• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizim..

internetten ufak tefek bi kaç bişey almıştım okadar.

Teyzem için çeyiz hazırlıyoruz biz de, internetten gelen her şey kırılıyor geri yolluyoruz :27::27:

Onun için dikkat edin bence :1:

Burda o kadar dertler görüyorum ki yaşımdan çok memnunum şuanda :50::50:

Siz kaç yaşındasınız?

25 yaşındayım.. her yaşın ayrı bi güzelliği var tabikide memenun olucaksın.. evlenmek için erken bir yaş bana göre.. önceliklerim daha farklıydı bu yaşdayken benimde.

Teyzem için çeyiz hazırlıyoruz biz de, internetten gelen her şey kırılıyor geri yolluyoruz :27::27:

Onun için dikkat edin bence :1:

haklısın.. bir iki bişey aldım onlarda kırık gelmedi allahtan.. yakın mı teyzenin düğünüde

25 yaşındayım.. her yaşın ayrı bi güzelliği var tabikide memenun olucaksın.. evlenmek için erken bir yaş bana göre.. önceliklerim daha farklıydı bu yaşdayken benimde.

Zaten ben tıp okumayı düşünüyorum, yani evlenmek için en az bir 30 yaşında olacağım yani :1:

haklısın.. bir iki bişey aldım onlarda kırık gelmedi allahtan.. yakın mı teyzenin düğünüde

Teyzem doğuda öğretmen şuanda tayin durumları falan en az 1 yıl var gibi görünüyor :46:

Tatlım kusra bakma ben kırmızı yemek takımını fincan sandım bir an :53: Yemek takımın çok hoşmuş diyerek düzeltmek istiyorum :52:

canım hepside çok güzeller. özelliklede yatak örtüne bayıldım sade ve şık aradığım gibi.güle güle kullan cicilerini :))) mutluluklaa,,huzurla inşallah :))

canım hepside çok güzeller. özelliklede yatak örtüne bayıldım sade ve şık aradığım gibi.güle güle kullan cicilerini :))) mutluluklaa,,huzurla inşallah :))

inşallah tatlım... hep birlikte saadet içinde kullanalım :=)

bu arada gelinliğin gerçekten hoş ma straplez kalması daha iyi olur diye düşünüyorum bence askı gibi bir şey yapma :31:

Back
X