Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Viole ve Ocean Kızlar çok teşekkür ederimm:)) Aldıkça eklicem, en son dondurmalıkları aldım ekledim:))
Hisarın çeyiz setiyle meşgulüm bu aralar, haftayada onları alıcam inşallah.
Honest tatlım ya gecen yaz bim mağazası vermişti kampanyayla. Ordan almıştım. Ama şimdi satışı devam ediyor mu başka yerlerde bilemiyorum benneyaptımki
pinky canım ne güzel şeyler bunlar güle güle kullan inş canım düğün ne zman peki bi ara konuşmuştuk senle aileyle tanışca falan diyodun bende bir tane bişiy yok daha ya
celnur cnm tşk ederim. Düğüm ekim ,kasım gibi olucak canım. Olur inşallah kısmet. Hiç beklemediğin zaman bi bakarsın zamanı gelmiş, hiç canını sıkmaa.s.
kısmet canımcım ya biz çok uzun zamandır birlikteyiz annesine kalsa hemen bu sene evlenin diyorda bende aceleye gelsin istemiyorum ama haklsın bi bakmışın düğün dernek olmuş
senin şu bardaklarına bayıldım ya ben çok severim öle şeyleri hele pasta tabakların çok güzel ağız tadıyla kullanırsınız inş
deniz cnm tşk ederim..Kampanya içinde aldım ben hepsini 1990 'a.. ama ayrı almak istersen sadece 9 parça tencere takımı şu anda kampanyayla kırmızı ve altın rengi 507 tl cnm , 15 mayısa kadar.
yaowwwsss canımmm beniiimmmm çok tşk ederimmm, bende senin her bişeyini çok beğendim cnmmm sende güle güle kullannnn, güzel günlerde kullan inşallahhh cicileriniiiiyerimseniben