Bunlarda benim çeyizlerim..:)

Canım benim beyaz eşyaların hayırlı olsun maşallah

Ben mobilyada son eklediklerini daha çok beğendim daha ağır duruyorlar

Allah gönlüne göre bulmayı nasip etsin canım benim..

çok sağol tatlım en güzelleri senin olsun nişanlım diğer takımı çok beğendiği için diğerini aldık canım kullanış açısından dediğin gibi 2.mobilya işime çok yarayacaktı ama nasip böyleymiş :) ilk mobilyaların rengi tam istedgm gibi ama kullanısı kısıtlı :) hepsi bir arada olmuyor :) çıldırcam

almıcam almıcam diyorum ama yok olmuyor :) tutamıyorum kendimi..yeni cicilerim kızlar
Can ve canan tatlı kaşıklarımı en sonunda aldım :)

English home cicilerim
ekmek torbam

fırın eldiveni

servis takımı

ekmeklik

ve şirinmi şirin mutfak önlüğüm :)

İkea cicileri :)

canım mutfk önlüğüne, ekmekliğine kısacası o takıma bayıldım bayıldım aşık oldum hatta :)) ismi ne onun canım baktım ama sitesinde bulamadım (

Hepsi çok güzel özellikle ördek sürahi çok değişik bizde kuzenim çok beğenmişti onun çeyizine alacağız.Hepsini iyi günlerde kullan canım

güzel dilekleriniz için çooook sağolun kızlar en cicileri sizin olsun bundan sonra hiç bir mağazaya girmemem lazım :)
cermusentafa printemps miş adı canım

canım bende aldım bu mutfak takımından dayanamadım ama çok güzel değilmi dayanamıyor insan sende güle güle kullan diğer cicilerin ve beyaz eşyalarında harika Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin birde bence içine sinecek olan mobilyayı tercih etmelisin artılarını eksilerini değerlendir mesela koyu renk mobilyada toz hemen belli olur her gun toz alman lazım parmak izi bırakır vs beyazda öyle bi sorun olmuyor şuan evimizde beyaz mobilyalarımız var silmesen ben kirliyim demiyor . sonra beyaza her renk uyar değişik eşyalarla kombinleyebilirsin örneğin bütün nevresim takımların yatak odana uyar hiçbiri sırıtmaz. bir de nasıl renklerden hoşlanıyorsun benim mesela hep hayallerimde pembeler beyazlar açık tonlar var çiçek kokulu bembeyaz bi evim olsun istiyorum sende önce bunu belirle kafanda sonra çok kişiye sormadan al diyorum çünkü sordukça kafan karışır herkes farklı beğeniyor zaten mobilyaların ikisininde modeli harika ama 1 daha orjinal duruyor

Son düzenleme:

sende güzel günlerde kullan tatlım böyle cici şeyler oldu mu hemen alasım geliyo çook sağol canım güzel dileklerin için bu evlilik alışverişinde yani büyük mobilya seçiminde acayip karasız oldum ama en sonunda sizlere gösterdiğin ilk mobilyada karar kıldık rengiden dolayı tam istediğim renkti :) bakalım evim tam kurulsun nasıl olacaklar merak içerisindeyim :) bende yatak odamı yatak örtüsü ve nevresimlerimle renklendirmek istiyorum senin gibi oyüzden açık renk olması avantaj oldu canım güzel tavsiyelerin için çok sağol

Canımcım mobilyalarını belirlemişsiniz hayırlı ve de uğurlu olsun bitanem, Rabbim huzurla mutlulukla en önemlisi sağlıkla eskitmeyi nasip etsin, inşallah üzerinde birbirinden tatlı bebişler tepinir

Çıldırma tatlım nasip neyse o oluyor, öteye giden köy yok İnşallah çok ama çok memnun kalırsın canımcım, keyfini kaçırma sakın

Aminnn çooook sağol tatlımm güzel dileklerin için Allah'ım sanada nasip etsin
çok haklısın canımcım ama karasız kalmak deli ediyo insanı:) iyisi olsun istiyosun tam istediğini bulamıyosun da :) o çok kötü oluyor ama baklım karar verdik hayrlısı olsun :) karar veremeseydik mobilyasız evlenecektik yoksa inş evimi dizeyim sizlerlede paylaşmayı çok istiyorum <3

Canım sen bugünlerin tadını çıkarmaya bak, bu heyecanların hepsi ömründe bir kez yaşayacağın türden heyecanlar

Ama öte yandan haklısın, ben de mobilya ve dekorasyon konusunda fazla kafa yoruyorum onun için ileride kesin kolay kolay beğenemem

Hem kendim çıldırırım hem eşimi çıldırtırım

Ayakkabının altına ismimi yaz mutlaka

canım benim hayırlısı olsun ozaman sevindim karar vermene evini yerleştirince fotoğrafları bekliyorum mutlaka

mobilya gibi büyük eşyaları hemen değiştiremediğimiz için bi kere olsun güzel olsun falan düşündükçe kararsızlık artıyo :) eminim her bayan mobilyada kafa yoruyordur biz burda bi bardağı alırken bile seçerek beğenerek büyük aşkla alıyoruz:) Allah yardımcımız olsun
yazmammı hemen yazılıyosun tatlım inş uğur getirir

Son düzenleme:
masa örtümün peçeteleri eksikti tamamlayıym dedim ama mutlaka araya yine bişeyler sıkıştırdım rahat dururmuyum
damask desenide çok hoşuma gitti 2 li amerikan servisini 4 peçetesini ve runnerını aldım
pembe allesanında yine 2li amerikan servisini ve peçetelerini aldım 12 tane masa örtüsü ve runner olayını kapattım inş. :)
madame cocda yüzde50+20 indirim vardı banyo terlikleri aldım ikimizede :) sonra o şirin kutuları gördüm kipadanda onları kaptım kutulara dayanamıyorum :) bakalım evime nasıl yerleştircem
Eki Görüntüle 761222

güle güle kullan canım hepsini çok güzel duruyorlar ben peçete almadım vitrin kullanmıcam diye başka biyerede serilmez dimi yoksa almalı mıyım
kutularını ne kadara aldın çok güzelller ya beğeniyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…