Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

canım ceyızler super..bayıdım.Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın agız tadıyla.gondol marka plastık ceyızlerın harıka,nerden bulabılırım..bırde yatak ortun cok guzel onu nerden bulabılırız??

teşekkr ederim cnm
gondolları ben marketlerden,ucuzluk pazarı gibi yerlerden denk geldikçe almıştım
yatak örtümde taç laurus...

çok çok çok beğendim herşeyini güle güle kullan inşallah =) düğün resimlerinide bekliyoruz

yorum yapmışımdır kesin ama tekrardan yapmak isterimki harika herşeyin hişç eksik bişeyinnnnn yok

yalnız nişanlına aldıkların kendin istediğin için mi yoksa adetten mi canım???

birde o lorealın makyaj setini o flormarın ürünülerini,ve çantayı ne kadara aldın canım çk güzeller ya..

teşekkür ederim
çok şükür herşeyim tamam
nişanlıma aldığım
traş makinası,terlik,ve bir adet pijama adetten
diğerlerini kenara para attıkça aldım
evlenince yeni yeni giyelim diye cnm

teşekkür ederim
çok şükür herşeyim tamam
nişanlıma aldığım
traş makinası,terlik,ve bir adet pijama adetten
diğerlerini kenara para attıkça aldım
evlenince yeni yeni giyelim diye cnm

rica ederim..
hımm anladım canım ne güzel rabbim güzel günlerde mutlu bir şekilde giydirmeyi nasip etsin sıcak yuvanızda..

gelinliğinde çok güzel,evin ayrı güzell

A dan Z ye her şeyin mükemmel görünüyor canım.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş..

Yorum yaptığımı sanıyordum ama yapmadığımı görünce şaşırdım. =) Ama dediğim gibi defalarca baktığım bir çeyiz bu. =) Her şey o kadar özenle,birbirine uyum içerisinde alınmış ki.Bende ileride çeyiz sayfamı düzenlerim inşallah böyle özendim. =) Kenarı siyah şeritli gri masa örtümüz aynı,o siyahlı sahan takımının bende kahve tonlarda olanı var,o rimelden bende kullanıyorum..Demek ki zevklerimiz uyuyor. =)
Kırmızı ağırlıklı olmasını çok beğendim birde.Benim mor ağırlıklı oldu biraz.Bir şeyi öyle beğendim diye devamı öyle geldi,nedense gelen hediyelerimde hep öyle oldu.Uzun bir yorum oldu ama söylenecek daha çoook şey var.Gerçekten harika.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…