Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birşey sorucam çay setinin tepsisi mat olandan mı?
baktım geçenlerde bende senin gibi ayrı ayrı alıp takım oluştırmayı düşünüyorum.
tepsiyi 55 dediler 6 çay tabağını 25 dediler pahalı geldi bana..
tam olarak sen kaça aldın ayrı ayrı fiyat yazarsan sevinirim.
şebnem sen hala bişeler alıyomusun sonra bunları koyacak yerr arıcaksınn![]()
Nesrin o kedili çaydanlığa tabaklara fincanlara ve çatal kaşıklarına bayıldım resmen
Çok güzeller güle güle kullan.
Görümcen acep nerden aldı yaaa:86:
Nesrin o kedili çaydanlığa tabaklara fincanlara ve çatal kaşıklarına bayıldım resmen
Çok güzeller güle güle kullan.
Görümcen acep nerden aldı yaaa:86:
Aynen benimde çok hoşuma gitti, limango, markafoniden benzer şeyleri satılıyor ama bununli kaşık, çatalı, tabağı, tepsisi hepsi set ve çok şekerler:81:
Canım evet mat olandan
Ben seti 115 liraya oluşturdum
12 adet paşabahçe çay bardağı 15 (6 tanesi 7.5'tu)
12 adet çay tabağı 35
1 adet tepsi 40
1 adet şekerlik 15
1 adet maşa 10
Çay kaşığı almadım![]()
cevapladığın için teşekkür ederim canım
sen uyguna almışsın:97:
yaa hepsi harikaaahepsine dikkatli bakıcam akşam evden benmde ufak ufak başlamam lazım... seni gördümm daha bi şevklendim hepsini güle güle kullanınız
![]()
Canım güle güle kullan son aldıklarınıda.. maşallah zevkin süper hepside harika..:107:
Samimi ve güzel bir paylaşım...Herşey gönlünüzce olsun.Hepsi biribirinden güzel..Mahşallah Diyelim.Mutluluklar![]()
bitirmisiniz ne guzel gule gule kullanmayı nasıp etsin allah
wallahi bitmiş tebriklerdarısı başıma diorum:97: Allah iyi günlerde güsel güsel kullanmayı nasip etsin canım.. herşeyin çok güsel ve zevklide ben hasır dikiş kutuna bayıldım çok estetik we kullanışlı nerden aldın acep??