Bunlarda benim çeyizlerim..:)

selam kızlar şimdi size bişey danışıcam ben kahvaltı takımı almadım oriflameden küçük bi set gelmişti(demlik-6adetpasta tabğı-6adet fincan takımı-şekerlik-zeytinlik-2katlı pasta tabağı) onu kullanmayı düşünüyorum.takımın sadece peynir reçel kaseleri ve yumurtalıkları eksikdi.şimdilik küçük kaseler aldım sizce uyumlu olmuş mu? aynı desen bulamıyacağım için düz beyaz olsun dedim.paşabahçeden düz porselen yumurtalıkda buldumonlarıda alıcam.Şimdi sizce uymuş mu kaseler?

canım bende de oriflameden gelen set var,ben pasta takımı olarak kullanmayı düşünüyordum,aslında senin kombini görünce de kahvaltı takımı olabileceğini anladım. hatta bence o tabaklarla aynı ebatta düz beyaz tabak da al misafir gelince her şeyi servis etmek gerekir,yedekte bulusun. bence gayet uyumlu olmuş.

o kırmızı amerikan servis seti çok kafama yatmamıştı ama senin takımınla çok uyumlu olmuş,keşke pembişş olsaydı da renk konseptime uydurabilseydim. hayırlı olsun güle güle kullan.

bende aynen senin gibi düşündüm canım ayrıyetten kahvaltı seti alıcaktım evli olan arkadaşlarım boşuna okadar para verme kullanılmıyo dediler bende bu seti değerlendireyim dedim.evet dediğini yapıcam canım uyumlu buldukça alayım canım..çok sağol..
aslında bende kırmızı olurmu dedim ama gri desenle uyar dedim aldım :)elime ulaşana kadar teredüdlerim vardı ama içime sindi.aslında bunların başka renkleri kütahya porselende satılıyodu ama canım tane fiyatı pahalıydı.bu setin fiyatı kadardı yani :)tekrar çok sağol canımm

şimdi aklıma geldi avonun ocak indirim katalogunda paşabahçe cam kahvaltı tabakları vardı yeşil üstüne papatya desenli. ben de bu takıma yedek oluşturmak için onlardan almayı düşünüyorum 6 tane tabak 15 tl. sen de bi göz at istersen.resmini de buldum netten.

Son düzenleme:
canım kahvaltı takımın çok hoş olmuş gerçekten bende servis tabaklarımı düz beyaz almaya gayret ediyorum her şeyle uyum sağlar diye diğer aldıklarında çok güzel hepsini de mutlulukla kullanırsın inş

o tabaklarda çok ciciymişş bende bi düşüneyim :) tutamam kendimi alırım

bende senin gibi düşünerek aldım canımm :)çok sağol hepimiz güzel günlerde kullanalım çeyizlerimizi okadar özeniyoruz :)

bende senin gibi düşünerek aldım canımm :)çok sağol hepimiz güzel günlerde kullanalım çeyizlerimizi okadar özeniyoruz :)

gerçekten en ufak bir parçayı dahi bin bir hayalle alıyoruz her birimiz Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla mutlu yuvalarımızda kullanalım inş

İkea'ya gittim ve yine elim boş dönmedim :)tutamıyorum kendimi..işte yeni cicilerim :)
İkea tepsi
çay ve kahve için 3'lü kutular
peçeteliğim
ve çekmece içi düzenmesi için kutular <3

hepside çok cici en son aldığın hayvan figürlü olanları ne olduğunu anlayamadım canım ya ne amaçla kullanılır ama çoook beğendim bu kadar güzel cicileri nerden buluyorsunuz yahu

Bu tepsi ve kavanozlardan hepimizde var sanırım Çook güzeller
ikea kardeşliği oldu bizimkisi canım beyaz tepsi aradım çok ikeada görmüştüm gözüme kestirince dayanamadım birde bizim burda ikea olunca her gittiğimde bi eksiğimi ordan alıyorum diğer kızlarda benim gibi o yüzde pişti oluyoruz ama olsun hep beraber güzel günlerde kullanalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…