• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizim..

$yemek-odasi-takimlari-ipek-1347281193[1].webp$yatak_odasi_2012_ipek_vital-750x400[1].webp

kahverengi olan yerler hep beyaz olucaklar.. yemek odasında masa sandalye ve konsol aldık, konsolun üzerine tv asıcam duvara

GARDORAP EVE GÖRE AYARLANACAK SÜRGÜ KAPI VE AYNALI OLUCAK

Son düzenleme:
halla halla cidden begendin mi canım .. Ben pek beğenmiyorum da :=)
Tarz bnm tarzım degil ben klasik seviyorum biliyosun ama mobilyalarını gayette begendim çok güzeller sıcacık şirin bi yuvan olucak :):nazar:

duygucum bayağı yol katetmişsin bakıyorum nikah şekerine mobilyalarına bayıldım en çokta en son eklediğin fincan takımına öldüm resmen çok kokoşşşşşş güle güle eskit mobilyalarını canım çok güzeller modelleri çok güzel:16:

Duygucum mobilyaların hayırlı olsun canım, güle güle, mutlulukla eskitin inşallah :16:

duygucum bayağı yol katetmişsin bakıyorum nikah şekerine mobilyalarına bayıldım en çokta en son eklediğin fincan takımına öldüm resmen çok kokoşşşşşş güle güle eskit mobilyalarını canım çok güzeller modelleri çok güzel:16:

Duygucum mobilyaların hayırlı olsun canım, güle güle, mutlulukla eskitin inşallah :16:

teşekkür ederim kızlar... kansu canım fincan takımını yengem almış bana..

Back
X