Bunlarda benim çeyizlerim..:)

canım annecinin aldığı şeylerde çok güzel. ne güzel senin düşünüp heveslenip bir sürü şey almış inş güzel günlerde kullanırsın

canım annecinin aldığı şeylerde çok güzel. ne güzel senin düşünüp heveslenip bir sürü şey almış inş güzel günlerde kullanırsın

çok sağol canım kız anneleri böyle galiba :) hemen evlenır gözüyle bakıyolar alıp atıyolar bi köşeye ama iyide yapmış :) gerçekten annem benden bin kat hevesli eşyları alırken sanki o evlenıcek gibi canım ya..annelerimiziAllahımm başımızdan eksik etmesin <3

annenin almış olduğu çeyizler ne kadar güzel havlularını sevdim güle güle kullan canım

Yine dayanamadım aldım bişeyler..kavanozlarıma bayıldım ama ne yazık ki devamı yoktu olsa bikaç tane daha alacaktım bakliyat için nasip değilmiş..sizce nasıl kızlar ben çok beğendim :)<3 diğerice çiçekli raf örtüleri :) renkleri desenı hoşuma gitti aldım bi o eksik kalmıştı zaten

kavanozlarına bayıldım canım çok güzellermiş nereden ne kadar aldın. bi ben denk gelmiyorum böyle şeylere ya:)

LoadedGun çok sağol canım <3 aşık oldum resmen onlara :)
aysegülcüm izmir forbestten aldım tanesi 6.90 sadece bunlar kalmıştı devamı olsa bikaçtane daha alacaktım ama bulamadım.İnş sen de bulursun.

çok sağol canım raf örtülerini ilk gördüğümde tamam bu olmalı dedim çiçekli pembe şeyleride çok seviyorum..

canım son eklediklerin çok güzel çerçevelerini çokkk beğendim bende bu tür çerçeve istiyorum tam benlikmiş güle güle kullan

canım son eklediklerin çok güzel çerçevelerini çokkk beğendim bende bu tür çerçeve istiyorum tam benlikmiş güle güle kullan

çok sağoll tatlım <3en güzeli senın olsun ben ikea da var ama ben ordan almadım baska bi mağazadan daha uyguna aldım 4.5 tl ye aldım ikeada tanesi 13 tl

yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle çerçevelerine bayıldım mutlu günlerde kullan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…