Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

ayy hepsine ayrı bi bayıldım ya enfeess....inşş çk güzel günlerde kullanırsın.düğününün yakın sanırım.bu güzel cicilerin yerleştikten sonrada görmek isteriz tabiki :):)

aminnn
çok içten yazmıssın teşekkürler
düğünüm ya bu kış ya da mayıs ayı gibi olucak henüz net bir tarih yok
ama evim yerleştiğinde de Allah izin verirse eklerim tabi boshayallersmile
ayy hepsine ayrı bi bayıldım ya enfeess....inşş çk güzel günlerde kullanırsın.düğününün yakın sanırım.bu güzel cicilerin yerleştikten sonrada görmek isteriz tabiki :):)

hepsi birbirinden güzel
allahım size güzel evinizde ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım..

bu arada bende bernardonun o kavanozundan almak istiyorum küçük mü boyu canım ben 35 tl diye hatırlıyodum sen kaça aldın ?

amin sağol inşallah o günleride görmek nasip olur
3 lü olanı mı diyosun cnm mıktanıs kaşıklı
boyu gayet normal küçük değil ben onu 49'a almıştım ama şimdi ne kadar bilmiyorum

canım paşabahçenin kavanozu varya saklama kanbı içinde makarna olana onun tanesi ne kadar acaba içinde o makarna bayatlamaz mı böle şeyler çok hoşuma gidiyor ya

makarnayı bilmiyorum ama galiba saklanır çünkü kapağı vakkumlu
büyüğü 4 buçuk küçüğü 3 bucuktu aldığımda canım

hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

her şey çookk güzel hatta harika
allah güzel günlerde kullanmayı kısmet etsin inşallah..

çok güzel ve kaliteli şeyler canım hep benim beğendiğim şeyler bizim evin orda büyük bi çeyizci var biraz pahalı ama çok kaliteli ve farklı şeyler var bende ordan alıcam hep

banyo takımındanda koçtaş ta var bende orda beğendim çok güzel takımlar var

sandık çeyizinide koysana

sağol canım
teşekkür ederim
sandık çeyizimi çekmeye fırsatım olmadı
görevim nedeniyle farklı şehirdeyim
ama gittiğimde çekerim eklerim

canımm aldıkların çok güzelgüzel günlerde kullanırsınız inşş..
bişiy sorabilirmiyim bu NARİN çatal bıçak setini nerden aldın acaba günlük kullanım için çok şıklar

herkese merhaba:)
çok güzelmiş cicler, iyi günlerde kullanın.. ben de nişanlıyım, asker yolu beklerken ufak ufak başladım çeyize.. bana biev'in istanbulda nerde olduğuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
tşkler.. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…