Bunlarda benim Çeyizler bi bakın bakalım beğenecek misiniz :)))

MaşaAllah hepsi çok güzelmiş canım çeyizlerinin ama özellikle anneler gününde aldığın takım çooook ciciiii

Yatıya gelicez yatıyaaa.. Haydi kk hatunları hepime yetecek nevresim var.. :)
Eşyalarının hepsi birbirinden güzel, rabbim güle güle , mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Yatıya gelicez yatıyaaa.. Haydi kk hatunları hepime yetecek nevresim var.. :)
Eşyalarının hepsi birbirinden güzel, rabbim güle güle , mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Buyrun beklerim teşekkür ederim cnm amin inşallah Rabbim herkese En guzellerini nasip etsin

iyi günlerde kullanın hepsi çok hoş en çok misafirlik bardaklarınızı beğendim

Sağlıklı güzel günlerde kullanınhepsi birbirinden güzel anneler günü için olan Taç takımı bende görmüştüm bu resmi görseydim alırdım kutudan anlaşılmıyordu

yemek takımlarımız aynı ve tencerelerde benimkinin beyazı güle güle kullanın çok güzeller

Kızlar aldıklarım in bazılarını ilk sayfada paylasmisdim eksiklerimizi aldım bi hesap kitap yaptım sonuç böyle

korkmazdan
86 parça misafir yemek takımı
Tencere seti
Çatal kasik seti
3 lu seramik tencere tava seti
3 boy seramik tava seti
Falezin 1 tane karni yarık tencere si
Güral dan 31 parça mesrubat seti
Falez den kahvaltı takımı
Güral dan günlük yemek takımı
2 katlı servis tabağı
Arzum mutfak robotu
Tefal ütü
Ütü masası

Ev tekstili hepsi taç marka
4 çift kişilik nevresim
1 tek kişilik nevresim
1 çift kişilik dört mevsim nevresim takımı
1 tek kişilik pike takımı
1 çift kişilik pike takımı
1 çift kişilik battaniye
1 uyku seti
1 yatak örtüsü
1 çift kişilik banyo havlu takımı
1 tek kişilik banyo havlu takımı
2 elyaf yastık
6 mutfak havlusu

Bunların hepsi 4.290 lira tuttu iyimi sizcefiyati ??

Günlük yemek takımlarım

Bunlar son dahada nevresim yok

Dört mevsimim

Yatak örtüm

Hepsi cok güzel canimiyi günlerde kullan insallah.
Ütüyü okuyunca direk aklima camasir sepetiyle camasirlik geldi

Hepsi cok güzel canimiyi günlerde kullan insallah.
Ütüyü okuyunca direk aklima camasir sepetiyle camasirlik geldi

Sağol ablacim çamaşır sepeti aklımda öle şeyler dha eksik borcumu bi bitirseudim ivir zivira baslicam

Sağol ablacim çamaşır sepeti aklımda öle şeyler dha eksik borcumu bi bitirseudim ivir zivira baslicam

Insallah hersey zamanla olur gülüm. Evlenmeden hersey tamam diyorsun, evine yerlesince yine bir sürü eksik cikiyor. Allahin izniyle borcunu da bitirirsin, devamini da getirirsin

Insallah hersey zamanla olur gülüm. Evlenmeden hersey tamam diyorsun, evine yerlesince yine bir sürü eksik cikiyor. Allahin izniyle borcunu da bitirirsin, devamini da getirirsin

Inşallah ablam eksik illaki çıkacak evimde huzur olsn yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…