canım...çok zevklisin..aklıma benim 6 sene önceki halim geldi..ne heyecanlı günler..allahh güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin inşallah ..herşeyin çok güzel..

tam olarak inceleyemedim ama daha geniş bi zamanınmda iyice inceleyeceğim . fikir almam gereken o kadar çok şey var ki. emeğinize sağlık. mutluluklar dilerim

teşekkürler,rica ederim...

sağolun
inşallah bizde 6 sene sonrasını güzelliklerle görürüz

Takıları göremeyen bir ben miyim ?

canım benim zaman yaklaştı artık hazırlıklarında bitti.en iyi şekilde üstesinden geldin herşeyin alasını yaparak. sıra hakettiğin mutluluklarda....öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…