bunlarda benim çeyizlerim :)

hayırlısı olsun ,aldıklarını güzel günlerde kullanırsın inşallah ...

Topiğin hayırlı olsun öncelikle

Aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun, devamını da bekliyoruz

Hepsi çok güzel.Huzurlu,aşkla kullan inşallah..

Önlüğünü ayrı sevdim belden bağlamalısı vardı benim çeyizimde çok kullanışlı bir önlük. Boyundan olanı da çok güzelmiş. Ayıptır sorması nerden ve kaça aldın?

Cıcılerını gule gule kullan canım

Aramiza hosgeldin zamanla cogaliyor zaten :) gule gule kullanmak nasip olsun

hoşbuldum. teşekkür ederim

Topiğin hayırlı olsun öncelikle

Aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun, devamını da bekliyoruz

teşekkür ederim aldıkça eklicem

amin teşekkür ederim inşallah. ben o önlüğü havlusu dahil pazardan 15 liraya aldım

Çeyiz işine zaten böyle parça parça başlanıyor canım sonra bir bakmışsın bir sürü şeyin olmuş onları eve nasıl sığdıracağını düşünür olmuşsun. Hayırlı olsun bu arada Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

çeyiz işini pek bilmem ne ne zaman alınır bilmediğim için şuanda aklım karışmış durumda nereden başlasam bilemedim amin teşekkür ederim

Aramıza hoşgeldin canım gerçi bende yeni sayılırım ama çoğu seyi bitirdim seninde bir bakmışşın dolmuş bu sayfalar hayırlı olsunn aşkla huzurla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…