- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi sude naz 22
Hepsi birbirinden güzel,
İyi ve sağlıklı günlerde neşeyle kullan hepsini
İyi ve sağlıklı günlerde neşeyle kullan hepsini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi birbirinden güzel,
İyi ve sağlıklı günlerde neşeyle kullan hepsini![]()
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL BAYILDIMMMMMM![]()
tuvalet aynası çook kullanışlı deidm gibi arkadaşlar o çekmece kısmalrında gardolabdaki gibi halka yerleşecek onunla uyumlu olmaıs için.
yatak bazası ve baş ucu konsolarıda bu arkadaşlar ama ben yatak mobilaysının yere yakın olamsından nefret ediyorum bu yüzden altdaki resimdeki gibi hafiif bazalı ve beyaz yatak başlığıyla takım yapmayı düşünüyorum. renk katmak istemiyorum.
sadece yükselik baza kısmın fazla yüksek olmaması modeli bu şekil ola bilir ama başlık kısmı deri tarzı beyaz ve alt kısmıda medefe beyaz olacakk bakalımm hepsi çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullanın :)
renkli şekerdenliklerim
kahvaltılık ve sosluk kaselerim
pempiş pempiş saklama kablarım
yine pempiş pempiş çöp kovam
cupcakeli tablo mutfağıma asmak için sabırsızlanıyorumm
bunlarda süzgeçlerimm
buda da dekoratif yastıgım arkadaşlar :) bunuda ilk aldım madame coco lu nevresimimle uyum sağlaması için aldım pastel tonalrda olan ilk paylaşım nevresim takımı arkadaşlar
aşkla aldım çercevem
havlulu mutfak önlüğüm
6 adet aldım su bardakalrım :)Bazı migroslar da ve sanırım koçtaş ta da var.
arkadaşlar dün akşam nevresim almak için english home gidicektim çarşıda uzun uzun dolanırken bide kumaş dünyası gördüm daldım içeri bide ne gröeyimm cupcakeli nevresim kumaşlar çiçekli nevresim kumaşları english home nin nevresim kumaşları dedim gibi kumaş dünyasıhemen kendime bu kumaştan bi nevresim diktirmeye karar verdim şeker pembeside çarşafı olacak 1 çift şeker pembesi çarşaf yastığı ve 1 çiftde nevresimin kendi yastığı 4 yastığa tamamladım
nevresimin fermuar kısmı kapak tarzında olacak o kısma şeker pembesi şerit gecicek inşallah bitince fotosunu çekip koyacagım
iyikide gitmemişim english home diyorumm
![]()
![]()
![]()
canım çeyizlerin hayırlı olsun... bu bahsettigin kumaş dünyası nerde? hangi ilde? bir de kaça mal oldu peki sana?