Bunlarda benim Çeyizler bi bakın bakalım beğenecek misiniz :)))

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Bunlarda benim ceyizciklerim daha birsuru sey var ama onlari bulmak biraz zor simdilik bunlari paylasiyorum yorumlarinizi onerilerinizi bekliyorum
Mutfak eşyaları

Ancak bu kadarını bulabildim telden biraz zor oluyor pcye geçerse diğerlerinde atarım

Bunlarda nevresim ler

Pike takimi

Bunuda anneler günü kampanyasından almıştık

Uyku setim

Battaniye

Yatak takimlarin çok hoş diğerleri de öyle gule güle kullan:)

Hepsi sahane, gule gule kullan.
Sana tavsiyem nevresim takimini bol al, bi de gunluk sermek icin bi yatak ortusu al.
Saten nevresim onermem, kisin soguk, yazin da sicak oluyor. Satenden fenalik geliyor bana.
He bi de kapitoneli nevresim takimi alirsan hem nevresim hem pike olarak kullanabiliyorsun.

mutlulukla aşkla kullan hepside cok cici cnm :)

Ciddi misin bende satene özeniyorum sadece bitanesi saten az oldu bundan alcam dha diyodm dha kaliteli gibi geliyordu ama haklısın ya şimdi ole söyleyince mantıklı geldi kışın sıcak olur diye düşünmüştüm hep tecrübe lazım tabi kk sagolsn :)yatak örtüsünü bizde erkek tarafı aliyomus ama ben pike tarzı bişey almayi düşünüyorum yinede mağazaya gidince hepsini alasım geliyo ztn
Kapitoneliyi bunları aldığım zmn bilmiyordum bu siteden öğrendim onuda mağazadakilerde hiç söylemedi yoksa kesin alırdım ama yinede aklımda alaçam inşallah

Evet bencede güzel bir baslangiç olmus ... güle güle kullan insaAllah

Bunuda bgn ananem hediye etti sağolsun benimkinin deseni farklı rose serisinden aynısını bulamadığım için bunu koyuyorm :)

Buda hediye

Bu takımında sadece tabak ve kaselerini aldık günlük kullanım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…