Bunlarda benim çeyizlerim:)

ben de çeyiz dizen biri olarakk çok beğendim... hepsi birbirinden güzell.güzel günlerde kullan inşallhh

nevresim takımları çok kibar,uyumlu..
hepsi de şık seçimler.
iyi günlerde kullan inşallah arkadaşımopuyorumnanaktan

canım canım zynpgrkm çok tşk ederim cnm çok sevindim beğenmene. Daha güzelleri senin olsun cnm benim

canım hepsi çok güzel,iyi günlerde kullanırsın inşallah..
Bende çeyiz düzüyorum allmode da çok güzel şeyler var,ben çoğunu ordan aldım.

kızlar bu karelilerin kenarları çok çabuk kırılıyor diyorlar,bende kareli model beğeniyorum ama emin olamıyorum

Hepinize çok tşk ederim kızlar... Yemek takımımıda beğendinizmiii kızlar:)

kızlar bu karelilerin kenarları çok çabuk kırılıyor diyorlar,bende kareli model beğeniyorum ama emin olamıyorum

benim yemek tabaklarım da kare..
kırılmıyolar ama,
mesela bulaşık makinesine yerleştirirken köşerin alta ve üste gelmemesine dikkat etmek gerekiyo,düz olarak yerleştirilmeliler yani.. pervane çarpabiliyo çünkü dönerken..
fakat çok da şık ve farklı tasarım bence kare şekilli tabak çeşitleri..

ben çok beğendim canım:içelim:

canım ben hisara sordum deli gibi sordum hemde, kırılırsa değiştiricekler, 10 yıl 3600 yıkama garantisi var, kırılırsada,uç kısmı çatlasa dahi getiriyorlarmış yeni parçayı.

Meg cnm tşk ederim. Herkes eçok tşk ederim:)))
Bende cok seviyorum kareleri, alırken bende cok düşündüm ama zaten günlük yemek takımlarımı yuvarlak aldım, kahvaltı takımımıda kare alıcam canlarım
:))

Meg cnm tşk ederim. Herkes eçok tşk ederim:)))
Bende cok seviyorum kareleri, alırken bende cok düşündüm ama zaten günlük yemek takımlarımı yuvarlak aldım, kahvaltı takımımıda kare alıcam canlarım
:))

rica ederim canım..

mutlu ve huzurlu yemekler ye sevdiğinle inşallah o güzel tabaklarda arkadaşımmma.s

ozaman bende hisardaki modellere bakıcam canım,bende çok kare almak istiyorum çünkü gerçi günlük yemek takımlarımdan bir tanesinide kare aldım:)

meg canım ne guzel dileklerde bulunmuşsun cnm benimm çok tşk ederim. Aynı dileklerim seninle canım

xzgi cnm içinde kalıyor insanın yani ben almasam rahat edemezdim ki sen gunluklerini bile kare almışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende teşekkür ederim arkadaşımmopuyorumnanaktan

pinky maşallah çok güzel ve zevkli parçalar eklemişsin ellerine sağlık inş mutlu olursun canım

Hilalcim cnm çok tşk ederim, daha guzelleri senin olsun arkadaşım

Herkese çok tşkrleropuyorumnanaktan

Bugün beyaz eşyalarımızı aldık kızlarr yaa öyle mutluyum ki ben, of içim böle çok tuhafkaydirigubbakcemile2

Hepsini boschtan aldık kızlar, aynı mağazadan alınca biraz daha uyguna geldi.
bulaşık mak 5 programlı,buzdolabı 70'lik, (standardından ekstra derin), çamaşır mak 8 kg
Fırınımız
MCSA030169_HBN331E2_def.jpg

Ocağımız
MCSA036332_NGU4155LT_def.eps

Davlumbazımız
MCSA035250_DKE915A_def.jpg

Bulaşık makinemiz
MCSA035498_SGI55E55EU_def.eps

Buzdolabımız
MCSA035952_KDN49A73NE_def.eps

Çamaşır makinemiz
MCSA043631_WAS24460TR_def.eps

tüüü tüüü maşşalaahhh canımmm çok güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

Bunlarda bugün aldığım yeni ciciler kızlar, resimlerin üzerine tıklayınca biraz daha büyüyorlar.

9 adet ayaklı su bardağı
dscf0283n.jpg

Paşabahçe saklama kapları ve minik sürahi o çok hoşuma gitti zaten:) mavi saklama kaplarının aynısından tekli satılanlardan da buldum aldım sonradan
dscf0285.jpg

Kuruyemiş kaseleri
dscf0288r.jpg

$DSCF0283.webp
$DSCF0285.webp
$DSCF0288.webp

Back
X