- Konu Sahibi darkangelees
-
aminnn canım çoook sağolll canım <3 Allah<2ım hepmize sağlıkla mutlulukla kullanmasını nasip etsin..yeni eklediklerinde çok güzeller canım sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş
canım annecinin aldığı şeylerde çok güzel. ne güzel senin düşünüp heveslenip bir sürü şey almış inş güzel günlerde kullanırsın
çok sağol tatlım..bende beğendim havluları :) dantellilerde vardıda koymadım onları :)annenin almış olduğu çeyizler ne kadar güzel havlularını sevdim güle güle kullan canım
ben çok begendim kavanozlarını güle güle kullan cnmYine dayanamadım aldım bişeyler..kavanozlarıma bayıldım ama ne yazık ki devamı yoktu olsa bikaç tane daha alacaktım bakliyat için nasip değilmiş..sizce nasıl kızlar ben çok beğendim :)<3 diğerice çiçekli raf örtüleri :) renkleri desenı hoşuma gitti aldım bi o eksik kalmıştı zaten
Eki Görüntüle 659187 Eki Görüntüle 659186 Eki Görüntüle 659188
Yine dayanamadım aldım bişeyler..kavanozlarıma bayıldım ama ne yazık ki devamı yoktu olsa bikaç tane daha alacaktım bakliyat için nasip değilmiş..sizce nasıl kızlar ben çok beğendim :)<3 diğerice çiçekli raf örtüleri :) renkleri desenı hoşuma gitti aldım bi o eksik kalmıştı zaten
Eki Görüntüle 659187 Eki Görüntüle 659186 Eki Görüntüle 659188
canım son eklediklerin çok güzel çerçevelerini çokkk beğendim bende bu tür çerçeve istiyorum tam benlikmiş güle güle kullan
Ölçü kabından bendede vaar, çerceveler süperbugün aldığım yeni cicilerim bakalım beğenecek misiniz..:)
çerçevelerim,ölçü kabım,torba koymak için çanta
Eki Görüntüle 660869 Eki Görüntüle 660870 Eki Görüntüle 660871 Eki Görüntüle 660872
Ölçü kabından bendede vaar, çerceveler süper
Kesinlikle öylesağol canım..<3 işimize çok yarıyacak gibime geliyo :)
yeni eklediklerinde çok güzeller canım özellikle çerçevelerine bayıldım mutlu günlerde kullan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?