Bunlarda benim çeyizlerim :))

duyguunal

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
31
0
6
İstanbul
mıkasa moor mumluklarim

Woodoco Ahşap Mutfak Gereçleri dan aldığım bambum ürünlerim (essede beğenip bu siteden aldım çok daha uygun )

bernardodan aldığım kelebekli çay setim
Eki Görüntüle 764158

arçelik inlove serisi eşyalarım

nehir marka can ve canan kaşıklarım

Mikro tahta woodoco dan

el örgüsü çay takımım

english home mutfak esyalarım(istanbulda olanlar eminönündeki english home bakmanızı tavsiye ederim çok daha uygun)

bernardo yemek takımım ve su bardaklarım
Eki Görüntüle 764157 Eki Görüntüle 764156

zara home ürünlerim

madame cocodan aldığım bir kaç ürün

porselen sepetinden aldığım çay bardağım

Kanca ev dondurma kaşıklarım

Mıkasa moor mısafir yemek takımım

Fıssler marka tencere takımım ve düdüklü tencerelerim (boyner evde indiriminden aldım düşünenler için çok uyguna geldi)

karınca evden aldığım bardak ayırıcılarım

Tantitoni cupcake kaplarım
Eki Görüntüle 764147

Lava marka demir döküm tencerelerim ve fajita tabağım yine woodoco.com dan :)

Son düzenleme:
öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Aldıkların ne kadar zevkli ne kadar güzel şeyler. gümbür gümbür şık ve cici bir ceyiz geliyor. Devamını dört gözle bekliyorum canım.
aşkla kullan ^^

hepsi çok güzel maşallah güle güle günlerde kullan inşallah canım bambu ürünlerine bayıldım

öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Aldıkların ne kadar zevkli ne kadar güzel şeyler. gümbür gümbür şık ve cici bir ceyiz geliyor. Devamını dört gözle bekliyorum canım.
aşkla kullan ^^

Hoşbulduk:) Çok teşekkür ederim eksiklerim daha çok ama yavaş yavaş tamamlıyorum.
Amin inşallah :)

canmm çok beğendimm güzel günlerde kullan inşallah örme çay takımını nerden aldın acaba ?

çok cici eşyaların var çok renkli çok şeker allah tamamına erdirsin

canım hepsı cok güzel ama özellıkle ahşap gereçlerine bayıldımm
iyi günlerde kullan

hepsine teker teker bayıldım.. güzel günlerde kullan inşallah.. bambu kavanozlardan nasipse bende alacağm çok kibar ve kullanışlıya benziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…