bunlarda benim çeyizim..

Allah kolaylık versin inş ben muhasebeciyim canım bakalım mali müşavir olmak istiyorum ama nasip tabi

anladm canım hayırlısı.. halamın kızıda işletme okumuştu.. mali müşavir oldu.. okulu bittikten bir 10 yıl sonra sınavlara girip olmuştur.. sende olursun..

damlacım ben buraya müptela oldum... yanımdaki arkadaşlayız kaç nöbettir... kızla oturup pek konuşmuyorum.. ben çıktım.. sana sürahiyide yarın eklerim bakarsın.. iyi geceler..

anladm canım hayırlısı.. halamın kızıda işletme okumuştu.. mali müşavir oldu.. okulu bittikten bir 10 yıl sonra sınavlara girip olmuştur.. sende olursun..

hayırlısı canım yaa etrafımda tanıdıklarımda aynı şekilde en az 10 sene beklediler öyle

damlacım ben buraya müptela oldum... yanımdaki arkadaşlayız kaç nöbettir... kızla oturup pek konuşmuyorum.. ben çıktım.. sana sürahiyide yarın eklerim bakarsın.. iyi geceler..

tamam canım arkadaşına da sana da kolay gelsin iyi nöbetler size

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. Kahvelik şekerliklerini nereden aldın başka renkleride varmıydı acaba :)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.. Kahvelik şekerliklerini nereden aldın başka renkleride varmıydı acaba :)

ben onları limangodan aldım.. bunların baharatlıkları ve kaşıklığıdavar.. pembesi vardı ve beyaz üstüne kırmızı puanlı olanları vardı.

ben onları limangodan aldım.. bunların baharatlıkları ve kaşıklığıdavar.. pembesi vardı ve beyaz üstüne kırmızı puanlı olanları vardı.

Canım yaa Limangonun hangi mağazasından aldım diye sorsam ayıp olur mu ? :)

Anlatamadım sanırım. İnternet sitesi oloduğunu biliyorum :) Limango internet sitesi içinden hangi marka da içinde bu baharatlıklar. Onu soruyorum. Çünkü baktım göremedim ben.

Anlatamadım sanırım. İnternet sitesi oloduğunu biliyorum :) Limango internet sitesi içinden hangi marka da içinde bu baharatlıklar. Onu soruyorum. Çünkü baktım göremedim ben.

canım yenı almadım ki epey oldu alalı... hatırlamıyorum ama aynıları ara ara çıkıyor ve trendyolada çıkıyor.. sen takip et

ne olmuş benim çeyiz topiğimee çok arkada kalmışş... epeydir hiç bişe almadımda zatenn

çeyizin çok zevklice oluşturulmuş öncellikle bunu demeden geçemeyeceğim, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

masa örtüsü eksiğim var da seninkini nerden aldığını öğrenebilir miyim??

teşekkür ederim canım... evkurdan almıştım canım.. sivelana home markasıda nete yazıncada cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…