- 5 Nisan 2012
- 303
- 17
- 118
- Konu Sahibi darkangelees
-
Canım benim beyaz eşyaların hayırlı olsun maşallah
Ben mobilyada son eklediklerini daha çok beğendim daha ağır duruyorlar
Allah gönlüne göre bulmayı nasip etsin canım benim..
canım bende aldım bu mutfak takımından dayanamadımama çok güzel değilmi dayanamıyor insan sende güle güle kullan diğer cicilerin ve beyaz eşyalarında harika Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin birde bence içine sinecek olan mobilyayı tercih etmelisin artılarını eksilerini değerlendir mesela koyu renk mobilyada toz hemen belli olur her gun toz alman lazım parmak izi bırakır vs beyazda öyle bi sorun olmuyor şuan evimizde beyaz mobilyalarımız var silmesen ben kirliyim demiyor . sonra beyaza her renk uyar değişik eşyalarla kombinleyebilirsin örneğin bütün nevresim takımların yatak odana uyar hiçbiri sırıtmaz. bir de nasıl renklerden hoşlanıyorsun benim mesela hep hayallerimde pembeler beyazlar açık tonlar var çiçek kokulu bembeyaz bi evim olsun istiyorum sende önce bunu belirle kafanda sonra çok kişiye sormadan al diyorum çünkü sordukça kafan karışır herkes farklı beğeniyor zaten mobilyaların ikisininde modeli harika ama 1 daha orjinal duruyor
çok sağol tatlım en güzelleri senin olsunnişanlım diğer takımı çok beğendiği için diğerini aldık canım kullanış açısından dediğin gibi 2.mobilya işime çok yarayacaktı ama nasip böyleymiş :) ilk mobilyaların rengi tam istedgm gibi ama kullanısı kısıtlı :) hepsi bir arada olmuyor :) çıldırcam
Canımcım mobilyalarını belirlemişsiniz hayırlı ve de uğurlu olsun bitanem, Rabbim huzurla mutlulukla en önemlisi sağlıkla eskitmeyi nasip etsin, inşallah üzerinde birbirinden tatlı bebişler tepinir
Çıldırma tatlım nasip neyse o oluyor, öteye giden köy yokİnşallah çok ama çok memnun kalırsın canımcım, keyfini kaçırma sakın
Aminnn çooook sağol tatlımm güzel dileklerin için Allah'ım sanada nasip etsin
çok haklısın canımcım ama karasız kalmak deli ediyo insanı:) iyisi olsun istiyosun tam istediğini bulamıyosun da :) o çok kötü oluyor ama baklım karar verdik hayrlısı olsun :) karar veremeseydik mobilyasız evlenecektik yoksainş evimi dizeyim sizlerlede paylaşmayı çok istiyorum <3
sende güzel günlerde kullan tatlımböyle cici şeyler oldu mu hemen alasım geliyo çook sağol canım güzel dileklerin için bu evlilik alışverişinde yani büyük mobilya seçiminde acayip karasız oldum ama en sonunda sizlere gösterdiğin ilk mobilyada karar kıldık rengiden dolayı tam istediğim renkti :) bakalım evim tam kurulsun nasıl olacaklar merak içerisindeyim :) bende yatak odamı yatak örtüsü ve nevresimlerimle renklendirmek istiyorum senin gibi oyüzden açık renk olması avantaj oldu canım güzel tavsiyelerin için çok sağol
Canım sen bugünlerin tadını çıkarmaya bak, bu heyecanların hepsi ömründe bir kez yaşayacağın türden heyecanlar
Ama öte yandan haklısın, ben de mobilya ve dekorasyon konusunda fazla kafa yoruyorum onun için ileride kesin kolay kolay beğenemem
Hem kendim çıldırırım hem eşimi çıldırtırım
Ayakkabının altına ismimi yaz mutlaka
çok sağol tatlımcanım benim hayırlısı olsun ozaman sevindim karar vermeneevini yerleştirince fotoğrafları bekliyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?