- Konu Sahibi darkangelees
-
canım bende de oriflameden gelen set var,ben pasta takımı olarak kullanmayı düşünüyordum,aslında senin kombini görünce de kahvaltı takımı olabileceğini anladım. hatta bence o tabaklarla aynı ebatta düz beyaz tabak da al misafir gelince her şeyi servis etmek gerekir,yedekte bulusun. bence gayet uyumlu olmuş.
o kırmızı amerikan servis seti çok kafama yatmamıştı ama senin takımınla çok uyumlu olmuş,keşke pembişş olsaydı da renk konseptime uydurabilseydim. hayırlı olsun güle güle kullan.
bende aynen senin gibi düşündüm canım ayrıyetten kahvaltı seti alıcaktım evli olan arkadaşlarım boşuna okadar para verme kullanılmıyo dediler bende bu seti değerlendireyim dedim.evet dediğini yapıcam canım uyumlu buldukça alayım canım..çok sağol..
aslında bende kırmızı olurmu dedim ama gri desenle uyar dedim aldım :)elime ulaşana kadar teredüdlerim vardı ama içime sindi.aslında bunların başka renkleri kütahya porselende satılıyodu ama canım tane fiyatı pahalıydı.bu setin fiyatı kadardı yani :)tekrar çok sağol canımm
şimdi aklıma geldi avonun ocak indirim katalogunda paşabahçe cam kahvaltı tabakları vardı yeşil üstüne papatya desenli. ben de bu takıma yedek oluşturmak için onlardan almayı düşünüyorum 6 tane tabak 15 tl. sen de bi göz at istersen.resmini de buldum netten.
Eki Görüntüle 574661
canım kahvaltı takımın çok hoş olmuş gerçekten bende servis tabaklarımı düz beyaz almaya gayret ediyorum her şeyle uyum sağlar diye diğer aldıklarında çok güzel hepsini de mutlulukla kullanırsın inş
bende senin gibi düşünerek aldım canımm :)çok sağol hepimiz güzel günlerde kullanalım çeyizlerimizi okadar özeniyoruz :)
İkea'ya gittim ve yine elim boş dönmedim :)tutamıyorum kendimi..işte yeni cicilerim :)
İkea tepsi
çay ve kahve için 3'lü kutular
peçeteliğim
ve çekmece içi düzenmesi için kutular <3
Eki Görüntüle 584005 Eki Görüntüle 584004
İkea'ya gittim ve yine elim boş dönmedim :)tutamıyorum kendimi..işte yeni cicilerim :)
İkea tepsi
çay ve kahve için 3'lü kutular
peçeteliğim
ve çekmece içi düzenmesi için kutular <3
Eki Görüntüle 584005 Eki Görüntüle 584004
Bu tepsi ve kavanozlardan hepimizde var sanırımÇook güzeller
yaa almıycam almıycam diyorum ama sizler aldıkça dayanamıyorum her an bende alabilirim kutulardan:))
bizim burda ikea yok ki ben de böyle bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?