çok beğendim eşyaların çeyizin her şey çok güzel çok para ve emek verilmiş her şeyi düşünmüşşünüz umarım evlilğinde tüm hersey eşyalar kadar güzel olur mutluluk diliyorummm
canım maşallah ellerıne sdaglık harıka bı ceyız yapmıssın ya benım merak ettıgım konuysa ceyızını boylesı hiç eksıksız yapman ne kadar zamanını aldı benımde bırıkımımım var ama senın kadar degıl bende sanırsam bıraz asılmam lazım bu ceyız mevzusuna nede olsa evın eksıgı bıtmez
herseyını gonlune gore zevkıne gore almıssın bellı güle gülede kullan boylesıde herkesede nasıp olmaz maşallah herseyın cok guzel inş bızı dugunundende mahrum bırakmazsın düğün tarıhı bellımı bugun ıtıbarıyle ne zaman bu arada çeyızındede maşallah mıllete alacak hedıye bırakmamıssın :))
düğünüm belli haziran 10 da benim memleketimde kına gecesi var11inde gelin gideceğim17si eşimin tarafında kına gecesive 18inde düğünüm varhediylere gelince bizim burda gelen hediylerin hepsinikardeşime bırakacağım onunda düğünü olucakbenim durumum vardı aldım ama nişanlısının yok elinden geldiğince yapıyorbende gelen tüm hediyleri ona vereceğim nasip olursa..****************
vay be böyle ablalarda varmıydı ya maşallah ne kadar güzel bı duygu bı kendını degılde kardesınıde dusunmen sana gelen hedıyelerınden feragat etmen tebrık edıyorum senı elı acık gönlü hoş ınsansın emın olkı sen boyle oldukca allahım sana daha cok daha guzelını nasıp eder
dugunede bıseyde kalmamıs aman dugun resımlerınden o guzel gunun anlarından dahası mutlulugundanda bizi mahrum bırakma rabbım mutlu mesut etsın seni inş ceyızınde ellerıne saglık gule gule huzurla mutlulukla kullan ıns allah anzardan esırgesın
rabbim huzurlu sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah çoooooooook beğendim hepsine insan özeniyor şimdilik sadece resimlere baktım önce okul iş sonra 1 de kocişş bulduk mu topıgının hepsını bastan sona okuyacagım inş ayrıca ilk sayfada gözükmeyen resimler mevcut
daha önce gelinliğini de görmüştüm ve çok beğenmiştim. takılarını da çok beğendim.umarım çooook mutlu olursun
güle güle kullan nesrin çok güsel
tam olarak inceleyemedim ama daha geniş bi zamanınmda iyice inceleyeceğim. fikir almam gereken o kadar çok şey var ki. emeğinize sağlık. mutluluklar dilerim
öncelikle seçimlerinden dolayı seni kutluyorum canım...çok zevklisin..aklıma benim 6 sene önceki halim geldi..ne heyecanlı günler..allahh güzel günlerde eskitmeyi nasip etsin inşallah ..herşeyin çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?